VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Obchodní zastoupení německého výrobce průmyslových nití a přízí. Vyrábíme nitě na čajové sáčky (pro balicí stroje IMA, Teamac, Maisa, H+S, Teepack, Tecnomeccanica, Fuso, Tsubakimoto Kogyo atd.), vázací provázky pro výrobky masné, uzenářské a řeznické, kabelové příze trhací, výplňové, fixační, značkovací, identifikační (potisk dle VDE), jádrové ...

Výroba, prodej, e-shop: - polštáře, přikrývky z ovčí vlny, dutého vlákna

Výroba, zpracování: - konfekce textilních výrobků - záclony, závěsy - povlečení - pracovní oděvy

E-shop: - kabelky - peněženky - manikúry - batohy - pásky

Prodej, e-shop: - kojenecké a dětské oblečení

Výroba: - sportovní a volnočasová konfekce Prodej: - metrový textil - galanterie

Prodej - sedací nábytek - kancelářský nábytek - postele - matrace

Výroba, prodej, e-shop: -sportovní oblečení -funkční prádlo

Maloobchod, e-shop: -kabelky. -školní batohy.

Prodej, oprava, servis: - požární vozy IVECO MAGIRUS - požárně technické příslušenství - letištní speciály - ochranné prostředky

Dětská obuv ŽIRAFA. Maloobchod: -dětská obuv. -dětské oděvy.

Prodej, maloobchod: -zdravotních matrací a roštů.

Prodej dětského, secondhandového, značkového zboží. Oblečky pro miminka, bazar

PoPi Second- hand Prodej oblečení za dobré ceny. V nabídce máme dámský, pánský i dětský second hand textil.

Prodej luxusního spodního prádla a doplňků. Kamenná prodejna v centru Plzně.

Prodej, e-shop, půjčovna: -vybavení pro arboristiku: -ochranné pracovní pomůcky. -pracovní oděvy. -karabiny, lana. -stromolezecké stupačky.

Maloobchod: -dámské, pánské oděvy. -spodní prádlo. -noční košile, pyžama.

Čalounictví. Práce: -čalounické. -autočalounění. -opravy, restaurování starožitného nábytku. Výroba: -matrace.

Čalounictví Opravy: - čalouněný nábytek - plyšové hračky - tašky - oblečení Šití: - dekorační polštářky - bytový textil (závěsy, záclony) - nové plyšové hračky - látkové panenky - čalouněný nábytek (pro panenky) Háčkování, pletení, drhané závěsy.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a ...

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních a bytových textilních doplňků především z pletařských přízí a přírodních vln a vláken -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Výroba: -jednorázové ochranné rukavice, návleky na nohy a boty -jednorázové ochranné pomůcky -použití -čerpací stanice -potravinářství -zdravotnictví -kadeřnictví.

Maloobchodní prodej vycházkového a společenského oblečení v Plzni. Pro muže: Obleky, saka, kalhoty, pláště, košile, svetry, mikiny, trika včetně doplňků. Pro ženy: trika, svetry, kalhoty, bundy, mikiny, sukně.