Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Společnost AS PROJECT s.r.o. se zabývá projekční, inženýrskou a dodavatelskou činnost v oboru pozemního stavitelství. Projektová činnost: - projektování administrativních, sportovních, průmyslových a jiných staveb - projektování nízkoenergetických a pasivních budov a rodinných domů - projektování zahradních a sadových úprav. Inženýrská ...

Projekty staveb mostního, silničního a pozemního stavitelství - opravy, rekonstrukce, novostavby

Firma zajišťuje dotační a inženýrskou činnost, projektování staveb všech oborů. Konzultace a poradenství ve stavebnictví. Provozování vodovodů a kanalizací.

Projekční činnost. Projekce staveb. Stavební dozor. Projekce interieru-architekt.

Stavební a projektová kancelář. Služby: -stavební a projektová kancelář -investorsko-inženýrská činnost.

Společnost A4C project s.r.o. realizuje projekty od rodinných domů přes zajímavé rekonstrukce až po bytové domy a výrobní haly.

Stavební společnost FAINSTAV, s.r.o. se zabývá širokým spektrem stavebních prací se specializací na revitalizaci bytových domů. Mezi naše činnosti patří také rekonstrukce budov, výstavba nízkoenergetických a pasivních rodinných domů i zhotovení pozemních komunikací či chodníků. Naše provozovny najdete v Uherském Hradišti a v Praze. Zakázky ...

Stavební kancelář Služby: -projektování -inženýrská činnost v oboru pozemní stavby.

Služby: -projektování ekologických staveb -rybníky -kanalizace -vodovody -skládky -cesty lesní a polní -úpravy toků -urbanistické studie.

Projektování vodohospodářských staveb: -rybníků, vodovodů, kanalizací, ČOV, polní a lesní cesty, ZTV. manipulační řády, rozpočty, studie.

IDECOM Solution s.r.o. je firma která pro Vás připraví návrhy a statické posudky ocelových konstrukcí, zpracování výrobní dokumentace. Návrhy opláštění staveb, které zahrnuje detaily, kladečské plány pro panely a trapézové plechy. Prokázání požární odolnosti statickým výpočtem.

Architektonicko-inženýrská kancelář: - projekty bytových, občanských a zdravotnických staveb.

Společnost TUMVIA s.r.o. je projekční a inženýrská kancelář v oboru dopravní a pozemní stavby. Také Vám pomůžeme se zemními prácemi.

Provádění bytových, občanských a průmyslových staveb včetně jejich údržby a rekonstrukcí. Opravy, rekonstrukce objektů, střešních a stěnových plášťů. Specializace na objekty KORD, HARD a Boletice. Dodávka a montáž halových konstrukcí, ocelové konstrukce, opláštění a zateplování budov - výměna oken.

Činnost společnosti: - technické a ekonomické studie - geodetické služby - projektová dokumentace pro realizaci staveb - autorský a technický dozor staveb - odborné konzultace a poradenství - činnost účetních poradců, vedení daňové evidence - poskytování služeb v oblasti BOZP

Ing. Pavel Král je odborník v oblasti projektování fotovoltaických elektráren (FVE). Proto může nabídnout kompletní projekční služby pro střešní i pozemní FVE. Při projekční práci používá moderní software PV*SOL, který mu umožňuje vyhodnotit všechny dostupné varianty pro návrh FVE.

Projekční činnost: - novostavby silnic všech tříd, místních a účelových komunikací, polních cest - rekonstrukce a opravy silnic, místních a účelových komunikací, polních cest - křižovatky (průsečné, okružní) - zastávky hromadné přepravy osob, přestupní uzly (autobusová nádraží ...) - komunikace a plochy čerpacích stanic PHM - parkovací ...

Nabízíme projekční práce pro novostavby, rekonstrukce a demolice stavebních objektů. Zajistíme inženýrskou činnost a v neposlední řadě i legalizaci černé stavby.

Znojemská projekce provádí projektové dokumentace rodinných a bytových domů, rekreačních objektů a dalších staveb. Působíme po celém Jihomoravském kraji, převážně ve Znojmě a Brně.

ODEHNAL PROJEKT s.r.o. se zaměřuje na projektovou a inženýrskou činnost ve stavebnictví se specializací na dopravní a technickou infrastrukturu.

Činnost: - projekce pozemních staveb - projektant.

Honey, s.r.o. je společnost, která se zabývá prodejem, servisem a poradenstvím v oblasti gastronomického vybavení. Firma nabízí široký sortiment gastronomického vybavení pro různé typy provozoven, jako jsou restaurace, bary, pizzerie, kavárny, pekárny, školní jídelny nebo nemocnice. Mezi její produkty patří například: - Mycí technika - ...