VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
E-shop se stylovými látkami. Možnost osobního vyzvednutí a prohlídnutí látek na provozovně v Rozstání. Prodej metráže - bavlněné a dekorační látky, gázovina, froté, kočárkovina, kojenecký plyš, koženka, kožešiny, len, minky, podšívky, softshell, sportovní látky a další.

Monika Kutláková provozuje internetový obchod s oblečením, obuví, hračkami, školními potřebami, zdravou výživou, knihami a párty zbožím.

Internetový obchod s textilem. prodáváme bytový textil, jako je povlečení, deky a polštáře, prostěradla, přehozy a potahy na postele, potahy na pohovky a židle. Dále v sortimentu najdete dámské a pánské spodní prádlo, ponožky, pyžama. Doplňkový prodej cestovních kufrů a tašek.

Módní styl s. r. o. provozuje e-shop s módou pro pány, dámy, včetně obuvi.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -pyžama, noční košile, župany, spodní prádlo, trička, ponožky Penzion, ubytování, wellness, restaurace

Vladimíra Růžičková se zaměřuje na šití a úpravy oděvů. tvorbu vlastních střihů a užitkový patchwork.

Petra Holasová se zaměřuje na prodej oblečení, obuvi, bytového textilu, galanterie a bižuterie.

Bytové studio. Prodej: - bytový textil: - záclony, závěsy - podlahoviny: - koberce v metráži i kusové - PVC - laminátové a dřevěné podlahy - garnýže. Šití, úpravy: - dekorační textil - koberce. Podlahářské práce. Možnost pokládky podlah.

Maloobchod, prodej: -značkové spodní prádlo, noční prádlo -plavky -pánské prádlo DIM*, FAVAB -dámské prádlo TRIUMPH, SARIANA, DIM*, FELINA, LORMAR, LILLY, COMET, AFRA.

Robert Grudnik se zaměřuje na prodej dámského oblečení, obuvi, šperků, bižuterie a pánského oblečení.

Prodej oblečení a módních doplňků vyrobených z recyklovaných materiálů. Doplňkový prodej oblečení především z charitativních velkoobchodů a maloobchodních secondhand obchodů ze zahraničí. (Finsko, Švédsko, Švýcarsko a Německo).

Internetový obchod, e-shop: -dámské, pánské, dětské oblečení -módní doplňky.

Vinařské a zahrádkářské potřeby: -sadbové brambory -osiva -substráty -fólie -pletiva -hnojiva, postřiky, postřikovače -krmné směsi -truhlíky, květináče-keramika, plast -na jaře okrasné dřeviny, hrnkové květiny, sady apod. -ochranné pracovní pomůcky.

Provozovatel aukčního portálu Aukro.cz.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, distribuce: -bytový textil, dekorační látky a záclony. Prodej: -různé polštářky, potažené sedáky -bytové doplňky, ručníky, osušky. Dále zajišťuje kompletní vybavení hotelů.

Motylum s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej designových skleněných motýlků k pánským oblekům.

Funkční a antibakteriální spodní prádlo, dámské, pánské a dětské bezzápachové oblečení pro všechny druhy sportů a velký výběr doplňků má ve svém bohatém sortimentu český výrobce NANOSHOP s.r.o. z Brna, který provozuje e-shop.

TUČI s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu firemního oblečení a pracovních oděvů.

Firma Michaela Plachá JETEX se zabývá šitím bytového a kojeneckého textilu. V našem sortimentu naleznete pleny a tetra osušky, zavinovačky, deky, polštáře a přikrývky, povlečení, prostěradla, košilky, kojenecké soupravičky, utěrky, chňapky, kapesníky a další produkty. Naleznete nás v obci Višňové, okres Znojmo. Výroba, velkoobchod, e-shop: - ...

PM-desing prodává ručně šitou dámskou a pánskou módu. Prodej dámského a pánského oblečení, kabelek, batohů a tašek přes e-shop.

Výroba, prodej školní galanterní potřeby: -taška, tašky, pouzdro, pouzdra, aktovka, aktovky -sáčky na cvičky, dívčí kabelky, kabelka -dětské batůžky, batůžek pro děti.

Prodej, servis - svářecí technika -svářecí kukly zn.Optrel solarmatic -svářecí technika -průmyslové zboží z dovozu.

Velkoobchodní prodej kožené galanterie: - dámské kabelky, batohy - peněženky, cestovní tašky.