VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obchod, e-shop s módním oblečením. Vytváříme módu, která se vyznačuje funkčností, barevností, variabilitou a je vyrobena z pohodlného materiálu. K dispozici máme dámskou a pánskou módu. Vytváříme i kompletní kolekce.

Potřebujete kvalitní spaní? Navštivte náš internetový obchod spankove-studio.cz anebo novou kamennou prodejnu a určitě se změní Váš špatný spánek na dobrý spánek s našimi matracemi, postelemi, rošty, nebo jenom doplňků, co se spaní týče. Uděláme vše pro kvalitní spánek. Nabídku jsme NOVĚ rozšířili o bytové doplňky.

DABONA ŠARDICE Výroba, prodej, šití: -pánské košile -společenské -vycházkové -sportovní -pro volný čas -pracovní i na zakázku -služební k uniformám -pánská pyžama -pánské trenýrky -prádla, (prádlo), dámské kostýmy.

Prodej: -patchwork -šicí stroje -látky -polštářky -ubrusy -prostírání -textilní dekorace aj.

Maloobchod, prodej: -hračky -dětský textil -kojenecké zboží -kočárky.

Společnost Verio s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu dámských oděvů, doplňků a oblečení pro zvláštní příležitosti jako je například svatba a ples.

Zabývá se prodejem ručně vyráběných kožených doplňků. Prodáváme dámské kabelky a batohy, pánské kožené peněženky. Používáme kůži Crazy Horse, která nevyžaduje zvláštní péči.

PhDr. Adam Chalupníček provozuje internetový jarmark služeb, zboží a výrobků.

Zakázková výroba a prodej vlněných výrobků. Prodáváme deky, koberce, tašky a doplňky z vlny.

Velkoobchod a maloobchod, e-shop: - prodej kabelek a batohů.

Společnost KORAL s.r.o. v Tišnově vyrábí a dodává materiály pro výztuže, pryskyřice a gelcoaty. Prodává kompozitní profily a výrobky pro široké spektrum aplikací. Firma provozuje STK a stanici měření emisí. Společnost poskytuje ubytování v penzionu AK KORAL.

Internetový obchod. Prodej šperků, hodinek a módních doplňků.

LS Style krejčovství s.r.o. je ryze česká výrobní firma, která klade důraz na poctivou českou výrobu a tradici zachování klasického řemesla. I když jsme mladá firma, máme bohaté dlouholeté zkušenosti, jak se šitím oděvů, tak i hotelového a bytového textilu. Jsme schopni ušít prakticky vše podle přání a aktuálních potřeb zákazníka. Zakládáme si na ...

Výroba, prodej obuv (boty): -dámské, pánské, dětské nazouváky i sandále COBRA -zdravotní, vycházková obuv, vhodná především pro diabetiky. Ubytování, penzion, pension. Penzion obsahuje dva samostatné apartmány, každý pro 5 osob (4 + 1 přistýlka). Vybavení: -vybavená kuchyňka, lednice, sprcha, WC, TV + satelit. V letních měsících možnost ...

Prodej: -náhradní díly na traktory UŘ I., II., III. -ložiska -gufera -klínové řemeny -nářadí -elektrody -kotouče -autokosmetika -autokabely -autožárovky -majáky, svítilny, odrazky -hadice-tlakové, olejové, palivové -těsnění-okroučky, manžety, podložky Cu, Al -mazací tuky -těsnící tmely -přípravky na mytí rukou ...

Jitka Šterzová na svém e-shopu nabízí dětský sortiment: - hračky - hry pro starší - dětské vybavení

Společnost Hejčík a syn, s.r.o. na svém eshopu nabízí: - dámské, pánské oděvy - oděvy pro sport a volný čas - termoprádlo

Společnost EUROSTOCK Czech Republic s.r.o. nabízí: - italské módní zboží - outletového oblečení

Společnost Hanks s.r.o. nabízí: - střešní produkty - fasádní produkty - parozábrany - zahradní textilie. Výdejní sklad - adresa: Řetechov 70, 763 26 Luhačovice.

Prodej a zakázková výroba barevných a reflexních nažehlovaček. Potisk triček, zápisníků a dalších dárkových předmětů.

Společnost Čechovi - centrum, s.r.o. prodává na svém eshopu: - dětské outdoorové a sportovní oděvy - dřevěné hračky

Společnost Mag 45, s.r.o. je poskytovatel logistických služeb a dodavatel dílů pro hightech průmysl a elektrotechnický průmysl - dodávka nástrojů, obráběcí, ruční - spojovoací materiály - ochranné pomůcky.

Prodejní sortiment firmy Air Liquide Wedlding OERLIKON, SAF-FRO, OPTREL, , JAS. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, opravy: -svářecí a svařovací technika -svařovací přístroje řady: -MIG/MAG -TIG/WIG -PLASMA -svařovací inventory -řezací přístroje PLASMA -přídavné materiály ke svařování, obalené elektrody, dráty MIG/MAG, ...

Lucie Fučíková provozuje e-shop Simira, ve kterém je možné si zakoupit designových a handmade výrobky jako například šperky, keramika, drátěné dekorace, kabelky a peněženky.