FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Obchodní služby. Velkoobchod, maloobchod, prodej, distribuce: - ložiska - gufera - manžety - stírací kroužky - těsnící pryž - těsnící matriály.

Prodej sudového piva z regionálních pivovarů. Zapůjčení chlazení, lavic, stanu a kotlíků.

Prodejna dárkového zboží: - bonboniéry, čokolády - diabetické, bezlepkové výrobky - káva - čaje - cukrovinky.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - dárkové kytice - svatební dekorace, věnce - větší i menší aranžma do bytu, domu, kanceláře - dárky pro každou příležitost.

Vinařství. Na prodej kolekce vína - lahve 0, 75l a 1l. Naše sudová vína: - bílé - Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Chardonnay, Pinot Gris - červené - Modrý Portugal, Cabernet Sauvignon . Prodej plastových lahví na víno o objemu 2l - čirá a zelená.

Prodej a distribuce: oleje, maziva, aditiva, provozní kapaliny, technické kapaliny, AdBlue, technické spreje, mazací technika.

Veterinární klinika Uherské Hradiště MVDr. Radomír Mlejnský poskytuje veškerou veterinární péči o všechna malá a drobná zvířata - psy, kočky, králíky apod. Zajištěna je i pohotovost na telefonním čísle 725761501. Veterina poskytuje veterinární péči o malé a drobné savce. Rezervujte si předem termíny u veterináře pro kastrace u psů, koček.

Maloobchod, prodej: -potraviny: -ovoce a zelenina, maso a uzeniny -drogerie, textil -noviny a časopisy -papírnictví, školní potřeby.

Jsme součástí sítě prodejen potravin Můj obchod. Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Výroba: - obalů pro potravinářský průmysl - obaly pro cukrovinky, pro jídlo, pro kosmetiku.

Invarex s.r.o. se zabývá výrobou těsnění pro hydraulické a pneumatické aplikace z materiálů jako jsou polyuretany, pryže (NBR, Viton, Silikon), PTFE, technické plasty (POM, PA6). Výroba jakéhokoliv těsnícího profilu již od jedniného kusu až po série do 1000 kusů. Maximální vnější průměr těsnění je 250 mm. Dále se společnost Invarex s.r.o. věnuje ...

Chocomania. Obchod s čokoládou: - originální Belgická Čokoláda - luxusní balení originálních belgických pralinek.

Svatební salon a svatební studio Juliana nabízí veškerý kompletní svatební servis. Můžete si od nás vypůjčit svatební a společenské šaty, společenský oblek, šaty do tanečních a další doplňky. V našem studiu vám zprostředkujeme svatbu, zajistíme hostinu, prsteny, květiny, cukroví, dort, fotografa, kadeřnici či kosmetičku a také limuzínu. ...

Prodej, nákup, opravy a ladění: - klavíry, - pianina. Nabídka služeb soudního znalce v oboru hudebních nástrojů.

Velkoobchod, prodej, rozvoz - 572632385: -čerstvé a mražené maso -výrobní maso pro zpracovatele -uzeniny. Maloobchodní prodejna: -maso, mastné polotovary (rolády, marinovaná masa), uzeniny. Další prodejny: - Uherské Hradiště, Hradišťanka, Masarykovo náměstí 33 tel: 572508485 - Uherské Hradiště, Obchodní 1507 tel.: ...

Výroba polygrafická: -archový a rotační tisk -knihy -brožury -katalogy -kalendáře -diáře -letáky -vizitky Práce: -knihařské, knihařství -tiskařské -osvit -kompletní grafický servis -sazba -předtisková příprava.

Společnost TECH-VOLT, s.r.o. se zabývá stavební činností i stolařskou výrobou. Provádíme zednické, sádrokartonářské práce, zaměrujeme se na cihlové fasády i provětrávané fasády. Dodáváme i nábytek na míru a interiérové doplňky. V novém nářezovém centru pro Vás zpracujeme velkoplošný materiál--řezání, formátování, olepování hran nábytkových ...

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - CBD konopné produkty - květy, oleje, masti - kuřácké potřeby.

Zlatnická dílna.Zlatnictví. Výroba, prodej, oprava, opravy: -šperky na zakázku: -prsteny, naušnice, řetízky, přívěsky, brože ap. -z vlastního i dodaného zlata.

V Řeznictví Vlčnov - František Koníček zakoupíte čerstvé vepřové a hovězí maso od českých dodavatelů a uzenářské výrobky. Zaměřili jsme se na vlastní výrobu uzenin, na prodej máme domácí klobásy, špekáčky, kabanos, uzený špek, uzené maso, škvarky. Maloobchodní prodejna je ve Vlčnově u Uherského Brodu. Čeká Vás ochotná, profesionální obsluha. ...

Pěstování a prodej balkónových rostlin, letniček a trvalek. Nachystáme dušičkovou vazbu – věnce, kytice, košíčky a další. Projektování a výsadba zahrad.

Společnost JK Kámen Kroměříž se specializuje na pokládku kamenného koberce na podlahy, balkony, terasy, schody a schodiště v interiéru i exteriéru a také do vjezdu. Kamenný koberec tvoří mramorový, říční, kamínek. Kamenná podlaha je velmi praktická, díky tomu, že je beze spár, je její údržba snadnější než u dlažby. Nově jsme do své nabídky ...

Společnost Autosklo TS patří již od roku 1991 v České republice k předním prodejcům autoskel. Specializuje se na velkoobchodní i maloobchodní prodej automobilových skel předních evropských výrobců, např. Pilkington, Guardian, AGC či Sekurit Saint Gobain. Své služby v oblasti prodeje a výměny autoskel Vám poskytuje v několika provozovnách na území ...

Zdravá výživa. Maloobchod, prodej: - široký sortiment potravin - čerstvé kváskové pečivo, BIO kvalita, produkty od EKO zemědělců, bezlepkové či bezlaktózové potraviny, kozí výrobky, bezmléčné jogurty, tofu, sejtan, robi, rostlinné pomazánky či uzeniny, párky, máslo, Fair Trade produkty - byliny, tinktury - přírodní kosmetika, EKO ...