VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Vývoj, výroba - nanovlákna - anorganické nanovlákenné prášky - polmerní nanovlákenné membrány.

Šití, výroba, e-shop: - bytové doplňky - ubrusy, povlaky na polštáře - kabelky - zástěry.

E-shop - kabelky - peněženky - spodní prádlo - dámské oblečení.

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových)

Výroba, prodej, e-shop: - podložky do kočárku - letní, zimní fusaky - tašky na kočárek - dětské župany, tepláky, sukně.

Internetový prodej bytových doplňků, ložního povlečení, matrací, roštů, sedacího nábytku, skříní, komod a sestav. Nabízíme police, zrcadla, dekorace, postele, polštáře, přikrývky, křesla, židle, sedací vaky, taburety, stoly, stolky a další.

E-shop - sportovní oblečení - plavky - obuv - spodní prádlo.

E-shop: - značkové oblečení pro všechny druhy sportu i pro volný čas.

Výroba, prodej: -příze -tkaniny -konfekce.

Prodej, e-shop - zbraně, střelivo, optika, obuv, oblečení pro sport a myslivost.

Výroba, velkoobchod, e-shop: - myslivecké oděvy

Výroba a prodej: - pracovní oděvy - speciální ochranné oděvy - pracovní ochranné prostředky - oděvy pro reklamní a dárkové účely.

Výroba, dodávka: - vestavěné skříně na míru - kuchyňské linky - žaluzie - podlahy. Bytový architekt (konzultace). Atypická výroba nábytku. Nábytek na míru. ISO 9001. Velkoobchod: - korpusová dílcovina - kompletní opracování plošného materiálu - výroba malosérií.

Výroba a prodej ochranných pracovních prostředků, průmyslových surovin, obalových materiálů a lepidel

Montáže: - horizontální žaluzie hliníkové - vertikální žaluzie látkové - těsnění oken a dveří - čalounění dveří - shrnovací dveře - koženkové stěny - interiérové doplňky - látkové rolety - lamelové dveře - stahovací garnyže - vestavěné skříně - zasklívání lodžií, balkónů

Výroba, prodej: - dámské, pánské pletené ošacení.

Maloobchod, prodej: -látky, látek. -metráž. -metrový textil.

Prodej: - látky - metrový textil.

Velkoobchod, maloobchod: - veškerý nábytek - kancelářský - bytový - nábytek do ordinací - kuchyňské linky na míru včetně montáže. Zajištění: - vybavení interiérů od architektonického návrhu až po konečnou realizaci.

Internetový obchod, e-shop: - outdoorové vybavení - spacáky, stany - obuv - sportovní oděvy.

Nabízíme širokou škálu dekorativních látek, záclon. Kamenná prodejna Zebratex