Pro práci všeho druhu je zde nářadí. Ruční nářadí jako kladiva, šroubováky, kleště, pily, klíče, šestihrany anebo elektrické nářadí mezi které patří AKU šroubováky, přímočaré pily, rozbrušovačky, hoblíky, vrtačky zastanou práci v jakékoliv dílně.

Profesionální a spolehlivé ruční nářadí a technika, co usnadní práci - Lixus Technik Ostrava
Výběrem správného a kvalitního nářadí si můžete usnadnit práci. Profesionální nářadí nejvyšší kvality zajišťuje firma Lixus Technik z Ostravy. Najdete zde elektrické nářadí, nástroje i další zařízení pro stavebnictví a všechny druhy řemesel značek DEWALT,STANLEY, Fisher, SOLIDA, DUNAMENTI nebo Milwaukee. Součástí služeb je také servis nářadí a ...
Profesionální a spolehlivé ruční nářadí a technika, co usnadní práci - Lixus Technik Ostrava
BOS HK a.s. - nářadí, nástroje, měřidla
Společnost BOS HK a.s. ze zabývá prodejem nářadí, nástrojů, měřidel, zařízení a přístrojů pro široký okruh zákazníků. V sortimentu naleznete měřidla, posuvná měřítka, tloušťkoměry, mikrometry, závitníky, frézy, upínací nástroje, svěráky, ruční nářadí, vrtáky, , výstružníky, výhrubníky, záhlubníky, soustružnické nože i brusné nástroje.
BOS HK a.s. - nářadí, nástroje, měřidla
Prodej: - svářecí technika, zdroje, stroje i dráty - plazmové řezací stroje, technické plyny, elektrody - samostmívací a ochranné dýchací masky i pomůcky - autogenní technika, svařovací pistole MIG/MAG, TIG - elektrocentrály, čerpadla, ruční elektronářadí, brusivo - magnetické vrtačky, kotoučové pily na kov Půjčovna: - ...

Brusírna nástrojů. Prodej, oprava, broušení: - nářadí - nástroje. Brusičské práce.

E-shop - ruční ohýbačky plechu - nářadí pro klempíře - příslušenství a střešní doplňky.

Prodej: - nářadí - zahradní technika - dílenské vybavení - železářské zboží - vodoinstalační a elektroinstalační materiál....atd.

Výroba: - nástroje a nářadí - stroje a zařízení pro všeobecné účely. Povrchová úprava a zušlechťování kovů. Zámečnictví, nástrojářství. Obráběčství. Zpracování gumárenských směsí. recepce@sticz.cz tel: vymazat +420 554 625 459 dodat: +420 554 684 011

Maloobchod, velkoobchod, oprava, servis: - profesionální ruční a elektrické nářadí a nástroje.

Prodej, maloobchod: - těsnění, guma, hadice, profily - rukavice - elektroizolanty - nářadí - pryžové desky - plsť - technické tkaniny a další. Společnost navazuje na tradici společnosti ŘEMPO.

Půjčovna nářadí: - bourací kladiva - úhlové brusky - příklepové vrtačky - kotoučové pily - řezačky spár - vibrační desky.

Internetový obchod, prodej: - stroje, nářadí a vybavení dílen - svářecí, zahradní, úklidová technika - pily - brusky - kompresory - stolní vrtačky.

ToBig nářadí je prodejna s nářadím pro firmy, řemeslníky i kutily v Opavě. Zaměřujeme se na prodej ručního elektrického nářadí, spojovacího materiálu, sku nářadí, brusiva a dalšího kvalitního nářadí spolehlivých značek jako je například Metabo. Na naších stránkách naleznete různé prospekty a výhodné akce. Nabízíme Vám veškeré nářadí pro ...

E-shop: - elektrické průtokové ohřívače - elektrické bojlery, kotle - nářadí

Ať už hledáte nářadí pro svou dílnu, svou profesní potřebu či jako dárek pro někoho jiného, jistě si vyberete z naší široké nabídky. Jsme autorizovaný prodejce firmy Robert Bosch odbytová s.r.o., jsme zařazeni jako Bosch systémový specialista - BSS. Nabízíme široký sortiment profesionálního a amatérského elektrického nářadí BOSCH, ...

Železářství. Maloobchod, prodej, E-shop: - stavební nářadí - elektrické nářadí, elektronářadí - nářadí pro kutily a zahradu - materiál - vodoinstalační, topenářský, hutní, spojovací, kotevní, elektroinstalační. Půjčovna: - nářadí, nástroje Bosch, Skil, Narex, Protool.

Autorizovaný servis, prodej elektrického nářadí. Služby: - záruční a pozáruční servis nářadí Black&Decker, EXTOL, DeWALT, NAREX, PROTOOL, generální opravy a revize - půjčovna elektrického nářadí.

Prodej: - potřeby pro výrobce nábytku, oken a dveří - barvy, laky - mořidla, oleje - kuchyňské baterie - elektro nářadí - nábytkové kování - spojovací technika - reklamní předměty.

Stavebniny, prodej: - stavební materiál - barvy, laky - spojovací materiál - nářadí.

Stavebniny, prodej: - stavební materiál - omítky, malty - izolační materiály - barvy, stavební chemie - spojovací materiál - nářadí.

Internetový obchod s vrtáky a řeznými součástkami přístrojů. V katalogu u nás naleznete: - vrtáky a závitníky - výhrubníky/záhlubníky - výstručníky - držáky a upínače - sady - frézy - nože pro soustruh - vytahovače zalomených šroubů.

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - vrtací korunky rotační i příklepné, jednobřité i křížové s SK plátkem od průměru 26-45 mm použití na vrtací tyče 6/19, 6/22 - ztracené vrtací korunky s SK plátkem i výkovky (tvrdost 58-62 HRC, průměry 38 - 51 mm) na IBO tyče (levý oblý závit R25, R32)pro zpevňování hornin - pneumatické vrtací a sbíjecí ...

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Prodej, e-shop, internetový obchod: - barvy, lepidla, tmely - nářadí - aku, elektrické, ruční - pracovní oděvy, obuv - ochranné pracovní pomůcky - kotevní technika - úsporné žárovky, zářivky, nabíječky.

Prodej: - vruty, šroubky, hřebíky - nářadí, kování, těsnění - řetězy (i okrasné), lanka - brusnou a řezací techniku - zednické nářadí, kotevní techniku. Oprava: - stroje a kompletní údržba Elektroinstalace rodinných domků. Montáž, oprava: - hromosvody včetě revize. Vyhřívání okapů, ryn s automatickou regulací. Montáž: - domácí ...