Ležérní anebo společenský styl? Pánské oblečení zahrnuje mnoho různých typů oděvů, jako košile, trička, svetry, mikiny, nátělníky, vesty, bundy, kabáty ale také saka, pyžama, kalhoty, teplákové soupravy či dokonce župany. Obléknout se stylově může každý.

E-shop - hip hop a street oblečení - čepice, kalhoty, trička, doplňky

Velkoobchod, dovoz: -secondhand -použité oblečení

Výroba, prodej: - výrobky z ovčí vlny - ložní prádlo, deky - ponožky - vesty - obuv

PoPi Second- hand Prodej oblečení za dobré ceny. V nabídce máme dámský, pánský i dětský second hand textil.

Maloobchod: -dámské, pánské oděvy. -spodní prádlo. -noční košile, pyžama.

Maloobchodní prodej vycházkového a společenského oblečení v Plzni. Pro muže: Obleky, saka, kalhoty, pláště, košile, svetry, mikiny, trika včetně doplňků. Pro ženy: trika, svetry, kalhoty, bundy, mikiny, sukně.

Maloobchod: -prodej oděvů -výroba jeans -e-shop. -výroba opasků

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Činnost technických poradců v oblasti ochrany vod a životního prostředí -Reklamní činnost a marketing

Módní obchod plný zajímavých světových značek oblečení a bot. Značky Desigual, Melissa, Culito, EMU, Scotch&Soda a další krásné světové brandy najdete na http://www.diferent.cz. Oblečení, doplňky, šaty, kabáty, stylové boty, krásná trička... to vše s poštovným zdarma nad 1000Kč. A vše máme skladem, čili odesíláme prakticky ihned. Buďte different!

Výrobní družstvo STYL PLZEŇ nabízí: - kabelovou a drátovou konfekci, výrobu kabelových svazků - výrobu plochého těsnění - kartonážní výrobu - knihařskou výrobu (vazba sbírek zákonů, diplomových prací, knih, novin a dalších dokumentů) - výrobu kancelářských potřeb a PVC obalů - šití dámské, pánské a sportovní konfekce, ...

Autorizovaný dealer zboží značky H.I.S.. Nabídka jeansového zboží a doplňků této značky. Oficiální dealer zboží značky Triumph.

Výroba oděvů z kůže zaměřená na SRN.

Autorizovaný dovozce oblečení BRANDIT Fashion a prodejce army hodinek Luminox. Specializovaný obchod zaměřený na vintage oblečení Brandit a hodinky Luminox v army stylu.

Výroba, prodej: - pánská konfekce - pánské oděvy. Další prodejny: -Plzeň, Americká 52 tel. 377320506

Půjčovna svatebních šatů. Půjčujeme a prodáváme svatební a společenské šaty včetně veškerých doplňků. Pro muže půjčujeme a prodáváme pánské obleky, košile, kravaty, svatební plastrony. Pro děti společenské šaty a obleky, šaty pro drůžičky. K prodeji snubní a zásnubní prsteny, svatební oznámení, pánská a dámská obuv, spodní prádlo zn.Triumph.

Prodej nového dovozového textilu za nejnižší možné ceny. Výhodný nákup pro každého, pro velkoobchod další slevy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vybavení interiérů restaurací, hotelů -ratanový nábytek -křesla -sedací soupravy -telefonní a květinové stolky -jídelní soupravy -předsíňové stěny -postele -noční stolky -zrcadla -police -prádelníky -dřevěné bytové doplňky z dálného východu -dřevěné sošky-dovoz Indonésie, ...

Textilní galanterie, vyšívání, pletení, háčkování, ruční práce, opravna oděvů, bižuterie, bytový textil, metráž, záclony, garnýže, ubrusy, prostěradla, rouna, náplně do polštářů a dek, deštníky, punčochové zboží, spodní prádlo, podprsenky, pyžama, pánské košile, kravaty, dárkové zboží.

Činnost: -půjčovna šatů. Prodej: -svatební doplňky. Služby: -fotografické práce.

Výroba oděvů: -textilní -kožené.

Aktivní zušlechťování textilií. Použitý textil (second hand): -maloobchod -velkoobchod. Výkup textilu-ceny dle kvality. Prodej čistících textilií.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -oděvy -prádlo -oděvní doplňky.