VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Maloobchod, prodej: -záclony, závěsy -potahové a dekorační látky -ručníky, osušky, utěrky -povlečení, ložní soupravy -přikrývky, deky -koupelnové předložky, garnýže -šití bytového textilu na míru.

Velkoobchod: -dámské, pánské a dětské spodní a noční prádlo - ponožky, plavky - hračky a účební pomůcky

E-shop, prodej sortiment pro zdravý spánek: - matrace - postele - rošty a lůžkoviny

Hledáte kvalitní český nábytek na vybavení bytu? Kvalitní vybavení bytu dnes není jen pro bohaté a neznamená jen vysokou cenu. Je to především správná volba nábytku. Naše firma může být Vašim průvodcem na cestě k Vašemu spokojenému a pohodlnému bydlení. Nabízíme prodej kvalitního českého nábytku např. značek: Jitona, Polstrin, Ton, Böhm, ...

Výroba, prodej: - sedáky a polštářky z různých druhů materiálů - matrace a molitanové desky atypických rozměrů a tvarů. Šití na zakázku.

SecondHand, bazar. Velkoobchodní, maloobchodní prodej: - použitý textil z Německa.

Výroba, šití: - textilních výrobků - oděvů, oděvy - oděvních doplňků, doplňky.

Prodej: -pracovní oděv -pracovní obuv -pracovní rukavice -ochranné pracovní pomůcky.

Hledáte nový nábytek na zahradu či slunečník? U nás si určitě vyberete! Jsme výrobce deštníků, slunečníků, zahradního nábytku a polstrů na zahradní nábytek. Firma Doppler CZ spol. s r.o. je dceřinou společností firmy E. Doppler & Co GmbH, Schirmfabrikation, která byla založena více než před 50 lety jako rodinná firma. Z počátku se firma ...

Prodej - kočárky - dětské autosedačky - kojenecké zboží

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - ložní textil, bytový textil: - celoroční a letní přikrývky, polštáře z dutého vlákna - francouzské přikrývky, povlečení, prostěradla - matracové chrániče - přehozy na sedací soupravy - televizní pytle, deky - ručníky, osušky - sedáky na židle.

Výroba a prodej: -pletené rukavice -pletené ochranné pomůcky -pokrývky hlavy.

Prodej - ochranné pomůcky rukavice, ochrany hlavy a zraku, dýchací technika Zásilková služba Prodej - čistící a úklidové prostředky Prodej - pracovní nářadí

Výroba a prodej: -pracovní pomůcky -rukavice, oděvy, prošívané oděvy, zástěry, mofosy, unity, pláště do deště, probany, košile, mycí hadry, prachovky, utěrky, ručníky, čistící hadry -termoprádlo jednovrstvé i dvouvrstvé -trička s krátkým a dlouhým rukávem, tílka, spodky, boxerky, dlouhé kalhoty, ribano -polobotky a ...

Výroba: -svrchní oděvy. Prodej: -pracovní oděvy -doprodej metráže, konfekce, doplňků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kožená galanterie -kabelky, aktovky -cestovní tašky, kufry -plážové tašky -batohy -školní tašky -peněženky, pásky -deštníky -klobouky -rukavice, šály.

Výroba: -dámská konfekce -textil -oděvy -prádlo -termoprádlo -trikotáž. - sportovní oděvy

Prodej - bižuterie E - shop - společenské, plesové a svatební šaty - pánské obleky - bižuterie Prodej a e-shop - společenské, plesové a svatební šaty - pánské obleky Půjčovna - společenské, plesové a svatební šaty - pánské obleky - svatební salón

Výroba, prodej: -ponožky, ponožkové zboží (podkolenky silon) -úplety pro ortopedické pomůcky.

Maloobchod, prodej: -obuv dámská, pánská, dětská, sportovní.

Výroba - dámské oděvy z přírodního materiálu

Maloobchod, e-shop: - značkové oblečení - pánské oblečení - dámské oblečení - doplňky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -bytový nábytek -kancelářský nábytek -bytový textil -ložní prádlo -postele -matrace, rošty.

Internetový obchod - dámské oděvy Internetový obchod - dámské oděvy

Prodej a e - shop - stříbrné šperky - shop - dámské a pánské oděvy - obuv - oděvní doplňky - kabelky - čepice - klobouky - prádlo - hudební CD - stříbrné šperky Prodej a e-shop - obuv - pánské a dámské oděvy včetně doplňků - hudební CD