Ležérní anebo společenský styl? Pánské oblečení zahrnuje mnoho různých typů oděvů, jako košile, trička, svetry, mikiny, nátělníky, vesty, bundy, kabáty ale také saka, pyžama, kalhoty, teplákové soupravy či dokonce župany. Obléknout se stylově může každý.

Šití textilního zboží. Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží.

Společnost LOGOTEX s.r.o. se již od roku 2000 specializuje na výrobu a distribuci originálních módních doplňků jako jsou pánské kravaty, šátky, motýlky, dámské šály, kapesníčky a také deštníky. Naše zakázková výroba kravat vhodná jak pro soukromé osoby, kluby, firmy ale i státní instituce. Naleznete nás na adrese Lazaretní 1/7, Brno - ...

Prodej - dámské a pánské oblečení - pletená móda - sportovní oblečení

Šicí dílna Vladimír Dušek se soustředí na zakázkovou malosériovou oděvní výrobu. Klademe důraz na kvalitní provedení veškerých zakázek. Preferujeme dlouhodobou spolupráci se zákazníkem. Naleznete nás ve Veselí nad Lužnicí. Šicí dílna, malosériová výroba, šití: - oděvní konfekce - dámské oděvy - pánské oblečení - dětské oděvy. Jsme ...

Maloobchod, prodej: - dámské, pánské oděvy, konfekce - jeansy, svetry - dámské, pánské spodní prádlo.

E-shop: - použité oblečení, oděvy (dětské, dámské, těhotenské, pánské) - obuv - hračky - kočárky, autosedačky Půjčovna dětských potřeb, maškarních kostýmů.

Služby: - půjčovna svatebních i společenských šatů - zajišťování svatebních oznámení a doplňků

Prodej: - pánská móda známých českých a zahraničních značek - luxusní pánské obleky za příznivé ceny - kvalitní separátní saka - kalhoty, kabáty, bundy, košile, pola, trika, jeansy, svetry, boty, opasky, kravaty a další doplňky.

Prodej dámské konfekce a dalšího textilu.

Maloobchod, prodej: - značkové oděvy - jeansy.

Second hand, e-shop: - použité oblečení, oděvy

Společnost Opatex, s.r.o. je dovozcem a velkoobchodním prodejcem použitého textilu. Denně dovážíme asi 50 tun netříděného textilu ze zemí EU ale i z dalších zemí. Toto zboží dále třídíme na vlastní modernizované třídící lince v areálu naší firmy. Na český trh nabízíme pouze první jakost tříděného second hand zboží. Sídlo společnosti naleznete v ...

Prodej, e-shop - rockové a metalové zboží a oděvy - mikiny, trika - opasky - peněženky.

Obecně prospěšná společnost Lidové tradice a řemesla provozuje eshop, kde jsou na prodej moravské, české lidové kroje a materiál na kroje. Fungujeme i jako půjčovna krojů pro dospělé i pro děti. Vyrábíme kroje i krojové součásti - klobouky, čepení, vonice, věnečky, harásky, šátky, opasky. Šití i oprava krojů je možné podle starší fotografie, ...

E-shop - kožené bundy - kožené kalhoty - moto bundy, trička - brašny, opasky.

Internetový obchod, e-shop, kamenná prodejna: - skateshop - stylové oděvy - kšiltovky.

Výroba, prodej - bytový textil - římské rolety - stínící technika - záclony, závěsy, ubrusy, povlečení pro hotely, restaurace, roubenky v chalupářském stylu.

Maloobchod, prodej: - pánská konfekce od 120cm do 180 cm v pase. - nadměrné velikosti. Dámské nevedeme.

Internetový obchod, e-shop: - dětské oděvy - dětské punčocháče - dámské, pánské oděvy - ponožky - bytový textil - drogerie.

Maloobchod, prodej, půjčovna: - svatební, společenské šaty - pánské obleky.

CAMIA - realizace osobního, profesního a reklamního ošacení, reklamní předměty. TERMOVEL - značkové funkční termoprádlo. Výroba pro státní instituce. Výroba pro soukromé společnosti pod jejich značkou.