Je práce ve výškách bezpečná? Ano, pokud máte k dispozici kvalitní hliníkové lešení či pojízdné věže, zdvihací plošiny, stavební vrátky, ruční kladkostroje, žebříkové výtahy anebo závěsné lávky. Využijte tedy prodej či pronájem a pracujte s tím nejlepším.

Montuje a pronajímáme rychlostavitelné lešení CONRAD KERN, které je nejpoužívanějším lešením ve Švýcarsku.

Poskytování pracovníků pro průmyslovou výstavbu.

Nabízíme pronájem a prodej trubkového lešení a rámového lešení Graf.

Lešenářské práce. Půjčovna lešení pro stavební firmy, jednotlivce i kutily.

Stavební firma Nabízíme pronájem trubkového lešení, systémů bednění a drobného stavebního nářadí.

Služby: - pronájem pracovní plošiny - rizikové kácení stromů

Naše společnost nabízí k zapůjčení fasádní nebo mobilní lešení, nářadí, stavební mechanizace a zahradní techniku. Máme k dispozici velký výběr zahradní techniky - výkonné sekačky pro údržbu zanedbaných pozemků, travní rider, mulčovací sekačku, křovinořezy, pařezovou frézu, půdní vrták, drtič větví. Jsme distributory americké zahradní techniky ...

Prodej, montáž: - izolace - sádrokarton - střešní okna Velux - nářadí Montáž, pronájem: - lešení

provádíme: - pokrývačské, klempířské práce - montáž a demontáž lešení - výškové práce.

Prodej a pronájem, montáž, kompletní služba: -lešení rámová a rychlonastavitelná pozinkované a hliníkové díly hliníková pojízdná do výšky 12m -hliníkové žebříky -svody na suť -vrátky -BAUMANN, LAYHER. Vlastní autodoprava. Pronájem a přistavení na místo: -kontejnery na odvoz suti.

Plošiny - montážní pracovní plošiny: -pronájem moderních ekologických a tichých akumulátorových nebo síťových montážních plošin s dosahem do 30 metrů -pronajímáme přívěsné montážní pracovní plošiny Denka- Lift 12-30 a další.

Člen Cechu sádrokartonářů ČR. Suché stavby na klíč. Dodávka, montáže: - sádrokartonové systémy KNAUF, LAFARGE - hliníkové minerální podhledy Luxalon od firmy Hunter Douglas - suché plovoucí podlahy Fermacell a Knauf - zdvojené podlahy. Prodej: - komponenty suché stavby: - sádrokartonové desky Knauf, Lafarge - tepelná a ...

-Výroba a montáž ocelových konstrukcí -Stavba strojů s mechanickým pohonem -Nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Potrubářské práce Zámečnictví, nástrojářství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení

Nabízíme: - pronájem MP 20, vysokozdvižná montážní plošina - kácení a prořez stromů - instalace reklamních poutačů, antén.

Elekromontážní a výkopové práce - opravy, údržba, montáže, revize elektrických zařízení a hromosvodu - zemní, bourací a výkopové práce - autodoprava - zámečnictví - práce montážní plošinou MP 13 - jeřábnické práce AD 080

Jsme pronajímateli pracovních plošin a jiných vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Provoz, prodej: - řeznictví, uzenářství. Výškové práce. Pronájem: - pracovní plošiny pro práci ve výškách.

ED Plošiny s.r.o. půjčují montážní plošiny, které zajistí veškeré výškové práce v rozmezí 10 - 30 m. Vlastní plošiny značky Denka lift, Nyftylift a Compact. Pronajímá vysokozdvižné plošiny na 1 hodinu až na několik měsíců, doprava plošin je zdarma.

Montáž, demontáž a pronájem rámového lešení BOSTA 70 a RUX SUPER 65. Lešení fasádní a pojízdné. Montáž lešení provádíme se všemi platnými normami.

Dodávka - lešení - bednění - podpůrné výstěny pod bednění