VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Služby interiérového designera, dekorace a stínění oken (záclony, závěsy, tyče, garnýže, rolety, plisé) potahové látky, ložní prádlo, koupelnový textil, tapety, malby, dekorativní štuky, koberce, svítidla, plédy a kožešiny, luxusní květináče a jejich dekorace. Klientský servis (péče o textil, čištění a zpětné instalace dekorací).

Výroba pracovních oděvů: -pracovní oblek montérkový -pracovní kalhoty -kombinézy -pracovní zástěry. Bytový textil: -povlečení -televizní deky -polštáře.

Výrobní družstvo STYL PLZEŇ nabízí: - kabelovou a drátovou konfekci, výrobu kabelových svazků - výrobu plochého těsnění - kartonážní výrobu - knihařskou výrobu (vazba sbírek zákonů, diplomových prací, knih, novin a dalších dokumentů) - výrobu kancelářských potřeb a PVC obalů - šití dámské, pánské a sportovní konfekce, ...

Výrobní oděvní družstvo. Výroba: -dámské oděvy -pracovní oděvy.

Výroba - provaznické zboží: -lana, šňůry, motouzy, popruhy, gumolana. Největší prodejci zemědělských motouzů, síťovin, strečových a silážních fólií. Sportovní a ochranné sítě: -kopaná, házená, volejbal, tenis, lední hokej -ochranné sítě na okna, za branky, pod stropy-ochrana osvětlení -sítě okolo hřišť, kurtů.... ...

Autorizovaný dealer zboží značky H.I.S.. Nabídka jeansového zboží a doplňků této značky. Oficiální dealer zboží značky Triumph.

Výroba oděvů z kůže zaměřená na SRN.

Autorizovaný dovozce oblečení BRANDIT Fashion a prodejce army hodinek Luminox. Specializovaný obchod zaměřený na vintage oblečení Brandit a hodinky Luminox v army stylu.

Oděvní atelier Kirke. Originální modelová tvorba: -originální modely šité na míru -šití na zakázku v krátké dodací lhůtě -módní doplňky -originální šperky. Půjčování modelů a módních doplňků. Nabídka: -večerní a svatební šaty -kostýmy -halenky -kalhoty -kabáty -saka -doplňky -šperky. Vizážistika, stylistika, ...

Výroba, prodej: - pánská konfekce - pánské oděvy. Další prodejny: -Plzeň, Americká 52 tel. 377320506

Prodej hraček, společenských her, kožené galanterie, bižuterie a dárkového zboží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej i eshop: -zdravotní matrace, levné i luxusní, matrace na míru -lamelové rošty -postele -polštáře anatomické, doplňky -molitan -PUR akustické izolace -lepidla pro čalouníky a podlaháře -rouno -netkané textilie -postelové kování -PIANOMAT-tepelně a akusticko-izolační podložky pod podlahové ...

Půjčovna svatebních šatů. Půjčujeme a prodáváme svatební a společenské šaty včetně veškerých doplňků. Pro muže půjčujeme a prodáváme pánské obleky, košile, kravaty, svatební plastrony. Pro děti společenské šaty a obleky, šaty pro drůžičky. K prodeji snubní a zásnubní prsteny, svatební oznámení, pánská a dámská obuv, spodní prádlo zn.Triumph.

Velkoobchod obuv: -sportovní -pracovní -společenská -domácí -pro volný čas -prodej i jednotlivých párů (disortimentní). Sklad: -Borská ulice, Plzeň Karlov -za V. branou-směr Domažlice.

Prodej: -nářadí a nástroje -spojovací materiál -ochranné pracovní pomůcky.

Prodej: -stavební materiály pro stavbu a opravu komunikací -pásky STRATOS ARS -asfaltové zálivkové hmoty -silniční program -geotextilie netkané a ktané -speciální vyztužovací materiály do asfaltu -geomříže, geotextilie geokompozity -nádrže na naftu a instalace.

Služby: -úprava a oprava oděvů -výměny zipů u bund, kalhot, riflí, sukní a jiných oděvů -zkrácení kalhot a prodloužení délky, včetně úpravy pasové linie -zkrácení riflí a ponechání originálního okraje -šití záclon, povlečení -úpravy a opravy kožených oděvů /zipy, zkracování/ -úprava úpletů /zkracování triček apod./ ...

Čalounictví: - opravy nábytku současného i starožitného. Autočalounické práce: - autosedačky, motosedačky, sedačky do všech zemědělských a stavebních strojů - stropy, výplně dveří. Výroba matrací: - atypická výroba dle vlastních návrhů a plánů - výroba sendvičových typů (NORKA). Prodej: - matrace firmy GUMOTEX Břeclav - pěnové ...

Vše od českých výrobců Maloobchod, velkoobchod : -bytový textil. ŠIROKÁ NABÍDKA PRO ZDRAVÝ SPÁNEK : -lamelové rošty a matrace -antialergické deky -potahové látky -molitany -deky a polštáře -anatomické polštáře -povlečení MATĚJOVSKÝ, BELLATEX -přikrývky Leroy -zdravotní matrace a rošty -akustický molitan -juta a ...

Prodej nového dovozového textilu za nejnižší možné ceny. Výhodný nákup pro každého, pro velkoobchod další slevy.

Maloobchod -dekorace -hobby tvorba -bytové doplňky -hobby knihy.

Maloobchod, prodej: -bytový textil -metráž -polštáře -ubrusy -záclony -závěsy.

MARKET Klatovy. Velkoobchod, maloobchod: -hospodářské potřeby. -spojovací materiál. -ruční, elektrické nářadí. -ochranné pracovní pomůcky. -barvy, laky, tmely. -krmiva.

Opravy: -koženého zboží -kožené galanterie -školních aktovek a batohů -výměna zipů.