Při výrobě bytových doplňků, konkrétně nádobí, se nejčastěji používá sklo, keramika a porcelán. Pořiďte si z těchto odolných materiálů čajové a kávové servisy, cukřenky, mísy, podnosy, hrnky, upomínkové předměty, vázy, talířové soupravy, sošky nebo svícny.

Prodej: - umělecké předměty - grafika - keramika - dřevěné hračky.

Výroba: - užitková a dekorativní keramika - dětská hra Malý archeolog - výroba keramických hmot. Služby: - restaurování keramických objektů - restaurování historických kachlových kamen - poradenství - kurzy.

Prodej - maloobchod : 3 speciaizované obchody: Sklo, porcelán, keramika Kuchyňské a domácí potřeby, káva, kávovary, čaje Interiérové doplňky, lampy, lustry, zrcadla v rámech, rámování, křesla ušák- i na zakázku, potahové látky, umělé květiny, hodiny

Umělecké sklenářství. Zakázková výroba, restaurování: -barevné skleněné vitráže vkládané do olova. Generální opravy: -vitráže v církevních a památkových objektech. Výroba: -umělecké doplňky pro interiéry dveřní výplně, zrcadla.

Sklárna: -ruční výroba dekorativního skla. -skleněná těžítka. -vázy z hutního skla.

Výroba keramiky. Keramická dílna: - přímý výrobce keramiky - užitková keramika - výroba bytového textilu - svíčky z včelího vosku - reklamní keramické předměty - dárkové balení - výroba atypických keramických prvků.

Výroba, prodej: -keramika ručně točené na hrnčířském kruhu. -dárkové předměty

Výroba keramická: -lidová fajánse -vypalování -glazurování -malování -modelování -lití do forem.

Velkoobchod, maloobchod: - květiny, - semena, - hnojiva, - netkané textilie, - keramika, - proutí, - substráty, - postřiky, - zahradnické potřeby.

Galerie, prodej: - obrazy - keramika - sklo - šperky

Mugshop.cz - Hrnek z kvalitního porcelánu vhodný jako dárek. Hrnky z porcelánu a keramiky. Hrnek s porcelánovým víčkem. Hrnky na čaj, kávu a jiné... Hrnky pro sportovce. Hrnek s kočkou, beruškou, kravičkou a jiné... Hrnky pro kávovary, kavárny, hotely a restaurace. Hrnky cestovní. Hrnky pro reklamní potisk.

Prodej: - domácí potřeby - sklo, keramika - železářství - elektro

Výroba: -skleněná lustrová ramena, ověsy a svícny -sklo na zakázku.

Prodej: -domácí potřeby, železářství -elektrospotřebiče -spotřební elektronika -světlení -zahrada -keramika, sklo, porcelán -hračky -papírnictví.

Broušení a leptání skla. Výroba: - skleněné výrobky.

Květinové studio: - vazba klasických i netradičních kytic - kompletní květinový svatební servis - aranžování suchých květin - hrnkové květiny - dárkové sklo, keramika, obrázky - balení dárků Zahradnické služby: - projekce, zakládání i údržba zahrad - péče o firemní i soukŕomou zeleň - pokládka trávníku - montáž a servis ...

Velkoobchod, prodej: - domácí potřeby - sklo - keramika - nerez - porcelán - keramika - gastro.

Prodej: -květiny a potřeby pro květiny -potřeby pro chovatele -keramika -akvaristika.

Zakázková výroba a prodej stavěné dekorační keramiky. V eShopu a na objednávku je dostupná keramika pro interiéry a vnější použití, eukanistické obrázky, předměty zdobené decoupage technikami, korálkové výrobky, sušené květinové dekorace a další dárky dle Vašich přání.