Ležérní anebo společenský styl? Pánské oblečení zahrnuje mnoho různých typů oděvů, jako košile, trička, svetry, mikiny, nátělníky, vesty, bundy, kabáty ale také saka, pyžama, kalhoty, teplákové soupravy či dokonce župany. Obléknout se stylově může každý.

Funkční a antibakteriální spodní prádlo, dámské, pánské a dětské bezzápachové oblečení pro všechny druhy sportů a velký výběr doplňků má ve svém bohatém sortimentu český výrobce NANOSHOP s.r.o. z Brna, který provozuje e-shop.

PM-desing prodává ručně šitou dámskou a pánskou módu. Prodej dámského a pánského oblečení, kabelek, batohů a tašek přes e-shop.

Výroba, šití, potisk, prodej, maloobchod, velkoobchod: - sportovní oděvy - trička, roláky, pyžama, kšiltovky. Výhradně z materiálu českých výrobců. Ubytovací služby - Penzion na jízdárně

Internetový obchod s dětským, dámským a pánským oblečením. Prodej plesových šatů a módních doplňků. Doplňkový prodej elektroniky.

Tomáš Gebauer provozuje eshop s oděvy - dámské, pánské, pro těhotné ženy i děti.

Společnost NUANCE svatební dům, s.r.o. půjčuje a prodává svatební, společenské, maturitní šaty a pánské obleky. Naleznete u nás svatební a společenské šaty PRONOVIAS a pánské obleky WILVORST.

Prodej originálních triček Original Redneck Outfit.

Společnost SEHA CZ s.r.o. provozuje velkoobchod s textilem a dováží oblečení z Anglie, Německa, Rakouska a Itálie.

Second hand MOMENT nabízí ve Velkém Meziříčí oblečení a textilu z druhé ruky. Vybírat můžete z velkého množství (více než 1800 ks na prodejně) dámského, pánského a dětského oblečení. Dále nabízíme např. textil do bytu, plyšáky, kabelky a mnoho dalšího. ....  Jednotná cena je 55 Kč/ks v 1.jakosti. nebo jednotlivě naceněné zboží do 95, ...

Vývoj a transfer technologií s využitím nanotechnologií. Výroba funkčního prádla a ponožek s antibakteriální úpravou www.nanosilver.cz Aditiva do paliv - www.nanoaditiva.cz Materiály pro ochranu povrchů www.nanoaplikace, cz Pohybové simulátory www.ski365.cz

Aneta Jackuláková se zaměřuje na prodej používaného oblečení a provoz second handu.

Prodej volnočasové a sportovní oblečení, dětský a kojenecký textil, textilní galanterii a bytový textil.

Účetní a daňové poradenství. Prodej: - textil a textilní galanterie.

Výroba: - pánské košile - společenské, klasické, uniformní, profesní, pro volný čas, sportovní - dámské halenky košilového střihu - kravaty - pánská pyžama, dámské noční košile.

Výroba a zakázkové šití nadměrného dámského pánského oblečení. Pánské oděvy ve velikosti 2XL-10XL - saka, obleky, společenské kalhoty, bundy, trika, košile, tílka, teplákové soupravy, svetry, mikiny, vesty a další. Dámské oděvy 46-74 - halenky, sukně, kalhoty, šaty, vesty apod.

Firma Elis Spodní prádlo A - H nabízí velkoobchodní i maloobchodní prodej dámského a pánského spodního prádla známých značek. Prodej: -dámské a pánské spodní prádlo v obvodu 65-100, vel. košíčků B-M -značky Donna, DKaren, GUESS, Lormar, Parfait, Leilieve, Timo, Werso, After Eden, Calvin Klein, Sielei, Mustang atd. -kompletní stahovací ...

Lubomír Rašovský se značkou oblečení Acrobat se zaměřuje na výrobu a prodej triček, mikin a potisk textilu.

Společnost TWATA factory s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej dámského, pánského a dětského oblečení.

Společnost Custom Sportswear s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej pánského a dámského sportovního oblečení s vlastním potiskem.

Prodej: - dámský, pánský, dětský použitý textil a oděvy

Společnost ANETA STYLE CZ s.r.o. se zaměřuje na výrobu dětského, dámského i pánského oblečení na zakázku a firemního a reklamního textilu.

Obchod, e-shop s módním oblečením. Vytváříme módu, která se vyznačuje funkčností, barevností, variabilitou a je vyrobena z pohodlného materiálu. K dispozici máme dámskou a pánskou módu. Vytváříme i kompletní kolekce.

DABONA ŠARDICE Výroba, prodej, šití: -pánské košile -společenské -vycházkové -sportovní -pro volný čas -pracovní i na zakázku -služební k uniformám -pánská pyžama -pánské trenýrky -prádla, (prádlo), dámské kostýmy.

Olga Kocierzová se zaměřuje na výrobu a prodej keramiky, dárkových předmětů, textilu a reklamních předmětů.

Firma provozuje e-shop s originální streetwear módou. Prodej dámských mikin a cropped mikin, legín, triček, tepláky, nákrčníky. Pánský sortiment zahrnuje mikiny, trika, tepláky, kraťasy, plavky, roušky, nákrčníky.