Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Vypracování všech stupňů projektové dokumentace pozemních staveb: -studie -dokumentace k územnímu řízení -dokumentace ke stavebnímu řízení -dokumentace k provedení stavby -dokumentace skutečného provedení -zaměření a vyhotovení dokumentace stavu stávajících objektů. Grafické i textové výstupy formou PC.

Stavební činnost: -rodinné a účelové stavby -rekonstrukce budov -půdní vestavby -od projektové dokumentace po kolaudaci -projekce stavební.

Činnost: -inženýrská -obchodně poradenská ve stavebnictví -ekonomické a finanční poradenství.

Projektování: -dopravní stavby -opravy, přeložky, rekonstrukce silnic -parkoviště, odstavné plochy -autobusové zastávky, odpočívky -základní technická vybavenost -dopravní řešení obchodních a průmyslových center -dopravně inženýrská opatření pro uzavírky komunikací -propustky, opěrné a zárubní zdi -venkovní kanalizace, ...

Dotační poradenství, energetické poradenství Projekty na úsporu energie Průkazy energetické náročnosti Alternativní zdroje energie Kompletní zajištění projektů na úeporu energie -výběr dotačního titulu -zpracování žádosti -zajištění výběrového řízení -stavební a technické dozory -odministrace dotace Zpracování energetických auditů, ...

Projekční činnost,projektant Autorizovaný technik pro stavby vodního hospodářství a krajinného inženýrství & Autorizovaný technik pro techniku prostředí staveb Nabídkové rozpočty Výpočty tepelných ztrát Poradenství a konzultace Scanování diapozitivů a kinofilmů

Architektonický atelier: -vypracování architektonických studií -vypracování kompletních projektů staveb -vypracování územních plánů

Výroba, montáž, prodej: -sbíjené a lepené vazníky -rekonstrukce střech. Stavební práce: -projektování -stavby na klíč -rodinné domy i průmyslové stavby -rekonstrukce -tesařské práce -inženýrská činnost včetně projektu -stavební dozor -nákup a prodej.

Služby: -projekce pozemních staveb -stavební dozor -koordinátor BOZP -průkazy energetické náročnosti budov PENB -soudní znalec v oborech ekonomika, rozpočtování, pozemní stavby.

Stavební projekce: -rodinné domy -technický dozor. Stavební firma: -kompletní dodávky staveb -vodoinstalatérské a topenářské práce -tesařské a pokrývačské -montáž sádrokartonových konstrukcí -zateplování fasád.

Služby: -projektování -pozemní stavby -technický dozor -stavební fyzika -tepelná technika -stavební akustika -osvětlení.

Projekční kancelář: -projektová dokumentace -architektonické studio -inženýrská činnost. -kopírovací studio (barva, A0**).

Projektování: -pozemní stavby -rodinné domy -bytové domy -půdní vestavby a nástavby bytových domů -stavby pro průmyslovou výrobu -výrobní a skladové haly -stavby pro sport a rekreaci -stavby občanské vybavenosti -dopravní stavby -vodohospodářské stavby -architektonické návrhy staveb a interiérů -protiradonová opatření.

Služby: -zaměření stávajícíh objektů -zhotovení územně plánovací dokumentace -urbanistické studie -regulační plány -územní plány -architektonické studie objektů -architektonické návrhy zahrad -zahradní architektury -návrh zeleně včetně druhů rostlin -osvětlení zahrad -zavlažování -architektonické návrhy interiérů ...

Služby: -konzultace, studie -projekty, prováděcí projekty -rozpočty pro podnikatelské a hypoteční úvěry -nabídky pro výběrová řízení staveb -rozpočty pro památkové objekty.

Služby: -stavební a projekční práce -stavebně projekční činnost -stavební dozor investora -stavební dozor projektantský -odborné vedení realizace staveb -stavební práce.

Služby: -projektová, architektonická a inženýrská činnost.

Služby: -Geodetické práce -Digitální tisk A4- A0 -e-shop -Projektování dopravních staveb -Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Služby: -inženýring staveb -kompletní zpracování architektonických studií -zpracování zadání a projektů bytové a občanské výstavby -návrhy rekonstrukcí a interiérů. Zpracováno CAD systémem DATA-PLAN.

Realitní, investorská a inženýrská činnost. Služby: -doprava sypkých materiálů, palivového dřeva -odvoz stavební suti a jiných odpadů -nabídka výkopových a zemních prací.

Služby: -územní plány -urbanistické studie -architektonické studie -projekty.

Projektová a poradenská činnost. Služby: -projekce -poradenství v oboru.

Projektování: -kompletní služby až po výběr dodavatele stavby -inženýrská činnost -zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení -zakreslení stávajícího stavu vaší nemovitosti -kompletní studie a projekty -novostavby, rekonstrukce, půdní vestavby a interiéry - specializace oprava památkově chráněných staveb.

Projektová činnost, projektování: -vodohospodářské stavby -vodovody -kanalizace -úpravy menších vodních toků -protipovodňová opatření -skládky odpadů -revitalizace toků.