Zábavní pyrotechniku v podobě petard, raket, fontán, vulkánů, římských svící, kulových pum či prskavek lze zakoupit jednotlivě či v sadách. Pomocí pyrotechniky lze vytvořit profesionální ohňostroj v rámci oslav Nového roku či jiných významných událostí.

Autobazar i na leasing Prodej - náhradní díly Prodej - motocykly - skútry Pneuservis Zastavárna - vozidla a průmyslové zboží - výkup za hotové i na protiúčty Leasing - ojeté osobní, užitkové a nákladní vozy Prodej - zábavná pyrotechnika Prodej a servis - svařovací technika Prodej - zahradní ...

Maloobchod - zábavná pyrotechnikarealizuje - ohňostroje Internetový obchod - zábavná pyrotechnika Prodej - karnevalové kostýmy Prodej - karnevalové doplňky (masky, ...)

Prodej, opravy: - výpočetní technika Profesionální ohňostroje pro různé příležitosti.

CBS SECURITY AGENCY PRODEJ: - zbraně a střelivo - zábavná pyrotechnika - ohňostroje na objednávku - malé ohňostroje pro vlastní odpálení

Ohňostroje všech typů a velikostí - speciální pyrotechnické efekty

Práce: - trhací - vrtací - ohňostroje - demoliční.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hračky -dětský sport -zábavná pyrotechnika. Autodoprava, doprava do 1, 5t: -mezinárodní, zahraniční -vnitrostátní, tuzemská půjčovna: -nákladní přívěsy -vozíky (500-1000 kg)

Prodej a servis: -zbraně -lovecké potřeby -dalekohledy -zábavná pyrotechnika -střelivo -rybářské potřeby.

Výkup, servis: -zbraně - i velmi poškozené -vzduchovky a vzduchové pistole -náboje. Prodej, zastavárna: -zábavná pyrotechnika -dalekohledy -pouzdra -náboje, broky -zbraně nové i repasované. Montáž: -zámků. Výroba: -klíčů.

Zábavná pyrotechnika nabízející: - maloobchod, velkoobchod zábavné pyrotechniky - kapslové pistole - nafukovací balónky - profesionální ohňostroje - komplexní realizace zábavných ohňostrojů - petardy - rakety - římské svíce - fontány a gejzíry - kulové pumy - kompakty.

Velkoobchod, maloobchod, komisní prodej, opravy: -zbraně -střelivo -optika -lovecké potřeby -doplňky.

Služby: -trhací práce malého a velkého rozsahu -rozpojování hornin na stavbách, přeložkách silnic -vrtací práce -sekundární rozpojování hornin -opravy stavebních strojů a pojízdných kompresorů -ohňostroje -dodávky, skladování a doprava výbušnin dle ADR.

Zábavná pyrotechnika. Návrh, dodávka a provádění - ohňostroje v interiérech i exteriérech. Velkosklad - zábavná pyrotechnika. Prodej, montáž: - svítidla, osvětlení. Ovětlení hradů, zámků, náměstí. Ozvučení a rozhlasová technika.

Práce: -trhací, vrtací práce při povrchovém dobývání. Prodej: -trhaviny -rozbušky.

Ohňostroje : - malé - střední - velké s výškovým finálem - gigantické - komponované s hudbou - zahradní - interiérové - denní - bez hudby - výškové finále - speciální efekty - číslovky, iniciály, loga. Kulturní a společenské akce na klíč. TOP servis : - mobilní průmyslové vysavače - extraktory - úklidové mycí stroje

Realizace ohňostrojů. Maloobchodní a velkoobchodní prodej pyrotechniky. Trhací práce v rozsahu stavebních prací a destrukcí a povrchového dobývání. Výzkum, vývoj, výroba, ničení a zneškodňování pyrotechnických výrobků a výbušnin.

Velkoobchod: - hračky - zábavná pyrotechnika.

Ohňostroje, pyrotechnika, konfety. Produkce všech typů ohňostrojů na klíč, v exteriérech a interiérech, filmové a divadelní efekty, vývoj pyrotechnických systémů.

Profesionální ohňostroje pro různé akce a oslavy. Velkoobchod i maloobchod s velkým výběrem zábavné a profesionální pyrotechniky II a III. třídy. Fotbalové pochodně, dortové fontány. Výroba pyrotechnických setů. Doprava po ČR zdarma. Komisní prodej.

Provádění trhacích a ohňostrojných prací. Fotografické služby. Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce.

Nabídka vybavení pro armádu, policii a airsoft různých značek.

Profesionální realizace ohňostrojů řízených počítačem komponovaných do hudby, digitální odpal, pyrotechnika a pyrotechnické efekty pro oslavy a výročí měst a obcí, kulturní, společenské a sportovní akce, festivaly, firemní a rodinné oslavy. Ohňostroje, pyrotechnické efekty.

Prodej: -zbraně, zabezpečení zbraní -nože, obranné pomůcky -optika -střelecké příslušenství -střelivo -svítilny -terče -údržba zbraní, zbraň -zábavní pyrotechnika. Kynologické potřeby: vodítka, obojky, žrádlo.....

Ohňostroje: - návrh a realizace slavnostních ohňostrojů a speciálních efektů. Prodej: - zábavná a civilní imitační pyrotechnika.

Nabízíme kvalitní ohňostroje, při kterých používáme špičkové pyrotechnické výrobky z Japonska, Číny a západní Evropy. Při tvorbě ohňostrojů vždy odvádíme kvalitní a dobrou práci. Ať už se jedná o ohňostroje, které odpalujeme my nebo o ohňostroje, které si odpálíte sami. Dobré ceny jsou dány nákupem pyrotechniky ve velkém množství u přímých ...