VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Studio zdravého spánku. Výroba, prodej: -zdravotní matrace -polštáře anatomické a přikrývky z dutého vlákna -rošty -nábytek z masivu -židle, sedací nábytek -ubrusy, molitan -prodejna tapet a dekorací. Prodejny: Diskont matrací Veveří 37, Brno tel.: 702 000 181 e-mail: brno.diskont@zdravazada.cz pr.doba: Po-Pá 9-18; So ...

Maloobchod, velkoobchod prodej: - pracovní oděvy a obuv - pracovní rukavice - ochranné pracovní pomůcky OPP - na ochranu zraku, sluchu, dechu, přilby, respirátory - reklamní textil. Sídlo- - Pod Dubíčkem 678, Bystřice Pod Hostýnem 76861.

Oblečení a módní doplňky Kašmir. Internetový obchod, eshop, prodej: - sluneční brýle - lyžařské brýle - trička, mikiny.

Prodej, velkoobchod: - kožedělné výrobky - třísločiněné usně (řemenářské, sedlářské, stélkové) - chromočiněné usně (waterproof 6TX) - štípenka - vepřovice Sklad - tel.:577923829: - náměstí 3. Května 34, Otrokovice.

Prodej: - ruční nářadí - brusivo - ochranné pracovní pomůcky, obuv, oblečení.

Dovoz, velkoobchod, prodej: - batohů, sportovních a cestovních tašek či kabelek z Velké Británie.

Firma Botaservis s.r.o. nabízí obuvnickým firmám veškerý materiál, nářadí a stroje pro opraváře obuvi. Máme vlastní výrobu patníků, podrážek, podešví a jiné pryžové výrobky, které exportujeme nejen do Česku, ale i na Slovensko, do Itálie a Švýcarska, také do Polska, Lotyšska a na Ukrajinu. Velkoobchod, prodej, výroba: -obuvnický opravárenský ...

Výroba, export, import, prodej: - pracovní pomůcky - ochranné pomůcky - pracovní rukavice.

Výroba: -plastové potrubní systémy, desky a profily -pěnové izolační hmoty z PE -reflexní materiály -obalový materiál z pěnového PE -plastové podložky pod židle -nano respirátory SPURTEX V100 FFP2 NR . Eshop, internetový obchod: - certifikované NANO roušky - nano respirátory FFP2 Služby: -pronájem nebytových prostor.

Maloobchod, prodej: - dětské oblečení - hračky - dekorace do pokoje - bižuterie.

Strojní vyšívání, textilní výroba: - nášivky - výšivky - firemních loga. Vyšívání na veškerý textil. Výroba: - trenýrky - dětské zástěry, kloboučky.

Skladovací služby. Velkoobchod, velkosklad, prodej, distribuce: -kůže, usně, obuv.

Internetový obchod, eshop, prodej: - vybavení do kuchyně - úklid domácnosti - malé spotřebiče - bytové doplňky - bytový textil - vybavení koupelny - vše pro kutily - zahrada - elektrospotřebiče - počítače - audio technika - bezpečnostní systémy - chytré hodinky - měřiče teploty a vlhkosti - GPS, kamery - ...

Dovoz, import, zásilkový prodej, velkoobchodní a maloobchodní prodej: -sportovní obuvi - specializovaná obuv pro různé sporty -obuv pro volný čas -vycházková obuv -nadměrné velikosti obuvi. Sídlo: -Zlín, Díly VI/3920.

Velkoobchod a internetový obchod: -specialista na okrajové velikosti podprsenek, erotické prádlo, punčochové zboží, pánské spodní prádlo -značky - Emilio Cavallini, Trasparenze, Luna, Panache, Shirley of Hollywood, Vero by Aslanis -podprsenky, kalhotky, plavky, pánské spodní prádlo, košilky, pyžama, punčochy, punčochové kalhoty, samodržící ...

Internetový obchod, prodej, eshop, : - batohy, tašky, sáčky - deky, spací pytle - dětské oblečení - hračky a doplňky - osušky, ručníky, ponča, župany - polštářky - povlečení do postýlky - povlečení běžné pro teenagery, licenční - doplňky do auta - potah bezpečnostního pásu, sluneční clona, ochrana sedadla - potřeby na ...

Naše firma sídlící ve Zlíně se již 30 let zabývá velkoobchodním prodejem české obuvi. Svým zákazníkům nabízíme především obuv PRESTIGE vyráběnou ve Zlíně. Dále u nás můžete zakoupit obuv značky BOTAS a dětskou obuv DEMAR. Obuv PRESTIGE zaručuje nejen pohodlnost a kvalitu, ale také vysoký komfort při nošení a šetří pohybový aparát. Můžete ji využít ...

Výroba domácí obuvi. Výroba a prodej filcových papučí čtyř druhů a všech velikostí. Dále vyrábíme: -nadměrné velikosti papučí -zámecké papuče, které se hodí nejen do hradů, zámků, knihoven, rekreačních zařízení, ale všude tam kde se nechcete přezouvat. -dárkové papuče vhodné jako dárek k narozeninám -kapsáře na papuče pro ...

Velkoobchod, prodej: - metrový textil - podšívky - umělé kožešiny - výztužný materiál. Maloobchod, prodej: - metrový textil - dámská konfekce, oděvy - galanterie - textilní výrobky. Další telefony: - sklad, tel.: 577923434 - obchodní oddělení, tel.: 577923511.

Prodej ochranných, osobních, pracovních pomůcek. Sortiment: - pracovní oděvy, rukavice - pracovní obuv - oděvy a obuv pro volný čas - ochranné pomůcky - drogerie.

Internetový obchod, eshop, prodej: - hračky, hry, stavebnice - kreatovní tvoření, puzzle - školní potřeby - dárky - šperky - sportovní potřeby - bytový textil - dům a bydlení - káva .

Velkoobchod, prodej bytový textil: - do ložnice: - polštáře, prostěradla, povlečení, vlněný program - do kuchyně: - chňapky, prostírání, zástěry, utěrky, ubrusy - do koupelny: - ručníky, osušky, podložky na zem - bytové doplňky: - ubrusy, koberce, povlaky na polštář, deky, závěsy - látky v metráži - velikonoční ubrusy, ...

Střechy, dřevostavby. Služby: - tesařství - klempířství - pokrývačství. Prodej, e-shop: - pracovní oděvy tel.: 776202043

Eshop. Prodej: -povlečení -nábytek -bytový textil -domácí potřeby -hobby potřeby -vybavení dětského pokoje, povlečení, hračky -zahradnické potřeby.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sušáky prádla, okenní síťky, hrnce, pekáče, nádobí z varného skla Simax, demižony - elektroinstalační materiál - textilní galanterie.