Tabákový průmysl produkuje obrovské množství různých produktů, jako jsou celé cigarety nebo jejich části v podobě filtrů, špiček a dutinek, dále pak doutníky nejrůznějších kvalit a také samotné cigaretové, šňupací, žvýkací nebo dýmkové tabáky.

Trafika. Maloobchod, prodej.: - noviny, časopisy - tabákové výrobky - cigarety, doutníky. Výdejní místo POPRON.

Prodej, e-shop - dýmky doutníky - dýmkový tabák.

Prodej, e-shop - elektronické cigarety, e-liquidy, aromata, báze a veškeré příslušenství.

Služby: - vedení účetnictví.

Internetový obchod, e-shop: - vodní dýmky - tabáky do vodních dýmek.

Velkoobchod: - alkoholické, nealkoholické nápoje - pivo, víno - barmanské sirupy - káva, čaj - cukrovinky, žvýkačky - tabákové výrobky.

Služby: - připojení k internetu - montáže bezdrátových sítí - prodej, montáž a servis, instalace výpočetní kancelářské techniky.

Montáž: - satelity - antény - společné rozvody TV

Sklad. Prodej: - alkohol, pivo, víno - cigarety - nealko - cukrovinky - výčepní a chladící zařízení - půjčovna výčepního zařízení. Sklad společnosti: Býškovice 60 753 53, Všechovice

Prodej, oprava, servis: - počítače - SW Služby: - IT služby

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování ...

Prodej, trafika: - knihy - noviny, časopisy, pohledy, blahopřání - tabákové výrobky - čepovaná vína

Style mode, svatební salon a agentura - zprostředkování svatby - půjčování a prodej společenských šatů, šatů pro družičky, a mládence, pánských obleků - půjčování a prodej doplňků pro nevěsty - květinový servis - služby koordinátora svatby.

Činnost: - internetový časopis o motoristickém sportu s testy nových motocyklů

Kamenná prodejna, e-shop: - elektronické cigarety, e-cigarety - e-liquidy, doplňky.

-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej včetně zprostředkovatelské činnosti v rámci živností volných

Trafika, prodej: - noviny, časopisy - tabákové výrobky

Prodej - dobíjecí kupóny pro mobilní telefony Velkoobchod - alkoholické i nealkoholické nápoje Velkoobchod - cukroviny - káva Velkoobchod - tabákové výrobky - tabáky, cigarety - doutníky - ZIPO zapalovače - jízdenky MHD

Prodej: - pivo (sudy, lahve, pet, plech) - lihoviny - víno - nealko - tabák

Velkoobchod, maloobchod: - cigarety, alkohol. Služby: - zprostředkování dovolené v Chorvatsku - restaurace - sázková kancelář.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod