VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba bavlněných přízí: - vyšívací příze - stálobarevné příze na vyšívání se vyrábějí v široké škále barev - v uni provedení je to přes 150 barev - v provedení ombré 30 barev u všech barev tohoto sortimentu garance na stálost v praní do 90 °C. - háčkovací příze - Kordonety - látací příze návin na karetkách po 25 m. sortiment barev ...

Prodej - kožené doplňky Prodej - kožené a kožešinové oděvy

Interes Maloobchod, prodej: - bytový textil - přikrývky - lůžkoviny - záclony.

Výroba: - pletené rukavice - netkaný textil. Pletařský závod. Obchodní činnost.

Nabízíme široký výběr kvalitního spodního prádla, erotického prádla pro zpříjemnění nejednoho večera a značkového oblečení, ve kterém budete vypadat stylově. Vyberte si oblečení za atraktivní ceny s dopravou již od 59Kč.

Výroba, šití, maloobchod, prodej: - prodej značkové konfekce - výroba oblečení z vlastních návrhů - pánské, dámské a dětské značkové oblečení - preciznost zpracování a rozmanitost střihů

Maloobchod, prodej: - chovatelské potřeby - drogerie - barvy, laky - ochranné pracovní pomůcky

Výroba, zakázková výroba, prodej, oprava: -obuv, obuvi -historická obuv -nadměrné velikosti -oprava na počkání.

Vývoj, výroba a prodej - kuchyně Prodej - matrace - postele - roštymaloobchod a velkoobchod - výrobky ohledně zdravého spaní Vývoj a výroba - matrace - postele - rošty Vývoj, výroba a prodej - polštáře

Servis pracovních oděvů Servis čistících utěrek Ochranné pracovní pomůcky Čistící zóny - rohože

Maloobchod, prodej, eshop, internetový obchod: - zlatnictví - šperky - prsteny - řetízky - náramky - náhrdelníky - hodinky - kožená galanterie. Oprava, servis: - hodinky - šperky.

- pracovní oděvy - gastro - zdravotnictví - volný čas - speciální oděvy

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pracovní oděvy: - montérky (modráky)- - pasové montérky - laclové montérky - kombinézy a montérkové soupravy - kombinézy, zástěry, pláště - vatované kalhoty a kabáty (vaťáky) - bílé oblečení, bílý program (lékařské, kuchyňské oblečení a obuv) - šití barevných kombinací na zakázku - bundy, ...

Výroba a prodej šátků na nošení dětí, nosítek Alpino, nosítek Mei Tai, sedací vaky POOf, fleecové kapsy na šátek a ponča pro maminky šátkonosičky. Velký výběr šátků na nošení dětí. Nabízíme tkané, elastické, elastické s kapsou, kanafasové, saténové. Velkoobchod-maloobchod.

Prodej - dámské společenské zboží - italské a řecké oděvy

Prodej - kravaty Výroba - kravaty Výroba - pánské košile Prodej - pánské košile

Prodáváme dámské modní doplňky jako jsou kabelky, hodinky, náramky, náhrdelníky, bižuterie, plesová psaníčka a další

Prodej, e-shop: -lůžkoviny -matrace.

Výroba: -příze. Spřádání textilních vláken: -mykaným, poločesaným, předenoskaným způsobem -další možná úprava -soukání s elektronickým čištěním -skaní -sdružování -motání -počesávání -paření příze dle požadavků zákazníka.