VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Výroba, prodej, šití, potisk: - autoplachty - na nákladní automobily, návěsy, přívěsné vozíky - krycí plachty - na pergoly, bazény.... - závěsné nehořlavé plachty pro svářeče Čalounictví.

Vývoj a transfer technologií s využitím nanotechnologií. Výroba funkčního prádla a ponožek s antibakteriální úpravou www.nanosilver.cz Aditiva do paliv - www.nanoaditiva.cz Materiály pro ochranu povrchů www.nanoaplikace, cz Pohybové simulátory www.ski365.cz

Společnost Ponpol, s.r.o. provozuje e-shop s obuví, má poměrně hodně poboček po celé Moravě od Ostravy až po Vsetín.

Zdeňka Tomanová provozuje brašnářství v Opavě, ve kterém se zaměřuje na výrobu, brašnářské opravy (kabely, tašky, kabelky apod.), krejčovské služby a opravy obuvi a výměnu zipů

Výroba a zakázkové šití nadměrného dámského pánského oblečení. Pánské oděvy ve velikosti 2XL-10XL - saka, obleky, společenské kalhoty, bundy, trika, košile, tílka, teplákové soupravy, svetry, mikiny, vesty a další. Dámské oděvy 46-74 - halenky, sukně, kalhoty, šaty, vesty apod.

Prodej, e-shop: - kojenecké potřeby - hračky - dětské oblečení - pleny - kosmetika - přebalovací podložky, ubrousky - ručníky, žínky - potřeby pro maminky a těhotné ženy.

Olga Kocierzová se zaměřuje na výrobu a prodej keramiky, dárkových předmětů, textilu a reklamních předmětů.

Daniel Bražina se specializuje na výrobu klíčů, opravu obuvi, na zabezpečovací systémy a broušení nůžek, nožů a nástrojů.

Outletový obchod s látkami. Možnost objednání látek přes e-shop nebo osobní prodejně ve vzorkovně v Ostravě.

Svatební salón. Půjčovna: -svatební šaty -pánské obleky -společenské šaty -dětské šaty -šaty do tanečních -ozdoby na auta -doplňky. Prodej: -svatební oznámení -snubní prsteny -kytice -pánské obleky. Služby: -foto -video -automobily -kadeřnice. Pujčovna: -čisticí stroje na koberce a čalounění KÄRCHER ...

Prodej - smíšené zboží Hotelový dům - 1 - 3 lůžkové pokoje se standardním i nadstandardním vybavením - každý pokoj má vlastní sociální zařízení s předsíní a vestavěnou skříní - recepce s nepřetržitým provozem - každodenní úklid - bBezpečnostní služba - masážní, kosmetický, kadeřnický ...

Krista Imreová se zaměřuje na online prodej látek, galanterie, šicích potřeb a hotových výrobků.

LEROB MORAVA s.r.o. provozuje internetový obchod Dominoshop.cz, kde prodává: - Montessori pomůcky a hračky - hračky - dřevěné, kreativní, vozidla, odrážedla - dětský nábytek - potřeby k péči o dítě - zahradní nábytek aj.

E-shop a kamenná prodejna se zbožím pro děti a maminky. Prodej kočárků a příslušenství značek Cybex, Thule, Joolz, Muuvo. Kojenecké potřeby, hračky, autosedačky, nosiče.

Ruční výroba tradičních látkových plen a vkládaček. Prodej svrchních kalhot, příslušenství, tepláků, bryndáků, žínky na mytí, přebalovací podložky, pytlíky na pleny. Dodáváme pleny chobotky.

E-shop s bikinami a dámskými plavkami. Prodej dámského spodního prádla, fitness setů, pyžam a doplňků. Pánské plavky.

LUXFEEL FASHION, s.r.o. provozuje internetový obchod, kde si můžou zákazníci vybrat ze sortimentu italskou a českou módu. V Ostravě můžete navštívit kamennou prodejnu, kde najdete široký výběr pánské i dámské módy.

Petra Vašáková provozuje internetový obchod, kde prodává: - oblečení - obuv - módní doplňky

Bc. Petra Michniková provozuje internetový obchod https://www.ponozky.online/. Prodávají se ponožky: - dámské - pánské - dětské - speciální - teplé aj.

PIUMO Yarns s.r.o. provozuje internetový obchod se zimním oblečením. K prodeji mají čepice, svetry a šály.

Natálie Kolářová, DiS. provozuje eshop s dětským zbožím, prodává hračky, oblečení, potřeby ke spaní apod.

Česká obchodní společnost Divoký býk, spol.s r.o. Maloobchod, velkoobchod, prodej, e-shop: - kožené oděvy - kožená galanterie - kožené zboží a doplňky - pánské kožené bundy - dámské kožené bundy - kožené vesty - aktovky - spisovky - kabelky - opasky. Široká nabídka dámských a pánských kožených oděvů značek Chevirex, ...

Prodej prostředků požární ochrany a ochranných pracovních prostředků: -hasící přístroje-skříně-hasiva -hadice-boxy-pěnidla -savice-svítílny-baterie-akumulátory -redukce-oděvy pracovní a společenské -proudnice-zásahová výstroj opasky, lan-lano -žebříky-technické a absorbční prostředky -hydrantové systémy-akumulátory ...

- půjčovna svatebních a společenských šatů, dětských oděvů - prodej značkové konfekce - prodej svatebních doplňků - textilní galanterie - výroba konfekce na míru - zakázkové šití - opravy oděvů - výroba profesních a pracovních oděvů

Zakázková výroba, šití: - plavky, plavek. Pokládka podlahových krytin (koberce, PVC) dodávka a montáž stínící techniky