Je práce ve výškách bezpečná? Ano, pokud máte k dispozici kvalitní hliníkové lešení či pojízdné věže, zdvihací plošiny, stavební vrátky, ruční kladkostroje, žebříkové výtahy anebo závěsné lávky. Využijte tedy prodej či pronájem a pracujte s tím nejlepším.

Nabízíme prodej, pronájem, půjčovnu, bazar, servis a opravu pro stavební stroje. Dále nabízíme vibrační techniku, nakladače NOVOTNÝ, ATLAS, manipulátory, minirypadla, hutní vibrační techniku, kompresor, pneumatické podvrtávače, hydraulické agregáty.

Lešení: -montáž -demontáž -pronájem -podia.

Půjčovna rámového, trubkového a pojízdného lešení Pronajímáme tyto druhy lešení: rámové lešení PLETTAC SL 70 a MJ trubkové a pojízdné lešení školení lešenářů.

Naše firma se zaměřuje na prodej nového a použitého trubkového lešení. Trubkové lešení se skládá z komponent: lešeňové trubky, upínací a nastavovací spojky a dřevěné podlážky. Naše lešení se vyznačuje velkou variabilitou a nízkou cenou. Lešení máme vždy skladem a zařídíme jeho dopravu až k Vám. Mimo to se naše firma zabývá prodejem dřevěných ...

Půjčujeme a pronajímáme vysokozdvižné montážní pracovní plošiny, zdvihací plošiny, montážní plošiny pro výškové práce a autojeřáby s obsluhou. Zajišťujeme pronájem autojeřábů a jeřábnické práce.

Naše společnost v České republice poskytuje komplexní služby v oblasti lešenářských systémů, výtahů, shozů na suť a zvedací techniky. Soustřeďujeme se především na prodej, pronájem a montáž lešení značky LAYHER, pojízdného lešení a veškerých jiných lešeňových systémů. Na základě dosažených úspěchu, a z části také díky velikosti naší společnosti, ...

Mezi hlavní činnosti, kterými se společnost zabývá, patří: - pronájem a montáž fasádního lešení, pojízdného lešení - pronájem stavebních výtahů - půjčovna stavebních strojů a nářadí - půjčovna zahradní techniky POJÍZDNÉ LEŠENÍ - pronájem, montáž: - lešení CUSTERS.

Pronajímáme pracovní plošiny, montážní plošiny a přívěsné plošiny. Montujeme hromosvody.

Jsme pronajímateli pracovních plošin a jiných vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Pronájem a montáž fasádního lešení. Prodej rámového lešení.

Stavební stroje a zařízení. Pronájem montážních vysokozdvižných plošin. Výškové práce i horolezeckou technikou. Montáže reklamních zařízení. Elektroinstalace včetně revizí a přihlášek.

Půjčovna - lešení Prodej - stavební materiál

Naše firma se zabývá pronájmem pracovních plošin a jsme schopni zajistit i většinu prací spojených právě s montážními plošinami. V naší nabídce najdete plošiny OIL STEEL na podvozku Nissan Cabstar s výškovým dosahem 21 m a bočním dosahem 12 m.

Pronájem - lešení Montáž - lešení

Zajišťujeme komplexní služby autodopravy - pronájem vozidel (minibusy, karavany, agregát, osobní a nákladní vozy), pronájem pracovních plošin, autoservis

Půjčovna - osobní a nákladní automobily Půjčovna - motocykly Půjčovna - lešení

Prodej - ochranné pomůcky Kontejnerová doprava Pronájem - lešení Dodávka - stavební chemie Půjčovna - stavební mechanizace - nářadí Jádrové vrtání do železobetonu Montáž - lešení Prodej a servis - nářadí Železářstvíprodej - spojovací materiál.

Montáž - demontáž a pronájem lešení včetně projektu a revize. Půjčovna lešení včetně příslušenství. Doprava lešení po celé ČR. Pronájem trubkového lešení za příznivé ceny po celé ČR.

Prodej, pronájem: - fasádní rámové lešení - pojízdné hliníkové lešení - kompletní lešenářské práce - prostorové lešení - pojízdné věže..

Pronájem - vysokozdvižné plošiny i s obsluhou

Prodej, servis, pronájem pracovních plošin. Nepřetržitý servis plošin. Prodej pracovních plošin Servis pracovních plošin Pronájem pracovních plošin Zapůjčení plošin. Nůžkové plošiny Dieselové plošiny Elektrické plošiny Kloubové plošiny Přívěsné plošiny Nástavby Sloupové plošiny Speciální plošiny Teleskopické plošiny: - ...

Půjčovna lešení, montáž lešení, stavební výtahy, trubkové lešení, haky lešení, zateplovací systémy TERRANOVA, fasádní práce, lešenářské práce, fasádní lešení, demontáž lešení..

EVEREST servis s.r.o., Praha 10 - lešení, mobilní oplocení, stavebniny, traťové dodávky stavebního materiálu..