Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Svatební salon a svatební studio Juliana nabízí veškerý kompletní svatební servis. Můžete si od nás vypůjčit svatební a společenské šaty, společenský oblek, šaty do tanečních a další doplňky. V našem studiu vám zprostředkujeme svatbu, zajistíme hostinu, prsteny, květiny, cukroví, dort, fotografa, kadeřnici či kosmetičku a také limuzínu. ...

Jsme český výrobce se 180 letou tradicí. Vyrábíme a nabízíme ve špičkové kvalitě pro velkoobchod i maloobchod : -záclony v metráži i kusové -provázkové záclony -voály -závěsy -ubrusy -tyly pevné, elastické -krajky, krajkoviny pevné, elastické -hladké elastické úplety -technické síťoviny, 3D distanční úplety -technické ...

E-shop se zaměřením na látkové pleny, přebalování, látkování. Zaměřujeme se na prodej kvalitních českých výrobků. Nabízíme Vám vše, co potřebujete pro pohodlné látkování Vašeho miminka. Najdete u nás výrobky značek Bambi Roxy, Bamboolik, Breberky, Katyv baby, Lillybe, Little Lamb.

Firma vyrábí nábytek z masivního dřeva s dlouhou životností a nadčasovým designem. Zajištění výroby, dopravy, výnosu i montáže. Prodej roštů, matrací, lůžkovin a polštářů. Možnost zakoupení nábytku - nočních stolků, komod, skříní, dětského nábytku.

Výroba, šití, prodej, e-shop: - specializované ochranné oděvy NOMEX - zásahové oděvy pro hasiče - zvýšené riziko - nehořlavé, antistatické - ochranné oděvy pro energetiku, plynárenství, rafinérie.

U nás najdete širokou kolekci různých kabelek a tašek. Dámské kabelky, trendy kabelky, luxusní kabelky, ale i pánské tašky. Prostě každý, kdo potřebuje kabelku, či tašku, si u nás jistě vybere.

Kamenná prodejna v Olomouci a e-shop s elegantní i ležérní obuví. Prodej originálních modelů obuvi.

Výroba a prodej matrací: - zdravotní - ortopedické - z paměťové pěny - ze studené pěny - latexové - taštičkové - dětské. Dále prodej: - rošty - polštáře - přikrývky - chrániče matrací.

Pavlína Hynštová se zaměřuje na půjčování svatebních a společenských šatů, obleků i šatů pro družičky.

Prodejna a půjčovna zahradní techniky, servis zahradní techniky, prodej ochranných pracovník oděvů, elektrokol.

Petr Fischer se zaměřuje na výrobu dětských, dámských a pánských ponožek.

Prodej - dámské a pánské oděvy

Podlahářství (práce podlahářské včetně dodávky materiálu). Maloobchodní prodej, montáž: -podlahy plovoucí laminátové a dřevěné korkové PVC* (lino) antistatické PVC* koberce. Služby: -pokládka veškerých podlahových krytin -vyrovnávání nerovností podlah -tmelení podlah -obklady stěny, stropy, schody ...

Společnost ALTIMA LZ s.r.o. dodává nažehlovací obrázky, nažehlovací aplikace nebo taky nažehlovačky.

Z I T E X s.r.o. je společnost, která se zabývá výrobou a prodejem filtrů a technické konfekce. Filtry ZITEX jsou navrženy tak, aby odstraňovaly nežádoucí látky z vody, vzduchu, oleje, paliva a dalších médií. Nabízíme široký sortiment filtrů různých typů, velikostí a účinností, které splňují nejvyšší kvalitativní a ekologické normy. Zakládáme ...

JJFashion s.r.o. se zaměřuje na prodej dámských oděvů, časů, kabátů, sukní, triček, tílek a mnoho dalšího.

Výroba a prodej: -plachty, perseninky a různé doplňky na plachetnice i motorové lodě.

Společnost TECH-VOLT, s.r.o. se zabývá stavební činností i stolařskou výrobou. Provádíme zednické, sádrokartonářské práce, zaměrujeme se na cihlové fasády i provětrávané fasády. Dodáváme i nábytek na míru a interiérové doplňky. V novém nářezovém centru pro Vás zpracujeme velkoplošný materiál--řezání, formátování, olepování hran nábytkových ...

Výroba oděvů: -pánská konfekce, textil -dámská konfekce, textil -pánské spodní prádlo -dámské spodní prádlo. Prodej: - nábytek - dekorativní zboží - bytový textil - sušené květiny.

Prostředky požární ochrany a požární zařízení, jako je hasící technika, přístroje, ale také oděvy, přilba a rukavice pro hasiče, pořídíte ve firmě Jaroslav Žálčík - hasící technika a hasičská výzbroj v Šumperku. Prodává prostředky požární ochrany a další požární zařízení - je dodavatelem výstroje a výzbroje pro hasičské záchranné sbory a sbory ...

Kamenná prodejna v Olomouci a e-shop, který se zaměřuje na prodej barefoot obuvi. Sortiment zahrnuje dámskou a pánskou barefoot obuv včetně prodeje doplňků k péči o obuv.