VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Výroba, prodej, velkoobchod, pracovní oblečení pro profese: -zdravotnictví -služby -potravinářský průmysl -strojírenský a automobilový průmysl -farmaceutický průmysl -hotely a restaurace -čisté provozy (cleanroom) farmacie elektrotechnika. Pracovní oblečení: -kalhoty -kalhoty s laclem -overaly -bundy, blůzy, bunda, blůza -košile, ...

Služby: -ozvučení, osvětlení kulturní a společenské akce. Výroba: -přepravní pouzdra.

Výroba: -kožené konfekce -kožený kabát, sako, bunda.

Servis - osobní automobily Prodej - oděvy Prodej - pletené oděvy Prodej - punčochové zboží

Maloobchod, služby: -prodej textilu a galanterního zboží -číštění peří párou -ušití prošívaných dek a polštářů s paspulí -sypkoviny e záručním istem -lůžkoviny pro alergiky náplň duté vlákno kuličky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -módní doplňky: -péřové čelenky, kabelky -vlasy k prodloužení: -CLIP IN -TAPE IN -Easy rings -Keratin

Maloobchodní prodej: -pánské, chlapecké oděvy (konfekce) kalhoty, košile, kravaty, opasky, župany aj. -dámské oděvy župany, zástěry, barchetové šaty aj. -levné oděvy -pracovní oděvy modráky, lacláče, kombinézy, rukavice, čepice aj.

Brašnářské a sedlářské práce Opravy: - obuvi, bot a hokojové výstroje

Maloobchod, prodej: - obuv - kožená galanterie - kabelky

Výroba: -punčochové zboží.

Maloobchod, prodej: -ortopedické a zdravotní matrace -vlněné lůžkoviny, spací pytle.

Výroba: -dětské, dámské a pánské ponožky.

Pletárna. Výroba, prodej: - dětské, dámské a pánské letní i zimní ponožky.

Zakázkové krejčovství: -oděvy na míru: -dámské -pánské.

Simona Kubíčková se zaměřuje na sportovní a regenerační masáže.

Maloobchod, prodej: -obuv, hračky.

Výroba, prodej: -punčochové zboží.

Výroba, prodej, e-shop: - ponožky - podkolenky - štulpny

Maloobchodní prodej: -obuv -kožená galanterie.

prodej, výroba kožené zboží westernová sedla -brašny na motorky -pouzdra, opasky -kožené vesty a klobouky -výroba na zakázku.

Prodej, e-shop: - oblečení, obuv a doplňky ADIDAS - čepice - tašky - batohy - ponožky.