VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Velkoobchod, prodej: -oděvy. -textil.

Maloobchod, prodej: - textil - textilní galanterie

Výhradní dovozce značkového dámského italského zboží značek: -LILLY, LEMAX, LINCLALOR, MURA, CORIN, COEMI, MARGO. Velkoobchod, prodej: -spodní prádlo: -funkční -kalhotky tanga -korzety a body -luxusní -módní -pánské -podprsenky (i sportovní) -podvazky -punčochy -sexy kostýmy -stahovací -svatební -termo prádlo -těhotenské ...

Sedlářství, brašnářství. Výroba: -kabelky, brašny -pouzdra na zbraně -kožené doplňky pro motorkáře -pouzdra, peněženky -jezdecké potřeby -sedla, postroje na koně -opasky, obojky aj.

Naše společnost FOKUS-H s.r.o., je významným distributorem obalových materiálů, pytlů, vaků, Big-Bagů určených pro zemědělství v ČR. Jsme dodavavatelé veškerých obalových materiálů pro zemědělství a pro potravinářský průmysl. Prodáváme hlavně polypropylenové pytle PP, na mouku, plytle na oblilí a jiné sypké materiály. Dále pak pytle s ...

Top style móda prodává na svém eshopu módní oděvy a doplňky.

Prodej, e-shop: - dámské, pánské i dětské plavky - zboží od mnoha kvalitních výrobců českých i zahraničních

Bazárek Eskymáček - prodej dětského a kojeneckého zboží, dětský značkový i neznačkový second hand. Prodej veškerého dětského oblečení za bezkonkurenční ceny. Můžete nakupovat kojenecké oblečení, body, overaly, dupačky, mikiny, trička, haleny, košilky, tílka, šaty, sukně, kalhoty, tepláky, dětské soupravičky, svetry, bundy, kabátky, vestičky, ...

Maloobchod, prodej: -příčesy, paruky, vlasové doplňky -čepice, klobouky, klopáky, pirátky, šátky, šály -rukavice pro ženy, děti, ale i muže -Jablonecká bižuterie -kosmetika.

Výroba, prodej: -ponožky -společenské, sportovní, zimní, zdravotní -různá reklamní loga -speciální zakázková výroba.

Prodej, maloobchod: -zboží nadměrné velikosti -dámské a pánské spodní prádlo -kusový textil, oděvy -konfekce.

Maloobchod, prodej: -bytový textil: -ložní prádlo -zdravotní polštáře a přikrývky -přehozy na postele -deky -ručníky, osušky -dekorační a potahové látky -ubrusy -záclony (všechny velikosti).

Prodej, e-shop: -oblečení a módní doplňky světových značek Abercrombie&Fitch, Lonsdale, Von Dutch, Tommy Hilfiger, Hollister, Adidas, Nike, Puma, Crocs, Pepe Jeans, Umbro, Roxy, Quiksilver a mnoho dalších -boty, trička, mikiny, džíny, bundy.

Prodej, e-shop: -dámská, pánská obuv -péče o nohy, peněženky, peněženka, ponožky, vložky do bot -stélky, napínáky, lžíce, tkaničky -dámská kabelka, kabelky -nákupní taška, tašky -cestovní kufry -brašny, batohy -taška na notebooky -pásky, pásek -deštníky -kosmetický kufřík, taštičky na make-up, penály.

FAM Výroba, prodej: -plavky: -dámské -pánské -dětské plavek.

Doprava, autodoprava, spedice: -vlastní vozy do 1, 2t nosnosti Velkoobchod punčochovým zbožím Eva Balvínová mobil +420 724 375 403

Již od roku 1931 patříme mezi přední výrobce originálních oděvů v ČR i EU. Exportujeme módu do Švýcarska, Anglie, Skotska, Rakouska a Německa, ale s hrdostí a patriotismem oblékáme i české muže! Náš zákazník má dokonalý servis od A do Z: od návrhu prototypu, přes stupňování velikostí až po konečné ušití módního kousku. V našem výrobním ...

Prodej, oprava, servis: -šicí stroje BROTHER, LADA, ZEKINA -náhradní díly na šicí stroje. Prodej, maloobchod: -galanterie.

Prodej, maloobchod: -nábytek KOVOBEL, JITONA, TUSCULUM, NÁBYTEK TELČ, GUMOTEX, PROFIL, DŘEVOČAL, BRYPA, TON, TEAK, JOSPO, V+V, HRUBÝ. -sedací soupravy, kuchyně, obývací stěny -ložnice, dětské pokoje, atd.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - záclony - bytový textil, bytového textilu - koberce, lina PVC - podlahové krytiny, podlahových krytin. Další provozovny: - kožená galanterie - rybářské potřeby.

Služby, práce: -činění, barvení kožešin (kůží). Prodej, maloobchod: -kožešiny (kůže).

Prodej vyčiněné kožešiny pro další konfekční zpracování.

Zpracování, výroba, prodej: -činění kožešinových kůží, usní -zpracování pštrosí kůže -módní úprava kožešin na Frost, Brisa, Napalan, Snow top -imitace kožešin vzor tygr, leopard aj. -výkup surových kůží-hlavně králičina(králík) -barvení kožešin. Velkoobchod (prodej): -kožešiny, kůže-hotový materiál -doplňkové výrobky -polštář (pes, ...