VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Společnost KSBW s.r.o. se specializuje na výrobu obuvnických komponentů a to na výrobu podešví pro vojenskou, bojovou či armádní obuv, polobotky pro hasiče a sportovní obuv. Kvalitní a profesionální pryžové podešve, PU, EVA a kombinované podešve Vám v profesionálním provedení zajistíme díky našemu specializovanému kompletnímu vývoji. Při ...

RESTDAY: Dovoz, vývoz, velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava: - opravy lezeček (všech značek) - opravy trekových bot (všech značek) -sportovní zboží v horolezecké a outdoorové oblasti:

Velkoobchodní sklad, internetový obchod, prodej, eshop, e-shop: -bytový textil: -povlečení, prostěradla -záclony -deky -ručníky -ubrusy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -pracovní ochranné pomůcky OOPP, pracovních ochranných pomůcek -pracovní obuví a zdravotní bílé obuvi -pracovní oděvy -pracovních oděvů i na zakázku -pracovní bílé oděvy zdravotní -zimní oděvy a obuv -výrobky firmy 3M: -respirátory -masky -filtry -ochrana sluchu a zraku -doplňkový prodej ...

Obchod s nadměrnými velikostmi. Hledáte marně obchod s nadměrnými velikostmi, který Vám nabídne slušivé oděvy? Potom neváhejte navštívit naši prodejnu. Nabízíme módu XXXL pro dámy i pány ve velikostech 42 - 46. Zakoupíte u nás dámské šaty, tuniky, halenky, kalhoty, bundy, riflové oblečení, rifle a obleky s obvodem pasu až 200 cm, riflové ...

Jste čalouník nebo vyrábíte obuv? Potom bychom Vám rádi představili společnost MONIS, spol. s r.o. Naše firma má dlouholetou tradici na trhu a dodává široké spektrum nití vhodných pro výrobu obuvi a pro čalouníky. Hledáte-li spolehlivého dodavatele nití, neváhejte se na nás obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.

Internetový prodej patchworkových výrobků, látek na patchwork a pomůcek. Zasílání na dobírku nebo platby převodem z účtu. Kurzy patchwarku 3x týdně - po, út, so 16-19. Cena 300, - kč / 3h lekce.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop: -bytový textil: -polštářky -prostěradla -povlečení krep, bavlna, flanel -povlaky -ručníky, utěrky -teflonové ubrusy -záclony -dekorační látky.

Soustřeďujeme se na výrobu a prodej kožených bot na léto i zimu. Dodáváme kvalitní obuv z české přírodní kůže a podle vlastních návrhů. Devízou našich bot je stylovost, funkčnost a odolnost.

Maloobchod, prodej: - kočárky, postýlky, chodítka, autosedačky - dětské a kojenecké oblečení - hračky - dětský nábytek.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -softshell-metráž.letní zimní - metráž, metrový textil - výztuhy a výplně - jehly, nitě, gumy - zipy - reflexní prvky - galanterie

Chystáte se vdávat nebo potřebujete šaty na společenskou či kulturní akci? Potom neváhejte zavítat do Svatebního salonu Jana. Pro nevěsty máme připravenou širokou nabídku svatebních šatů různých střihů i barev. Dále pak šaty pro družičky a společenské šaty. Pořídíte u nás i slavnostní oblečení pro děti. Nabízíme také možnost zapůjčení ...

Výroba, prodej: -OOPP - osobní ochranné pracovní pomůcky: -obuvi -pracovní oděvy, textil -brýle -pracovní rukavice -drogérie.

Velkoobchod, maloobchod svatebních šatů. Dovozce značkových svatebních šatů Jola Moda pro ČR, SR, Balkan. Prodáváme šaty za cenu půjčovného,

Půjčovna, půjčování: -společenské šaty, oděvy -svatební šaty -šaty pro družičky -chlapecké obleky, vesty, košile -doplňky: -peleríny, kabeky, bižuterie -karnevalové masky.

Internetový obchod, eshop s vybavením pro outdoor turistiku a horolezectví. Obchodní zastoupení pro ČR: -trekingová obuv Planika. Eshop, internetový prodej: -stany, spacáky, batohy, karimatky, čelovky, trekkingová obuv, outdoorové oblečení, turistické nádobí, trekové hole, sněžnice mačky -vodácké potřeby. Výroba a ...

Prodejna Pracovní oděvy Študent nabízí široký sortiment pracovních oděvů, brusiva, brusných nástrojů a ochranných pomůcek pro různé profese. Prodej: - pracovní oděvy - brusivo - brusné nástroje - ochranné pomůcky. Prodejnu naleznete na adrese Dolní 1567, Bystřice pod Hostýnem.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál v oceli, nerezi ... -kotevní a upevňovací technika -brusný a řezný materiál -nástroje, drobné nářadí -ochranné pracovní pomůcky OOPP.

Společnost BMK působí jako přímý dovozce spojovacích materiálů a provozuje síť dnes již 15 specializovaných prodejen pod názvem „handy“. Od počátku působení se zabýváme především dodávkami materiálů pro výrobní a montážní firmy. Šíře sortimentu čítá v dnešní době více než 80.000 aktivních položek spojovacích materiálů, kotevní techniky, ...

Výroba, prodej: -postele -ložnice -sedací soupravy -kuchyně -židle, křesla -matrace -přikrývky, polštáře, povlečení -dětský nábytek -stoly -skříně, komody. Pobočka: Náměstí 1.máje 1605 68801 Uherský Brod Tel.: 734601664 Tel.: 736761723 E-mail : ub@nabytekrosenberg.cz Pobočka: Brumovská 709 76601 Valašské ...

Internetový obchod: - dámské, pánské kožené opasky

Výhradní dovozce anglické vlasové a dekorativní kosmetiky, čistících prostředků a autokosmetiky. INTERNETOVÝ OBCHOD, eshop, e-shop, eobchod, e-obchod: -potravinářská chemie -autokosmetika -vlasová a pleťová kosmetika -drogerie -dekorativní kosmetika -dezinfekční přípravky -mycí prostředky -čistící prostředky -čistící krémy ...

Maloobchod, prodáváme: -oblečení pro kojence a malé děti - potřeby pro kojence - hračky pro kojence - zábavní pyrotechniku.

Internetový obchod, eshop, e-shop. Výroba, velkoobchod kožené galanterie: -aktovky -kabelky -batůžky -peněženky a dokladovky -etue a pouzdra.

Eshop Lovelygirl. Přímý dovoz, velkoobchodní a maloobchodní prodej: - italského spodního prádla Lovelygirl, Slight, EMY Bimba, Gasoline - polského pánského spodního prádla - Cornette, - bezešvého italského spodního prádla Intimidea.