Při výrobě bytových doplňků, konkrétně nádobí, se nejčastěji používá sklo, keramika a porcelán. Pořiďte si z těchto odolných materiálů čajové a kávové servisy, cukřenky, mísy, podnosy, hrnky, upomínkové předměty, vázy, talířové soupravy, sošky nebo svícny.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -železářství -železářské potřeby -sklo -porcelán -domácí potřeby -kuchyňské potřeby.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -železářství -sklo -porcelán -domácí potřeby -kuchyňské potřeby.

Výtvarné návrhy, realizace, opravy: -vitrážové výplně oken a dveří -vitráž v interiéru -vstupní portály -vitrážové podhledy -vitrážová svítidla, lampy -zrcadla -zrcadlové a předělové stěny -závěsné vitrážky -tiffany šperky.

Nákup, prodej, velkoobchod, maloobchod, e-shop, opravy, servis, znehodnocování, ničení, poradenství a odhady: -zbraně: -lovecké-kulovnice, brokovnice, kombinované -sportovní-malorážky, perkusní pušky, revolvery, kuše, luky, pistole -obranné-plynové pistole -chladné-nože -obranné prostředky-spreje (sprey), obušky, ...

Výroba a prodej skleněných zástěn, obkladů a skleněných desek.

Maloobchod, prodej: -květiny -keramika. Prodejny: -Brno, Lidická 9 tel.: 541240203 -Hypermarket Globus Brno-Ivanovice tel.: 541225635

Sahm Gastro nabízí vybavení pro hotely, restaurace, jídelny a závodní stravování i drobný prodej za hotové. Velkoobchodní a maloobchodní prodej, Cash and Carry: - porcelán (hrnky, hrnečky, atd. ) - příbory - nerezové doplňky - hotelový textil (ubrusy, utěrky, ručníky, prostěradla atd. ) - papírový a hygienický sortiment (ubrousky, papírové ...

E-shop! Sklo a porcelán od českých mistrů. České křišťálové sklo, to je český křišťál. Nabízíme broušené sklo, nebo sklo hladké.

Bazar - kávovary - výdejníky vody - nápojové automaty Velkoobchod - balená voda - sirupy - medoviny - limonády Velkoobchod - káva MÄDER Prodej - kávovary - nápojové automaty - výdejníky vodyservis - kávovary Velkoobchod - porcelánový servis na kávu Prodej - úpravny vody a filtry Montáž - úpravny vody a ...

Prodej - autorská keramika - ručně malovaný textil Kurzy - keramické, výtvarné.

Prodej - keramika Stříhání a trimování psů Prodej - krmiva pro psy a kočky CALIBRA, WHISKAS, ... - potřeby pro psy a kočky (obojky, vodítka, hračky, ...) - pamlsky (sušené a buvolí).

Velkoobchod a e - shop, porcelánové nádobí, skleněné nádobí, kuchyňské potřeby, nádobí, příbory.

Výroba - vitráže - ocínované vinné číše a půlitry Výroba - ocínované vinné číše a půlitry broušení - sklo Broušení - koštýře.

Prodej a e- shop. -přírodní kosmetika - keramika - porcované a sypané čaje - léčivé rostliny - porcované a sypané čaje - bylinné sirupy a kapky - keramika - přírodní kosmetika - léčivé rostliny - bylinné sirupy a kapky.

Prodej a e - shop, keramika, porcelán, sklo, dekorace, kovové doplňky, bytový textil, sklo, dekorace, kovové doplňky.

Prodej - užitková a ozdobná keramika.

VŠE PRO BŘIŠNÍ TANCE A VODNÍ DÝMKY. Pobočka: náměstí Svobody - Dům pánů z Lipé 86/17 Kontakt: info@hi-isis.cz tel. 736 776 566, 603 203 410 Velkoobchod, maloobchod, prodej, dovoz: -orientální zboží a suvenýry z Egypta, příslušenství pro břišní tance: -boty dámské taneční -halenky, bolerka šifon, pružný samet, podprsenky ...

E - shop, ručně malovaná trička, keramika, porcelán. Výroba - ručně malovaná trička.

Prodej porcelán, skleněné výrobky. Prodej šperky, starožitnosti, nábytek.

Značková prodejna: -kunštátská keramika -bytové doplňky -e-shop.

Internetový obchod - sklo skleničky, misky, svícny Internetový obchod - sklo skleničky, misky, svícny - moravská vína červená, růžová, archivní, ledová, slámová, sudová - sekty a šumivá vína - pozdní sběry - výběr z hroznů, bobulí a cibet.

Velkoobchod, prodej, e-shop: -ochranné pracovní pomůcky -stavební plasty -chemie a nátěrové hmoty -ploché sklo a zrcadla -pryže a řemeslnické potřeby -nářadí -drogerie.