FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Velkoobchod: -chemické výrobky -sůl -komponenty pro krmiva Zpracování: -olejnaté látky - OLEO CHEMIE.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -OOPP osobní ochranné pracovní pomůcky -čisticí prostředky -kancelářské potřeby -obalový materiál. Výroba: -čistící hadry pro průmysl -pracovní oděvy.

Železářství. Maloobchodní prodej: - nástroje a nářadí - hutní materiál - druhovýrobky - neželezné kovy - svařovací a spojovací materiál - zahradnické a hospodářské potřeby.

Eshop, internetový obchod, prodej: - osušky, kilty do sauny - dětské ručníčky, mycí žínky - turbany na vlasy - ručníky NyNy - kosmetické čelenky.

Zemní a výkopové práce. Dokončovací práce a terénní úpravy. Bourací práce s kladivem. a vrtání. Strojní park: - Bagr Bobcat 430 a E35 - Smykový nakladač Bobcat S300. Nákladní kontejnerová vozidla: - MAN TGM 18.340 - nosnost 10 t - MAN TGL 8.180 - nosnost 5 t. V rámci zemních prací zajistíme přistavení a odvoz kontejneru nebo ...

Provoz kamenné prodejny a e-shopu s dětskou obuví. V naší nabídce najdete kvalitní letní, zimní, celoroční i sportovní dětskou obuv, boty do vody, gumáky a papuče od prověřených výrobců.

Leather steel fashion. Handmade. Výroba kožených doplňků: - ve stylu metal, rock, gothic, punk - do erotického odvětví - na zakázku s vašim logem - opasky, brašny, peněženky apod. Výroba kovových doplňků a dekorací.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce RD. Práce: - tesařské, tesařství - pokrývačské, pokrývačství. Rekonstrukce, montáže: - střešních konstrukcí, dřevěné konstrukce - kompletní dodávky - střechy, krovy - historické objekty. Výroba, dřevovýroba, montáže: - dřevěné altány, pergoly. Dodávka, montáže, pokládka: - střešní ...

Dovolte nám představit naši malou bylinnou farmu a také více než 100 let starou valašskou sušírnu na ovoce a byliny sv. Františka. Citlivost a naslouchání přírodě, poctivost a maximální kvalita, 100% malá ruční výroba, tradice i nové nápady, odpovědnost vůči lidem i přírodě a radost v našich výrobcích. To je to, co je pro nás důležité a o co ...

IPRICE Outlet. Tablety, mobily, notebooky, PC, elektronika, velké i malé spotřebiče, vybavení koupelny, dřezy a kuchyňské baterie, auto-moto doplňky, příslušenství, vše pro zahradu, doplňky a vybavení do koupelny, do bytu, domu, odrážedla, hračky pro děti, chovatelské potřeby, oblečení a obuv..

Firma Proteching B se zabývá výrobou a distribucí ortopedických vložek a digitálním mapováním tlaku chodidla. Prodáváme a dodáváme vložky do obuvi všeho druhu. Jak na sport tak i pro běžné nošení či jinou aktivitu. Tekscan: - pressure mapping - měří funkci nohou pomocí přístrojů na dynamickou plantografii systémů Tekscan, dynamická analýza ...

Internetový obchod, autorizovaný prodejce: - dámská a pánská zdravotní obuvi české zn. Medistyle - punčochové zboží od českého výrobce Hoza - ortopedické pomůcky české firmy Svorto.

V naší vinotéce zakoupíte pravé valašské frgály upečené v pekárně ve Velkých Karlovicích. Frgály máme denně čerstvé včetně víkendů a svátků. Dále prodáváme karlovské frgály, víno, sýry z valašských farem, karlovské pivo, luxusní čokolády, klobásy, sádlo, slané pochoutky, vynikající kávu s sebou, nealko, suvenýry.

Velkoobchod, prodej, eshop, e-shop: -podlahové krytiny -ubrusovina -koberce -syntetické usně -koženka, zdravotnické koženky -žíněnky -hrací molitanové kostky -plastový sedací nábytek vhodný pro mateřské školky -pelíšky pro domácí mazlíčky -sedací vaky, pytle -dětské hřiště, bazén pro kuličky -přebalovací podložky. Práce ...

Podniková prodejna - přikrývky a polštáře. Prodej: -tkané lněné prostírání s horňáckými motivy -přikrývka, přikrývky a polštáře -spací pytel, pytle, zdravotní matrace -povlečení, přehozy a doplňky -výplně pro čalounický nábytkářský průmysl -FUTON.

Velkoobchod, prodej, internetový obchod, eshop: - cukrářské potřeby: - barvy, košíčky, formičky, formy, figurky, ozdoby, jedlé dekorace, krabice na dorty a cukroví a další.

Společnost KLIMONT GLOBAL s.r.o. je výrobce revizních dvířek v provedení protipožárním i nepožárním. Provádíme i povrchové úpravy kovů: - lakování, tryskání, komaxitování. Protipožární i nepožární revizní dvířka se používají: - do místností, instalačních šachet, sálů, chodeb či podhledů - jako přístup k nejrůznějším měřidlům, ...

Vinotéka s největší nabídkou moravských vinařství v centru Zlína s příjemným posezením. Uspořádáme oslavy, večírky do 24 osob včetně rautu. Zajistíme víno na akce pro libovolný počet osob.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - dámské konfekce. Výroba, prodej v malých sériích: - dámská konfekce: - kostýmy, kabáty, šaty, kalhoty, halenky, saka, obleky - mladá móda - oděvů pro volný čas - společenské oděvy.

Společnost Moučka-SYMO s.r.o. se zabývá výrobou klíčů, autoklíčů a prodejem bezpečnostních dveří, kování, vložek a zámků. Zajišťuje nouzové otevírání dveří - v domácnostech i u aut. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - kování, vložky, zámky - elektromechanické otevírání dveří, oken - kartové uzávěry, vstupy - bezpečnostní, požární, ...

Maloobchod, prodej, eshop: - dětská obuv - boty pro děti Barefoot.

Řeznictví uzenářství KOŠAŘ Fryšták je rodinné řeznictví působící v regionu Zlín. Kvalitní uzeniny vyrábíme již přes 27 let. Začínali jsme v malé místnosti za garáží, v současné době již salámy, voňavé špekáčky, jitrnice a další zabijačkové speciality vyrábíme za pomocí moderních strojů, špekáčky však i nadále motáme ručně. V posledních letech jsme ...