Chystáte se stavět komín pro krbová kamna, komín pro bytový dům, s izostatickou vložkou, s nerezovou vložkou nebo komín pro kondenzační kotel? Kromě komínu a jeho odborné montáže investujte i do doplňků – do prostupů, kouřovodů, regulátorů tahu a podobně.

Naše firma se zabývá prodejem a realizací krbů, krbových kamen, komínových systémů, dveří, podlah, kuchyňských linek včetně kompletní realizace interiérů na klíč.

Kominictví - kontroly a čištění spalinových cest; sanace komínů pevnými či ohebnými vložkami z nerezové oceli nebo plastu; odfrézování dehtových usazenin a další. Pro více informací navštivte webové stránky. Jsme tu pro Vás!

Stavíme teplovzdušné krby i teplovodní krby tzv. na klíč po celé ČR. Realizujeme různé styly krbů. Jedná se o krby moderní, rustikální, stylové, designové, centrální závěsné. Používáme kvalitní litinové nebo ocelové krbové vložky Seguin Duteriéz, Axis. Stavíme třísložkové nerezové komíny. Dodáváme litinová krbová kamna s externím přívodem vzduchu. ...

Klempířské a pokrývačské práce. Zajištění tesařských prací. Dodávky materiálů. Ochranné, impregnační, hydroizolační a jiné nátěry. Opravy komínů.

KOMINICTVÍ KOMÍNY - čištění - opravy - vložkování - revize MĚŘENÍ: - emise - účinnost spalování malých zdrojů do 200 kW

PROVÁDÍ: - klempířské práce - vložkování komínů VÝROBA: - vzduchotechnika MONTÁŽ: - vzduchotechnika

Výškové práce: - stavební, přípravné a dokončovací práce. Klempířské práce. Opravy komínů. Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, desikace: - ochranná a ohnisková deratizace suterénů domů, likvidace obtížného hmyzu.

Stavby, projekce, rekonstrukce, opravy: -tovární komíny -kovové komíny s nerezovou nebo laminátovou vložkou. Služby: -nátěry komínů a ocelových částí výškových staveb -prohlídky, kontroly, revize za účelem zjištění skutečného stavu komína.

Kominictví Ústí nad Orlicí - revize a pasporty komínů - kontroly a čištění komínů - značení a uzavření komínů - odstraňování závad - hydraulická komínová fréza

Prodej: - Střešní krytiny KM-BETA, BRAMAC, TONDACH, BENDERS - Zdivo POROTHERM, POROBETON, YTONG, HELUZ - Maltové směsi HASIT, WEBER TERRANOVA, BAUMIT, CEMIX - Izolační materiály (polystyren, minerální vata) - Střešní okna - VELUX - Komíny - HELUZ, EKO Komín - Obklady a dlažby - Stavební chemie - Odpadní trubky

Firma je zaměřená na opravy a zdění komínů v nadstřešní části nebo komínů celých od základů. Realizace veškerých druhů střech, rekonstrukce budov, hrubé stavby, fasády, zámkové dlažby, sádrokartony, půdní vestavby a komplexní stavby na klíč. Společnost je držitelem iso certifikátů ISO 9001, 14001, OHSAS 18001.

Provádíme stavby rodinných domů na klíč, kompletní rekonstrukce, drobné stavební práce a opravy. -rekonstrukce bytových jader -rodinné domy na klíč -obklady -dlažby -zámkové dlažby -zateplené fasády -izolace proti vodě -drenáže -opravy bytů -KB blokové systémy -komínové systémy

Kominické práce. Revize a vložkování komínů na tuhá a plynná paliva.

Provádí práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalatérské. Stavební činnost. Rekonstrukce: - koupelena. Drobné stavební úpravy. Zajišťují: - revize elektro - projekční činnost - revize plynu - vložkování komínových průduchů. Kompletní zajištění zakázek. Montáž a oprava: - měřidla.

Kompletní návrhy, montáž, záruky, prodej: -kachlová kamna -kvalitní krbová kamna litinová, kombinační dřevo/uhlí -kachlové sporáky, pece a ohřívárny -repliky historických kachlových kamen -krby kachlové, mramorové, pískovcové upravené na míru -sestavy francouzských krbů -pece na pizzu. Kompletní dodávky komínů včetně ...

Prodej a montáž střešních systémů. -tesařství a pokrývačství -stavební klempířství -zednické práce -komíny a krby

Prodej: - krby, kamna, sporáky, výměníky, tepelné systémy, doplňky, příslušenství, nářadí. Návrhy, projekce: - komíny, stavby, revize, poradenství. Výroba: - zahradní a zemědělská technika - zařízení pro dům a zahradu - kombinované sekačky na trávu, drtiče, štěpkovače, pily.

Kominictví. Práce: -kominické, kominík -revize, vložkování, oprava komínů -čištění komínů a kouřovodů -revize a kontroly spalinových cest -autorizované měření emisí -vložkování komínových průduchů -stavby nových komínových těles.

Výstavba, opravy a revize průmyslových komínů, nosiče anténních systémů, železobetonové monolitické konstrukce. Dceřiná společnost firmy F.P.S. ARCO, spol. s r.o.

Prodej, montáž, revize, návrhy, výpočty: -komínové nerezové systémy ONTOP na všechny druhy paliv -vložkování -měření malých zdrojů -třívrstvé komíny -spálinovody pro dieselagregáty.

Stavebniny Jaroměř Velkoobchod, maloobchod, stavebniny: - střešní krytiny Bramac, KM Beta, Besk, Cendrit - zdící materiál - komíny Schiedel, Eko - stropní desky Hurdis - suché maltové směsi - stavební materiál - krytina eternitová a celý sortiment výrobků - krytina betonová-od firmy Beta Hodonín - dlažba keramická - od firmy ...

Stavebniny. Maloobchod, eshop: -stavební materiál.

Prodáváme kvalitní keramické komíny EFFE DUE, zajišťujeme dopravu, montáž. Komín je vhodný k použití na všechny druhy paliv.

Nabízím poradenství, zednické a stavební práce v oblastech: - výstavby - zakládání staveb - zemní práce - kanalizace aj. - opravy a rekonstrukce - opravy a zdění komínů - okrasné zídky - obklady a dlažby - zateplení fasád - bourací práce a demolice