Při výrobě bytových doplňků, konkrétně nádobí, se nejčastěji používá sklo, keramika a porcelán. Pořiďte si z těchto odolných materiálů čajové a kávové servisy, cukřenky, mísy, podnosy, hrnky, upomínkové předměty, vázy, talířové soupravy, sošky nebo svícny.

Výroba, prodej: -keramické, hrnčířské zboží -užitková, ozdobná keramika -možná výroba na zakázku.

Prodej: - keramika - dekorativní bytové doplňky.

Prodej: -čaje -čajové dárky -káva -čokoláda -suché plody -dárkové předměty -keramika.

Naše společnost Barman s.r.o. v Praze je stavěná na zkušenostech, které sbírá od roku 1997. Zrodil se skvělý nápad a v roce 2014 jsme založili svojí barmanskou školu. Společnost poskytuje služby internetového obchodu zaměřeného na prodej barmanských potřeb, různé druhy přípravy jak teplých tak studených nápojů, catering. Dále se zde dá najít ...

Helena Buzková se zaměřuje na výrobu a prodej dekorativní a užitkové keramiky a porcelánových šperků.

Prodej, maloobchod: -gramodesky -audio+videokazety -cd -dárkové zboží -keramika -bižuterie -kosmetika.

Výroba, prodej, export, e-shop: -hutní sklo -dekorační sklo -užitkové sklo.

Výroba, prodej, maloobchod keramiky, keramika, porcelán. Užitkový a ozdobný porcelán a keramika. Keramické, porcelánové výrobky. Originální design, umělecké výrobky. Výroba i na zakázku. Možnost spolupráce s architekty, designery a výtvarníky. Vlastní výstavní prostor, galerie.

Bytové a oděvní studio. Prodej: -doplňky.

Prodej: - dárkové koše - alkohol - vína - čokoláda - přírodní kosmetika - ručně vyráběná mýdla - svíčky - keramika

Prodej: - ručně malovaný porcelán, sklo, vizitkáře - ručně malované hedvábí a výrobky z něj - smaltované šperky - tkané koberce - suché vazby. Podpora lidí se zdravotním postižením v oblasti zaměstnanosti, rozvoje jejich schopností, dovedností a znalostí za účelem dosažení jejich nejvyšší možné formy zaměstnání, podle jejich možností a ...

Prodej: - ručně malovaný porcelán, sklo, vizitkáře - ručně malované hedvábí a výrobky z něj - smaltované šperky - tkané koberce - suché vazby. Podpora lidí se zdravotním postižením v oblasti zaměstnanosti, rozvoje jejich schopností, dovedností a znalostí za účelem dosažení jejich nejvyšší možné formy zaměstnání, podle jejich možností a ...

Prodej, e-shop: - skleněné soudky a lahve - dubové a akátové soudky - dřevěné police a dekorace - lahve - potřeby pro paliče - pípy.

Velkoobchod, maloobchod, export, import, prodejní sklad: -sklo -porcelán -skleněné, porcelánové doplňky -dekorace skla a porcelánu -dekorace dle vlastních návrhů na sklo.

E-shop s dárkovými předměty - gratulační knihy - řezané svíčky - náušnice - ručně šité kabelky - keramika.

Veselá zahrada. Pěstování, prodej: - skalničky - trvalky - netřesky, rozchodníky, mateřídouška. Výsadba koryt a misek, poradenství. Ruční výroba, prodej: - originální mrazuvzdorná zahradní keramika - keramická dílna - cedule, čísla na dům. Provozovna: - Fryčovice - Ptáčník 374, okr. Frýdek-Místek - tel.: 732972381, 732163629.

Firma Vlastimil Lezna - LERA se specializuje na výrobu a dodávku lampového oleje po celé ČR. Dále nabízíme líh do bio krbů, olejové lampy, technický líh a další podpalovače. Rádi Vám poskytneme tyto produkty: - lampový olej Aladin - gel na svíce Neogel - olejové lampy, lampičky - kahany a svícny - dekorační sklo - gelové svíce, ...

Prodej: -květiny a semena -sklo porcelán -keramika a bižuterie -dárkové předměty. Služby: -vazba svatebních kytic -aranžování umělých květin.

Sklenářství: - sklenářské práce - izolační skla - opracování skla (broušení, vrtání) - nábytková a interiérová skla - bezpečnostní skla (vrstevná, kalená, neprůstřelná) - vitráže (technika Tiffany) - skleněné bytové doplňky (lampy, mísy).

Maloobchodní a velkoobchodní prodej zavařovacího skla. Prodej zavařovacích lahví a víček pro zavařovací sklenice a lahve.

Centrální sklad Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: - kuchyňské potřeby - domácí potřeby - textil - hračky - dílna - dekorativní kosmetika - papírnictví - bižuterie, přívěsky - keramika - dárkové zboží - obuv - hodiny, budíky.

E - shop s nadčasovým skandinávským designem: - nábytek, svítidla, doplňky značek HAY, Muuto, Vitra, Menu, Normann Copenhagen, Fritz Hansen, String, Gubi a další

Výroba: -atypické kusy nábytku. Návrhy, 3d projekty bytového desingéra Poradenská služba v oboru nábytku zařízení interiéru. Prodej nábytku: -sedací soupravy, souprava - látkové, kožené -sektorové kuchyně -kuchyňské rohové lavice, včetně stolu, židlí -sektorový nábytek pro obývací pokoje, ložnice, předsíně, koupelny, dětské, studentské ...

Hypermarket, supermarket. Maloobchod, prodej: - potraviny - průmyslové zboží - domácí potřeby - sklo, keramika - elektrospotřebiče - papírnictví - drogerie.