VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Oprava obuvi. Měníme pera, deštníky a zipy od bot, bund, batohů i tašek.

Dětská obuv Botonožka – Zdraví nezávadné dětské botičky. V našem obchůdku vedeme certifikované zdraví nezávadné dětské botičky od předních výrobců. Dále u nás seženete také batůžky, tkaničky, ledvinky, reflexní vesty a dětské deštníky a pláštěnky.

Služby: -výroba pracovních oděvů. Maloobchod, prodej: -drogerie -čistící prostředky.

Výroba, šití: -spodní prádlo.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bílý textil - metrový textil - ručníky a ubrusy - dekorační látky - záclony - ložní prádlo - dekorační tkaniny - koberce zátěžové.

Jsme jedním z největších dodavatelů výrobků a surovin pro gastronomii, hygienu a zdravotnickou péči v ČR.

Vítáme vás v novém e-shopu Butik Roses, prodáváme dámské oblečení z Itálie, Francie a Německa, převážně módní značky Redial, Glamour, Tentation a Progress. Rádi Vás uvidíme i v našem kamenném obchodě v Českých Budějovicích.

Výroba, prodej: -ruční, řemeslnické jehly -špendlíky -galanterie -pletací jehlice -kruhové jehlice -háčkovadla -patenty

Velkoobchod, prodej: -textil metrový, ložní -dekorační tkaniny -kusový textil -vybavení hotelů, restaurací, ubytoven -ručníky, ložní prádlo, koberce, záclony.

Maloobchod, prodej: -pracovní oblečení-barevné provedení podle přání zákazníka, logo firmy -kombinézy -montérkové soupravy -pláště -rukavice -obuv.

Velkoobchod, prodej: -obuv -pánské boty -jarní, letní, zimní -polobotky, mokasíny, sandály -dámské boty -jarní, letní, zimní -lodičky, sandály, pantofle.

Výroba a prodej protialergických prošívaných přikrývek a polštářů z dutého vlákna v mnoha možných rozměrech a gramáží. Povlečení z bavlny, krepu, flanelu, atlasu, jednobarevné bavlny. Prostěradlo froté, jersey, bavlněné plátno. Matracové chrániče voděodolné, z dutého vlákna. Dětské povlečení, přikrývky a polštáře plně protialergické. Vybavujeme ...

Prodej: - konopná kosmetika - konopné jídlo a pití - kuřácké potřeby - oblečení a doplňky - dárky s konopím.

Výroba a prodej: -ortopedické vložky podpěrné -ortopedická obuv.

Prodej: - svářecí technika - ochranné a pracovní pomůcky - brusivo a brusné výrobky - vzduchové, ruční a elektrické nářadí Služby: - servis svářecích zdrojů a el. nářadí - půjčovna svářecích zdrojů

Opravy čalounění: -potahy na sedačky. Šití : -plachty -autoplachty.

Velkoobchod s textilem. Košilky, pyžama, župany, legíny, punčochové zboží, kabelky, peněženky atd.

Velkoobchod, maloobchod: -kadeřnické a krejčovské nůžky -textilní galanterie, šicí nitě METTLER -stříhací strojky na vlasy MOSER -stříhací strojky na srst zvířat -nástroje na manikúru a pedikúru -soupravy na holení, břitvy -manikúrní soupravy DOVO, SOLINGEN -kapesní nože SOLINGEN -nože kuchyňské a kuchařské Burgvogel Solingen ...

Nabízíme Vám osobně vybrané a vyžehlené oblečky pro děti, dovezené výhradně z Anglie. Veškeré oblečení je v té nejvyšší možné, tzv. krémové kvalitě!!!

Patchwork - Látky, pomůcky a hotové výrobky. Internetový prodej látek a pomůcek pro patchwork, dek a polštářů. Šití patchworku na zakázku.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -výroba oděvů a oděvních výrobků -blůzy, kalhoty, pláště, bundy atd. -gastro oděvy -zdravotnické oděvy -výšivky -potisky.

Služby: -čistírna peří -přešívání peřin a dek. Výroba, prodej: -prošívané deky -4 způsoby proševu -kompletní soupravy z nového peří -sypkoviny -od standartu po luxus -zdravotní přikrývky a polštáře -ovčí vlna.

Prodej ložního prádla, povlečení krep, flanel, bavlna, satén. Prostěradla – froté, bavlna. Dětské ložní prádlo. ADRESA PRO ZASÍLÁNÍ REKLAMACÍ: Stanislav Houdek - Písecké lůžkoviny Otavská 1042 39701 Písek TEL: 608 164 138 E-mail: info@piseckeluzkoviny.com