Je práce ve výškách bezpečná? Ano, pokud máte k dispozici kvalitní hliníkové lešení či pojízdné věže, zdvihací plošiny, stavební vrátky, ruční kladkostroje, žebříkové výtahy anebo závěsné lávky. Využijte tedy prodej či pronájem a pracujte s tím nejlepším.

Prodej - trubkové lešení Pronájem - trubkové lešení

Pronájem, půjčovna, montáž, prodej: -stavební, rámové lešení RUX* a SPRINT, HÜNEBECK a trubkového lešení. Služby: -školení v oboru stavebnictví (stavba, montáž a demontáž lešení), získání platného osvědčení -pronájem pojízdného hliníkového lešení včetně montáže .

Velkoobchod, maloobchod: -stavební materiál, maltové a omítkové směsi, hutní materiál, spojovací materiál, trubkové lešení, řezivo, dlažby a obklady, okna a dveře.

Pronájem: -samohybné nůžkové pracovní plošiny -přívěsné pracovní plošiny -samohybné pracovní plošiny -kloubovoteleskopické pracovní plošiny montované na podvozky nákladních aut* -teleskopické manipulátory -speciální terénní teleskopiské plošiny -speciální sloupové plošiny Prodej: -pracovní plošiny -pracovní plošiny montované na ...

Velkoobchod, maloobchod profesionálním nářadím, stroji a příslušenstvím: -hmoždinky -kotevní technika -vruty -nářadí elektrické, pneumatické -nástroje -brusivo -měřidla -příslušenství -stroje -mechanizace -stavební chemie, hmoty, materiály -lešení -věže -plošiny -bednění.

Výroba, prodej: -žebříky: -hliníkové, dřevěné, plastové -příčkové, schůdkové -regálové, podestové -jednonosníkové, výstupové -požární - víceúčelové, příslušenství -lešení: -lešenářské věže -pojízdné lešení. Speciální konstrukce. Pracovní podesty. Ocelovo-dřevěný program. Pódia. Nájezdové rampy. Ochrana proti ...

Služby, výroba: -zateplení -rekonstrukce a renovace fasád -specializace na zateplování a opravy fasád malých a středních objektů -stavební práce včetně instalace plastových oken a eurooken -kompletní dodávka lešení.

Stavební firma specializující se na elektro instalační činnost, výkopové práce, práce s montážní plošinou, dlaždičské práce, poradenskou činnost v oboru, revizní činnost a projektování .

-Skladování zboží a manipulace s nákladem

Nabízíme kompletní stavební činnost, zateplování fasád, stavby na klíč, novostavby, rekonstrukce, bytová jádra, demolice objektů a natěračské práce, hydroizolace a sádrokartonářské práce. Dále také kontejnerovou doprava a pronájem lešení.

Montáž, demontáž a pronájem výtahů. Půjčovna lešení.

Práce: -klempířské -izolatérství. -tepelné izolace -klempířské práce -montáž lešení -malby a nátěry.

vedeno již jako EHOMES dřevostavby s.r.o.. Dřevěné domy, dřevostavby. Půjčovna lešení.