VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba i na zakázku, prodej: - pracovní oděvy - až 160 druhů dle požadavku.

Kvalitní a pohodlná, převážně usňová obuv i pro široká chodidla. Vše skladem. Krátké dodací lhůty. Telefonická podpora.

Maloobchod, prodej: - ovčí produkty - výrobky z ovčí vlny - bylinné balzámy - výrobky z konopí Velkoobchodní prodej, sklad: - letiště 1578, 765 02 Otrokovice tel.: 603164910.

Dodávka, distribuce, maloobchod, prodej, výroba: - obuv: - PRESTIGE - sportovní - pracovní - chirurgická - zimní - dětská.

Velkoobchod, prodej: - ochranné pracovní pomůcky jako např. brýle, sluchátka, přilby, respirátory (refil, 3M), polomasky, postroje - pracovní oděvy - soupravy zn. Desman, Stanmore, Emerton, Tyvek. Kombinézy, vesty, zimní bundy, trička, košile, výstražné oděvy - pracovní obuv zn. Bennon, Adamant, Panda, Farmář, Vibram, Prestige. Gumové holinky, ...

Maloobchod, prodej, eshop: -bytový textil: -polštáře, peřiny -prostěradla -povlečení krep, bavlna, flanel -povlaky -ručníky, utěrky -teflonové ubrusy -záclony -dekorační látky.

Maloobchod, prodej: -bytový textil: -peřiny, polštáře, prostěradla -ložní povlečení krep, bavlna, flanel -ručníky, utěrky -teflonové ubrusy -záclony, závěsy -dekorační látky.

Maloobchod, prodej, eshop: -bytový textil: -polštáře, peřiny -prostěradla -povlečení krep, bavlna, flanel -povlaky -ručníky, utěrky -teflonové ubrusy -záclony -dekorační látky.

Maloobchod, internetový obchod, eshop, prodej: - oděvní látky - dekorační látky - bavlna, vlna, fleece, úplet, teplákovina, umělé kožešiny - podšívky.

Maloobchod, prodej: - oblečení - dámská a pánská konfekce.

Společnost LUIZ - Ing. Lubomír Horký je oděvní firma, která vyrábí pod zn. LUIZ pánské košile designové i profesní, dále dámská, pánská pyžama a noční košile. V sortimentu najdete i domácí oblečení, pánské spodní prádlo - trenýrky s podlatkem, boxerky a dámské košile. Expediční sklad je v Uherském Brodu, nedaleko Uherského Hradiště. Na trhu ...

Výroba, šití, prodej: - polštářky - bylinkové polštáře - kapsáře - obaly na kapesníčky. - ručníky, osušky se jménem.

Maloobchod, prodej: - moderní obrazy a tisky na plátně - bytový textil - moderní i stylové dekorace - dárkové zboží - ubrusy, přehozy - sezónní dekorace - tašky Reisenthel - dárková kosmetika.

Oděvy: - pracovní oděvy a obuv do: - zdravotnictví, restaurací, pro potravinářství, úklid, pro pečovatelky - ložní povlečení, froté prostěradel, ručníků, utěrek, fleesové oděvy. Poskytujeme náhradní plnění.

Naše firma Malý Cipísek Vám nabízí oblečení pro děti od narození až po 15 let, potřeby pro maminky a jejich děti, těhotenskou módu, vybavení dětských pokojíčků, kočárky, autosedačky a další. Vše najdete na našem e-shopu www.malycipisek.cz. Internetový obchod, e-shop: - dětské oblečení od vel.50-164 - vybavení do postýlek - kojenecké a dětské ...

Komplexní stavební práce. Prodej, montáže: -obklady a dlažby -kompletní vybavení pro koupelny a bytová jádra -sanitární keramika -sádrokartony, sádrokartonové příčky a podhledy -zateplovací systémy, zateplení fasády -lepidla, temely. Maloobchod, prodej: -nářadí -ochranné pracovní pomůcky -stavební ...

Služby: - úpravy a zušlechťování textilů - zátěry bariérové ztužující - impregnace textilu - laminace textilů - samolepící nánosy.

Velkoobchod, maloobchod, internetový prodej, eshop: - spodní prádlo a oblečení - autorizovaný prodejce spodního prádla značky Andrie - elektrokoloběžky, elektrické koloběžky.

Eshop, internetový obchod, prodej: - softshellové kalhoty, bundy - nákrčníky, čepice - sukně a kraťasy z materiálu micropeach. Výroba, šití: - oblečení pro děti z funkčního materiálů - softshellové kalhoty a bundy.

Frma Jaroslav Režňák se zaměřuje na výrobu individuální ortopedické zdravotní obuvi a ortopedických vložek. Na naší provozovně můžete využít poukaz na léčebnou, ortopedickou obuv od ortopeda. Při uplatnění poukazu platíte pouze 10% ceny obuvi, 90% uhradí pojišťovna. Spolupracujeme s těmito zdravotními pojišťovnami: - 111 VZP - 211 ...

Opravna obuvi Zlín - Zdeněk Jakubů nabízí záruční i pozáruční opravy obuvi a kožené galanterie. Opravujeme a upravujeme obuv, kožené kabelky, tašky, aktovky, batohy a další výrobky kožené galanterie. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis pro velkoobchody a maloobchody včetně řešení reklamací. Opravna obuvi a kožené galanterie: - záruční ...

Rodinná firma VTR s.r.o. v Rožnově pod Radhoštěm, která provozuje portál všeproboty.cz není jen velkoobchod a e-shop s doplňky k obuvi, ale také vám zde poskytnou poradenství jak o obuv pečovat, jaké vložky do bot jsou pro vás nejvhodnější a jak správně obuv impregnovat. Vyberete si z bohatého a především kvalitního sortimentu originálních ...

Maloobchod prodej: - hadice a savice - elektrické a ruční nářadí pro řemeslníky i hobby zn. Tona, Stanley, Wiha, Knipex, Zbirovia, Bondhus, Dewalt, Black and Decker, Schepach - zahradkářské potřeby a nářadí - příslušenství pro broušení a leštění - ochranné pomůcky a měřidla - pojezdová a manipulační technika - svařovací technika ...

Internetový obchod, eshop, prodej: - školní batohy - aktovky, brašny. Fotografování na průkazy, svatby, ročníkové srazy. Zpracování fotografií z filmů, CD i paměťových karet. Služby on-line fotosběrny.

Eshop, sklad: - dámská, pánská konfekce z přírodních materiálů - bambus, bio bavlna, konopí, len nebo vlna. Oblečení od evropských fair trade značek.