Při výrobě bytových doplňků, konkrétně nádobí, se nejčastěji používá sklo, keramika a porcelán. Pořiďte si z těchto odolných materiálů čajové a kávové servisy, cukřenky, mísy, podnosy, hrnky, upomínkové předměty, vázy, talířové soupravy, sošky nebo svícny.

Společnost TGK - technika, sklo a umění s.r.o. se zabývá dodávkou barevného skla, nářadí, nástrojů a pomůcek pro umělecké zpracování skla. Najdete u nás pomůcky pro vitráže, opracování plochého skla Tiffany technikou formou spékání a ohýbání (fusing) skla. Naše prodejna se nachází v obci Skalice u České Lípy nedaleko Nového Boru. Naše ...

Provoz internetového e-shopu crystal-shop.cz. Prodej skleněného zboží -sklenic, váz, džbánů, dóz, karaf a dalších skleněných předmětů.

Pronájem a prodej cateringového inventáře a mobiliáře pro firemní i soukromé akce - svatby, narozeninové a jiné oslavy či večírky (bez cateringu). Zapůjčení veškerého vybavení a dekorací na společenské akce a zajištění všeho potřebného k servírování pokrmů. Služby poskytujeme na klíč - vše přivezeme na vybrané místo a po akci opět ...

Obecně prospěšná společnost TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. - Sociální firma ERGONES se zaměřuje na poskytování sociálních služeb pro zrakově postižené. Zaměstnáváme osoby se zdravotním postižením a nabízíme celou řadu služeb mezi které patří např. prodej kompenzačních pomůcek pro zrakově postižené, potisk reklamních předmětů, výroba keramických ...

Olga Kocierzová se zaměřuje na výrobu a prodej keramiky, dárkových předmětů, textilu a reklamních předmětů.

Centrum služeb postiženým Zlín, o.p.s. . Poskytování sociálních služeb dospělým lidem s mentálním postižením. Chráněné dílny: - výroba, prodej: - dekorační svíčky - užitková a dekorační keramika.

Centrum služeb postiženým Zlín, o.p.s. . Výroba, prodej: - vonné a tažené dekorační svíčky - dekorační keramika.

Centrum služeb postiženým Zlín, o.p.s. . Centrum denních soc.služeb pro duševně nemocné HORIZONT: -docházkové zařízení určené výhradně psychiatrickým pacientům s poruchami psychotickými a neurotickými. Služby: -klinického psychologa, terapeuta, ergoterapeuta a sociálního pracovníka.

Firma KERAMIA ÚNANOV se zaměřuje na výrobu kachlí a doplňků pro krby a kamna, další námi vyráběné produkty jsou domovní čísla, korbely a sošky.

Prodej, maloobchod, dodávka, e-shop, internetový obchod: - dárkové a reklamní sklenice. Pískování skla: -loga, logo -jména -věnování.

Rodinná firma od roku 1991 - činnost: -nákup, prodej-nákladní automobily, zemědělské stroje, stavební a dopravní technika. Penzion přímo na cyklostezce, s uzavřeným parkovištěm. -pokoje 2 a 3 lůžkové s vlatním sociálním zařízením, TV, bar -1 osoba noc 320, -Kč -1 osoba v samostatném pokoji 600, -Kč -snídaně 60, -Kč, dítě 40, -Kč, ...

Výroba uměleckého skla - sklo výroba - skleněné figurky - skleněná bižuterie - autorské šperky ze skla - zakázková výroba

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zahradní kovový nábytek -doplňky. Zpracování, výroba, ohýbání: -skleněné dekorace, skleněné obrazy, stylové desky, desek, deska-fusingu a ohýbání skla, sklo, skel. Fusingová pec 230 x 130 cm, do výšky 40 cm. Prodej skleněných dekorací. Léto 2007. Ubytování, chalupa: -27 lůžek-v 7 ...

Kateřina Netolická se zaměřuje na výrobu a prodej ručně točené a malované keramiky.

Ubytování. Penzion v Kapli. Kavárna. Výroba -keramika -porcelán.

Internetový obchod, e-shop: - italská káva - čaj - kávovary - doplňky ke kávě (porcelán, balený porcovaný cukr...) Služby: - kávový servis pro kanceláře.

Lucie Fučíková provozuje e-shop Simira, ve kterém je možné si zakoupit designových a handmade výrobky jako například šperky, keramika, drátěné dekorace, kabelky a peněženky.

Cihlářské technické služby. Výroba: -keramická -výroba doplňků střešního pláště - keramická ručně formovaná výroba ručních cihel. Dodávky cihlářských strojů a zařízení. Dodávky náhradních dílů, servis - technická činnost.

Výroba, prodej: - keramické suvenýry - keramické interiérové prvky stěny, chrliče, draci - dekorativní keramika - keramické sochy.

Broušení a leptání skla Výroba a zpracování skla Broušení technického a šperkového kamene Ruční výroba a dekorování skla.

Výroba a distribuce kosmetických obalů: - skleněné lahvičky - kovové a plastové sprejové pumpičky - štětečky na laky na nehty - kompakty na oční stíny a pudry - lahvičky a kelímky - obaly na rtěnky - aplikátory atd.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -sklo, porcelán -křišťál -jídelní sady -zastoupení firmy Bohemia Crystal. Další prodejny: -GLASS MARKET Orlí 9, 602 00 Brno tel.: 542 212 190 -BOHEMIA Náměstí Svobody 4, 602 00 Brno tel.: 542 218 895.