Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Služby: -rekonstrukce a novostavby rodinných domů, chat a chalup -projektová činnost ve výstavbě -nákladní silniční doprava s kamionem.

Služby: -kompletní projekty staveb -znalecké posudky -ceny a odhady nemovitostí -stavební ekonomika -stavební dozor -rozpočty a kalkulace -inženýrská činnost -soudní znalci -ceny a odhady nemovitostí -kompletní zajišťování stavebních projektů -stavební dozory.

Služby: -projektování pozemních staveb -studie -statické výpočty -zaměření staveb.

Stavební projekce zaměřená na: -rekonstrukce památek -komplexní rekonstrukce vč. architektonických návrhů -projekty statického zajištění nosných konstrukcí -klenby, krovy -projekty obnovy plášťů a interiérů budov -projekty konzervace a restaurování památek -zaměření stávajících stavů -průzkumové práce a posouzení ...

Činnost: -stavební práce -rodinné domy na klíč -návrhu domu -zhotovení projektové dokumentace.

Činnost: -projekční kancelář -stavby pro bydlení -stavby pro obchod a služby -průmyslové stavby -bioplynové stanice -hlukové studie -inženýrská činnost.

Služby: -stavební práce -inženýrské stavby -průmyslové stavby -projektová činnost ve stavebnictví -rekonstrukce -tesařské práce -obklady, dlažby -zemní práce -stroje MF860, MF960 -práce jeřábem AD28.

Prodej, montáž: -interiérové dveře -projektová činnost ve výstavbě -podlahové a fasádní nátěry, penetrace pracovní pomůcky.

Architektonická a inženýrská činnost -projektování.

Stavby na klíč, rekonstrukce, údržba, projekční práce, modernizace, fasády, zateplování. Stavební práce: -pokrývačské -klempířské -vodoinstalace -elektrická instalace -topenářské -plynoinstalační.

Služby: -stavební práce -stavby na klíč -ochrana dřevěných konstrukcí -inženýrská, projekční, konzultační, poradenská činnost ve stavebnictví. Výroba, dodávka: -okna, dveře.

Projektový ateliér: -projekty novostaveb a rekonstrukcí rodinných domů, rekreačních objektů, garáží, skladů, pergol -inženýrská činnost -vyřízení územního a stavebního povolení -stavební dozor.

Jsme projektová a inženýrská kancelář poskytující služby v oblasti projektování pozemních staveb a související inženýrskou činnost. Zpracováváme projekty rodinných domů, stavby pro bydlení, občanské a průmyslové stavby. Projektová dokumentace je zpracovávána komplexně ve všech fázích projektu - od studie, přes dokumentaci pro stavení řízení, až po ...

Služby: -projektová, statická a inženýrská kancelář -komplexní zajištění projektu.

Služby: -zastoupení firmy BAUER GmbH, VOITSBERG AUSTRIA pro ČR a SR. Služby: -projektová činnost ve výstavbě včetně realizace staveb.

Služby: -projektování dopravních a inženýrských staveb -dopravně inženýrská opatření -dopravní průzkumy -inženýrská činnost pro zajištění povolení -autorské a technické dozory

Služby: -architektonické -projektová a inženýrská činnost -urbanismus.

Projekční kancelář: -projektová a inženýrská činnost stavební. Služby: -od architoktonické studie, přes projekt, až porealizaci a vyhodnocení stavby.

Projekční a inženýrská kancelář: -projekční práce -inženýrská činnost -dozory staveb.

Služby: -projektové práce -geodetické.

Projekce, inženýrská činnost: -vodní stavby se zaměřením na hydrotechniku, povodňovou ochranu -městské odvodnění -voda -vodní stavby -hráze -rybníky -jezy -úpravy vodních toků -konstrukce vodních staveb -protipovodňová ochrana -kanalizace -kašny, fontány -odbahnění -revitalizace toků -protierozní ochrana ...

Výstavba dřevostaveb. Prodej materiálu pro dřevostavby i vypracovaní projektové dokumentace.

Projekce, poradenství v oboru inženýring: -pozemní stavby -průmyslové stavby -konstrukce -statika.

Projekce: -stavební -inženýring -zajišťujeme inženýrské služby ve stavebnictví včetně požární bezpečnosti staveb a požárně bezpečnostního řešení.