VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Společnost DANTE.CZ, s.r.o. zajišťuje zásilkový prodej: - záclony-pro každé prostředí, domů, kanceláří, dětské motivy, soupravy - voály-vzdušné, lehké a jemně průhledné dekorační tkaniny - látky-pro výrobu závěsů, povlečení, ubrusů - povlečení-materiál krep, bavlna, satén, dětské motivy - prostěradla-froté pro jedno a dvojlůžka - ...

Vybíráme pro Vás látky, jenž jsou vyrobeny z přírodních materiálů od českých a ověřených EU výrobců, které jsou EKO-TEX Standard 100 certifikované a naleznete u nás i metráž, která vyhovuje hygienickým normám na výrobky pro děti ve věku do 3 let. V našem sortimentu naleznete převážně úplety z bavlny, biobavlny, bambusu, modalu a micromodalu, ...

E-shop - barazové oblečení - použitý textil - second hand dámské a pánské oblečení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - spodní prádlo, punčochové zboží, pyžama, termo oblečení.

E-shop - povlečení do postýlky - kapsáře - prostěradla - mantinely - deky, osoušky - zavinovačky - hračky - potřeby pro maminky a miminka - pleny, plenky.

E-shop - dámské oblečení - pánské oblečení - dětské oblečení - módní doplňky - šperky, bižuterie.

Firma KARA Trutnov, a.s. poskytuje prodej: - dámské a pánské kožené oděvy. - kožená galanterie - opasky, peněženky, rukavice - kožené i syntetické kabelky

E-shop, internetový obchod: - spodní prádlo - kosmetika.

E-shop, internetový obchod: - dětské oblečení - dětské boty - bytový textil - dámské oděvy. Bazar, second hand.

E-shop, internetový obchod: - kravaty - motýlky - manžetové knoflíčky - šle - kapesníčky - pásky - módní doplňky.

Pobočka. Výroba, prodej: - netkané vpichované textilie impregnované a neimpregnované textilie pro stavebnictví, automobilový a nábytkářský průmysl. Sídlo firmy: - U nádraží 894, Moravský Krumlov.

Internetový prodej, e-shop: - dámské, pánské, dětské spodní prádlo - plavky - noční prádlo - erotické prádlo - stahovací prádlo - těhotenské oblečení - župany.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - dámské a pánské oblečení.

E-shop, internetový obchod - značkové pánské a dámské oblečení - trička, mikiny, tepláky - spodní prádlo - obuv.

Společnost ČFTI s.r.o. provozuje internetový obchod Unlocked s volnočasovým oblečením.

Velkoobchod, e-shop - dámské a pánské oblečení - bundy, trika, kalhoty - šaty, sukně - doplňky.

Martin Zvarík provozuje internetový obchod: - oblečení na jógu, Tai-Chi a jiné relaxační cvičení a bojová umění - tepláky, trička - komplety, košile.

Návrh, výroba, prodej: - dětské oblečení - dámské oblečení - bytové doplňky.

Prodej, e-shop: - dámské, pánské, dětské boty, oblečení.

Svatební salón. Velkoobchod: -svatební a společenské šaty. Půjčovna, prodej: -svatební šaty-více než 100 klasických i extravagantních modelů, prodej také na dobírku -pánské obleky a doplňky-svatba, ples, promoce, pohřeb -šaty pro družičky, do tanečních, k svatému přijímání, plesy -svatební ozdoby na auta, voničky, ...

Prodej, výroba, e-shop, velkoobchod, maloobchod pro - ochranné pracovní oděvy a obuv - protipořezové oděvy a protipořezová obuv - pomůcky pro práci ve výškách - myslivecké oděvy a myslivecká obuv - chemická ochrana lesa, pomůcky pro práci v lese, signovací spreje, křídy, značkovací PVC pásky - lesnické tiskopisy, tabulky, frakty - ...