VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Opravy - obuv Opravy - kožené výrobky

ANNA BOUTIQUE Maloobchod, prodej: -textil.

Maloobchod, velkoobchod: -brusné a řezných nástroje. Doplňkový sortiment -ruční elektrické nářadí MAKITA -ochranné pracovní pomůcky.

Půjčovna, prodej: -svatební šaty -společenské šaty -závoje -rukavičky -korunky -ozdoby do vlasů -bižuterie -peleríny -punčochy -pánské obleky -svatební oznámení -boty pro nevěsty -dětské šaty a obleky -spodní prádlo. Otevřeno: po-pá: 14.00-17.30 so: 9.00-12.00

Prodej a výroba pravých a umělých vlasů a příčesků. Šití opon, horizonrů, šál a závěsů pro kulturní a sportovní účely.

Prodej, e-shop, bazar: - kočárky - autosedačky - dětské oblečení

Prodej - oděvy nadměrných velikostí

Výroba přízí a pletenin Příze Zátažné pleteniny Fyziologické a termoregulační pleteniny Antistatické pleteniny Antibakteriální pleteniny Nehořlavé a ohnivzdorné pleteniny Pleteniny s vysokou viditelností Lůžkoviny Ploché límce a lemy Výrobní závod Skuteč SINTEX, a.s. Heydukova 396 539 73 Skuteč +420 469 350 176

Prodej ložního povlečení a bytového textilu

SexyObuv.cz - Prodej sexy obuvi - Lodičky | Kozačky | Pleaser Sexyobuv.cz - E-shop plný sexy obuvi za sexy ceny. Nabízíme i lodičky na jehlovém podpatku, zimní kozačky, boty na podpatku, boty na platformě a boty značky Pleaser Náš internetový obchod sexyobuv.cz nabízí nejširší výběr luxusní dámské obuvi za nejlepší ceny, nyní si sexy obuv ...

Prodej a dovoz - ochranné pracovní pomůcky Výroba - ochranné pracovní pomůcky Výroba - pracovní oděvy Výroba - dámské a pánské oděvy

Maloobchodní síť prodejen s nabídkou nejširšího sortimentu: - textilní zboží - pletené zboží - prádlo - punčochové výrobky - textilní galanterie - koberce - záclony - podlahové krytiny - ložní zboží do bytů, rodinných domků, chat a penziónů, ale i pro vybavení interiérů bank, hotelů, úřadů a škol.

Prodej: - bytový textil - galanterie -ponožkového a punčochového zboží Vybavení interiérů - pokládka podlahových krytin

Velkoobchod, maloobchod, diskont, prodej, kompletní nabídka: - bytový textil - kusový textil - prostírání, ubrusy - kapesníky - lůžkoviny, ložní soupravy, prostěradla - metráž - sypkoviny - tkaniny plášťové, flauš - textilní galanterie kompletní - kojenecké, dětské, pánské, dámské pletené vrchní ošacení i prádlo. - ...

Velkoobchod: -koberce, textil, kusového textilu a galanterie.

- maloobchod - prodej - galanterie - punčochové zboží - kusový textil - bytový textil - polštáře - přikrývky - matracové chrániče - deky - ložní povlečení - ručníky - osušky - ubrusy - záclony - matrace - rošty - koberce - linolea Pokládka podlahových krytin.

Maloobchod, prodej: - textil, oděvy.

Prodej, maloobchod: - koberce - bytový textil - ložní prádlo - ručníky - látky, metráž, metrový textil - záclony - záclonové tyče.

Nově otevřená prodejna: -ložnice -postele -rošty -matrace -povlečení -přikrývky