VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Svatební salon Sára se sídlem v Jindřichově Hradci nabízí od roku 2009 půjčovnu svatebních a společenských šatů, včetně svatebních doplňků a dekorací. V našem salonu si vyberete z velkého množství svatebních šatů, dle vašich požadavku. Součástí nabídky jsou také pánské obleky a společenské šaty nejen pro dívky a ženy, ale také pro ...

V sortimentu naší prodejny naleznete kvalitní pánské oděvy českých značek. Nabízíme pánské košile, obleky, kalhoty, společenská i sportovní saka, trika, pyžama, polokošile, svetry, vesty, kravaty, motýlky, rukavičky do tanečních a další doplňky. Můžeme Vám nabídnout největší výběr košil v Táboře.

Výroba, distribuce: -pracovní oděvy -ochranné pracovní pomůcky

Výroba, prodej: -pracovní oděvy -ochranné pomůcky

Distribuce, prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - outdoorové oděvy, obuv. Prodejna: - Prachatice, Nádražní 222, tel.: 778 477 497

Specializujeme se na dodávku komplexního sortimentu ochranných pomůcek pro strojírenský, zpracovatelský průmysl, stavebnictví a zdravotnictví. Dodáváme pracovní obuv, rukavice a pracovní oděvy, jak sériově vyráběné, tak i oděvy šité zakázkovou výrobou.

Internetový obchod - eshop: Ložní soupravy a prostěradla. Oblečení pro myslivce a rybáře. Sportovní oblečení.

Čistírna peří. Výroba: -péřové výrobky. Prodej, eshop: -prošívané deky, péřové deky -péřové bederní pásy. 560 sběren po celé České republice.

Čalounictví. Čalounické práce: -sedací soupravy -dveře -autočalounění -starožitnosti -převážecí plachty na lodě -čalounění vináren, kaváren -čalounění výtahů -odhlučnění prostorů -včetně dopravy -veterány-čalounění Výroba: -matrace.

Prodej: -hračky -dámské a pánské oděvy (obleky, saka, kalhoty, kravaty, kostýmy, sukně, halenky, šaty ad.

Prodej, e-shop: - potřeby pro pletení - příze - knoflíky - šperky

Jsme malá česká firma, která si získává své místo na českém i zahraničním trhu. Šijeme převážně na zakázku kompletní sety do postýlky pro Vaše andílky, dále dětské povlečení do postýlky, mantinely do postýlky, zavinovačky, nebesa nad postýlku, dětské deky, kapsáře na postýlku, spací pytle pro miminko a mnoho dalšího. Každé Vaše miminko může mít ...

Výrobky české firmy Tonak a.s. a také naše originální kolekce pánských a dámských klobouků, bekovek, čepic které jsou vyrobené v malých manufakturách z kvalitních anglických, italských, německých i českých materiálů.

Prodej, eshop s oblečením - dámské, dětské, sezónní

VM Podlahářství Václav Horkel nabízí kompletní podlahářské práce. Pracujeme se všemi druhy podlahovin. Máme bohaté zkušenosti a našim zákazníkům se vždy snažíme nabídnout to nejlepší řešení. Zakázky realizujeme pouze v Jihočeském kraji. Naši vzorkovnu a prodejnu naleznete v Táboře. Mezi naše další aktivity patří provoz chráněné dílny, kde ...

Kopeko, s.r.o., společnost sídlící v Písku s vlastním e-shopem nabízí vše pro zdravé spaní – a to především zdravotní matrace a dřevěné masivní postele! Zabýváme se jak maloobchodním, tak i velkoobchodním prodejem. V kamenné prodejně i v našem e-shopu naleznete kvalitní dřevěné postele z masivu, pružinové i polyuretanové matrace, laťkové i ...

Prodej: -osobní ochranné prostředky -pracovní rukavice -pracovní obuv -pracovní oděvy -ochranné přilby -tlumiče hluku, chrániče zraku.

Paní Iva Pastyříková provozuje internetový obchod, který se zaměřuje na prodej bytového textilu. V naší nabídce naleznete osušky, froté ručníky a také dámské a pánské žínky. Internetový obchod, e-shop: - bytový textil - froté osušky - froté ručníky - pánské a dámské žínky. Chcete kvalitní a příjemné froté ručníky nebo osušky? Pak ...

OBUV Laďa - Prodej obuvi PO-PÁ: 8:30 - 17:00 hodin SO: 9:00 - 11:30 hodin

Prodej, e-shop: - dámské a pánské oblečení, oděvy

Ruční výroba kožených a dřevěných předmětů: - tašky - klobouky - spony - boty - dýmky - pouzdra a příslušenství k dýmkám - bubny.

Prodej: - dámské, pánské a dětské spodní prádlo, plavky

Velkoobchod - společenské šaty taneční, večerní, na maturitní plesy - svatební šaty