VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba, prodej, e-shop: - zdrhovadla kovová, spirálová - suché zipy Kovovýroba: - zbraňové skříně - trezory - zahradní nábytek Na Hrázi 138/5, Děčín tel.: 412 532 468

Saloon RYJA - sedlářství - ručně šité a zdobené výrobky z kůže - sedla, brašny, doplňky pro motorkáře.

Maloobchod, prodej: - dámské oděvy - pánské oděvy - deštníky - bižuterie

Dodávka, e-shop - vázací prostředky z polyesterového vlákna pro manipulaci s břemeny - upínací soupravy - zvedací prostředky - zvedací zařízení.

Prodej, maloobchod, e-shop: - sportovní oblečení - dámské oblečení - pánské oblečení - dětské oblečení - obuv

Dámské krejčovství, šití: - dámské oděvy

Výroba, prodej, e-shop - relaxační polštáře - kapšáře - bytový textil.

Maloobchod, prodej: - pánská obuv - dámská obuv - dětská obuv - tkaničky, šněrovadla.

Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty.

Prodej - dámské spodní prádlo.

Svatební agentura, kompletní svatební servis. Půjčovna, prodej - svatební šaty - pánské obleky a smokingy - společenské šaty - snubní prsteny - svatební oznámení. Služby - fotografování - kadeřnice - vizážistka - nehtové studio - videozáznamy svateb.

Tapety a bytové doplňky, prodej, montáž, e-shop - tapety papírové, vinylové, vliesové, vitrážní, přetíratelné a fototapety.

Svatební salon. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty

Prodej: - ochranné pracovní pomůcky - drogerie E-shop: - reklamní předměty - bezpečností tabulky Služby: - šicí dílna - prádelna

Činnost: - opravy oděvů - šití bytového textilu

Výroba: - pořez polyuretanových pěn do sedacího nábytku - matrace - potahy pro automobilový průmysl

Maloobchod, prodej, půjčovna: -elektronářadí -zahradní technika -nástroje -měřící technika -pracovní oděvy

Prodej, e-shop: - osobní ochranné a pracovní pomůcky - ochranné oděvy - ochranná pracovní obuv.

Prodej, e-shop, půjčovna nářadí. Sortiment: - elektronářadí - ruční nářadí - nástroje - brusky, pily, frézy - ochranné pracovní prostředky - kompresory, čerpadla - vysokotlaké čističe - zahradní nářadí a technika - zahradní nábytek.

Výroba: - historická obuv - brašny - toulce - opasky, mošny - biče - gotická sedla