Pro práci všeho druhu je zde nářadí. Ruční nářadí jako kladiva, šroubováky, kleště, pily, klíče, šestihrany anebo elektrické nářadí mezi které patří AKU šroubováky, přímočaré pily, rozbrušovačky, hoblíky, vrtačky zastanou práci v jakékoliv dílně.

BOS HK a.s. - nářadí, nástroje, měřidla
Společnost BOS HK a.s. ze zabývá prodejem nářadí, nástrojů, měřidel, zařízení a přístrojů pro široký okruh zákazníků. V sortimentu naleznete měřidla, posuvná měřítka, tloušťkoměry, mikrometry, závitníky, frézy, upínací nástroje, svěráky, ruční nářadí, vrtáky, , výstružníky, výhrubníky, záhlubníky, soustružnické nože i brusné nástroje.
BOS HK a.s. - nářadí, nástroje, měřidla
Profesionální a spolehlivé ruční nářadí a technika, co usnadní práci - Lixus Technik Ostrava
Výběrem správného a kvalitního nářadí si můžete usnadnit práci. Profesionální nářadí nejvyšší kvality zajišťuje firma Lixus Technik z Ostravy. Najdete zde elektrické nářadí, nástroje i další zařízení pro stavebnictví a všechny druhy řemesel značek DEWALT,STANLEY, Fisher, SOLIDA, DUNAMENTI nebo Milwaukee. Součástí služeb je také servis nářadí a ...
Profesionální a spolehlivé ruční nářadí a technika, co usnadní práci - Lixus Technik Ostrava
Pan Ing. Jaroslav Bambas - CHROMTECHNIK.CZ nabízí ve svém e-shopu širokou škálu produktů pro leštění a broušení kovů. Zakoupit u nás můžete leštící sady na hliník a barevné kovy, brusivo, leštící kotouče, SIA brusná rouna či leštící a hrubovací pasty. E-shop: - produkty pro leštění a broušení kovů - brusivo, brusiva - leštící sady na hliník ...

Výroba strojů a zařízení na výrobu oken: -linky na výrobu oken (manuál, automat) -zaškolení obsluhy -výroba strojních dílů -manipulační zařízení -pracovní oděvy -nástroje pro výrobu oken -servis strojů. Prodej: -použité repasované stroje.

Návrh, projekce, realizace: - zahrady, zahrad - okrasná a koupací jezírka Půjčovna, pronájem: - zahradní technika - nářadí - mechanizace Další služba: - montáž oplocení - zámková dlažba - zemní práce - kontejnerová doprava. Prodej: - zahradní technika - nářadí

E-shop - zahradní technika - lesní technika - náhradní díly na zahradní a lesní techniku (motory, pneumatiky, kola) - lesní nářadí - oleje, maziva - nářadí - ochranné pracovní oděvy a pomůcky - krmiva a chovatelské potřeby.

Prodej, e-shop - nářadí BOSCH - brusky, leštičky - detektory - drtiče větví - frézy - hoblíky.

Prodávám železářské zboží, spojovací materiálu, barvy, laky, nářadí a lepidla. Nabízím broušení nožů a řetězů. Vyrábím klíče. Provádím míchání barev.

Prodej, oprava, servis: - nářadí Makita - kotevní technika - vrtací nástroje - diamantové kotouče

Železářství Říha prodává široký sortiment železářského zboží, prodejnu máme v Příbrami i v Dobříši. U nás najdete bohatý výběr zboží jako např. spojovací materiál, nářadí, hospodářské potřeby, čerpadla, kompresory, zámky, kování, pletivo, kamna a mnoho dalšího. V nabídce máme také širokou škálu elektro zboží např. elektro nářadí, elektroinstalační ...

Železářství, prodej: - ruční elektrické nářadí - pletivo, fólie, zahrádkářské potřeby - míchačky, svářečky, kachlová kamna - bojlery, ohřívače vody - čerpadla, kompresory - kotle na pevná paliva - krbová kamna - pily frikční, okružní - sporáky - průtokové ohřívače, teplovodní kotle - popelnice, kontejnery.

Stavební bytové družstvo Mladá Boleslav provádí správu, údržbu a provoz bytů, nebytových prostor a ostatního majetku ve vlastnictví družstva. Provozujeme také prodejnu instalatérského materiálů. Naše družstvo je profesionálním a stabilním partnerem s dlouholetou tradicí. Najdete nás v Mladé Boleslavi na ulici Na Radouči. Činnost našeho ...

Stavebniny, prodej - stavební materiál - obklady, dlažba - stavební nářadí - interiérové dveře, garážová vrata.

Výroba a prodej i zásilkový: -dláta truhlářská, řezbářská, zapouštěcí soustružnická -nebozezy, vrtáky do dřeva, kovové hoblíky, paličky, struhy, chrániče dlát, záhlubníky -šroubováky, výsečníky, lavičníky, důlkovače, sekáče, průbojníky.

Služby - revize elektrospotřebičů a ručního nářadí.

Prodej, půjčovna: - nářadí - brusky, bourací kladiva, čerpadla a další Práce, služby: - úklid - stěhování - renovace, čištění dřevěných podlah.

Výroba, prodej: - stěrky, škrabky - malířské potřeby

Prodej, servis: - profesionální nářadí FEIN, GRIT.

E-shop: - nářadí - zahradnické potřeby - stavební chemie - kování - svářecí potřeby - pytle na odpad.

Velkoobchod - autodíly, autodoplňky - nářadí.

Dodávka. - nástroje na míru - brusné, rozbrušovací, řezné, vrtací a orovnávací nástroje - nástroje a stroje pro stavební průmysl - brusivo.

Prodej, servis, půjčovna: - elektrické ruční nářadí.

Prodej, servis a leasing: - zahradní a lesní technika - elektrické ručníh nářadí - elektrocentrály - technika pro instalatéry - motory - svářecí technika - nabíjecí zdroje - kompresory.

Prodej, e-shop, oprava, servis: - zahradní technika - nářadí - skleníky a pařeniště - zahradní nábytek

Velkoobchod a prodej stavebniny: -obklady -dlažby -střešní krytiny -okna -dveře -sádrokartony KNAUF -střešní okna VELUX -zdící systém HEBEL a WIENERBERGER -tepelná a zvuková izolace -klempířské výrobky -kamenina. Prodej: -železářství a řemeslnické potřeby -kování -barvy laky DŰFA -kartačnické zboží -nářadí a ...

Kompletní služby diagnostiky a měření emisí. Poradenství v systémové logické diagnostice závad automobilů. Nabízíme Vám elektrické nářadí od forem - Fein (broušení, stříhání, vrtání, šroubování, řezání, multimaster, supercut) - Elektrocentrály Eisemann (profiline, topline, ecoline, svařovací generátory, high protection) - Grit (GX-X-TRA ...

Opravy a servis - elektrické ruční nářadí: Narex, Festo, Protol, Makita, Metabo, Bosch, Skil, AEG, Ferm, Proma, Kress, Fein. Kontroly elektrického ručního nářadí a elektrických spotřebičů.