Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

U nás si můžete vybírat ze sortimentu galanterie především českých výrobců a to v artiklu průmyslových šicích nití, metalická nehořlavá kovová galanterie, suché zipy, tkané etikety, stuhy a pletené šňůry společnosti HAGAL s.r.o. - tkaných stuh společnosti ELASTA - VESTIL s.r.o. - tkaných etiket ve spolupráci s firmou Kříž s.r.o. - KOVOVÉ ...

Krejčovství, textilní galanterie a kojenecké zboží.

Prodej punčochového zboží, prádla, bot ad.

Jaroslav Maška se zaměřuje na prodej galantérie, šicích potřeb a módních doplňků.

Prodejna s dámskou a pánskou módou: - oblečení Desigual, Guess, Fracomina, Love Moschino, Lee Cooper, Tom Tailor - sportovní obuv, tenisky, lodičky, pantofle - cestovní kufry, kabelky, batohy.

Prodejna s dámskou a pánskou módou: - oblečení Desigual, Guess, Fracomina, Love Moschino, Lee Cooper, Tom Tailor - sportovní obuv, tenisky, lodičky, pantofle - cestovní kufry, kabelky, batohy.

Internetový prodej, e-shop: -dámské oblečení -pánské oblečení -dětské oblečení -módní doplňky -hračky

Věra Škrletová se zaměřuje na prodej látek, textilu a knoflíků.

Výroba - náplně do manikur Výroba - reklamní předměty Výroba - manikúry Výroba - kožená galanterie Výroba - rybářské potřeby

Výroba a prodej: - motopříslušenství - textilních reklamní předměty - kabely, tašky, batohy, peněženky, klíčenky - šité obaly pro průmysl, zdravotnictví, školství.

Výroba, prodej: -kožená galanterie -cestovní zavazadla.

Výroba: -brašnářského a sedlářského zboží -kožená galanterie.

Zastoupení firmy Union Knopf. Velkoobchodní a maloobchodní prodej úchytek k nábytku, galanterního a doplňkového zboží.

Společnost Radovan Preis má dlouholeté zkušenosti se šitím divadelních opon, závěsů a dalšího textilního vybavení divadel, kulturních zařízení, kin, společenských domů. Šijeme i do televizních studií, pro školy, umělecké školy, nahrávací studia, obřadní síně, cirkusy, církevní objekty či venkovní steage pro kapely a jiné venkovní zařízení. Šijeme ...

Výroba: - batohy a kabely pro sport a volný čas a potřeby pro rybáře. Velkoobchod: - technické tkaniny a průmyslová metráž.

Výrobky textilní galanterie. Výroba, prodej, internetový obchod, eshop: - galanterie - prádlové gumy - průžné šňůry - PES příze.

Výroba: -kožená galanterie -kufříky -peněženky -kabelky.

Michaela Směřičková se zaměřuje na opravy a úpravy oděvů, provoz galantérie, prodej látek a šicích strojů.

Internetový obchod, e-shop: -dámské kabelky -šátky -peněženky -opasky, pásky -ruční šperky.

Výroba, prodej: - ponožky - punčochové zboží.

Opravna obuvi BOTAX nabízí rychlou a kvalitní opravu dámské a pánské obuvi, drobné brašnářské práce a mezi naše další činnosti patří také opravy deštníků či úpravy oděvů. Naše provozovny najdete v Praze na ulicích Veletržní, Chlumecká a Střelničná. Opravna obuvi: - oprava obuvi, bot - výměna podpatků u dámské, pánské obuvi - výměna zipu u ...

Výroba: -textilie -textilie pro výrobu ložního textilu -textilie pro automobilový průmysl -textilie pro transportní a obalové použití.

Velkoobchodní prodej: -hovězinové a vepřovicové usně pro obuvnický i kožedělný průmysl.