Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Služby: -projekční kancelář -kompletní dodávka projektu -autorský dozor -dokumentace skutečného stavu -vyřízení všech povolení, vyjádření a jednání na úřadech. - projkty pro akci zelená úspora

Služby: -výkon zeměměřičských činností -geologické práce -projektová činnost ve výstavbě -poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -provádění staveb, jejich změn a odstaňování tzv. demolice staveb -přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -zprostředkování obchodu ...

Činnost: -pozemní stavby -projekční činnost -dopravní a inženýrské stavby.

Služby: - návrhy a projektování staveb - zakládání staveb - dřevostavby - zděné stavby - stavební poradenství

Služby: -bytový architekt -urbanismus -projekční činnost -realitní činnost.

Projekce: - stavební - průmyslové stavby - technická zařízení - studie, projekty všech stupňů - tendry - řízení a dozory staveb - průzkumy-posudky-poradenství.

Stavební práce: -prodej, montáže stavebního systému Velox -projekční činnost -lité betonové podlahy a anhydritové podlahy.

Služby: -architektonické práce -projektové práce.

Nabídka architektonických a projektantských služeb, konzultace, studie, vizualizace, dokumentace pro stavební povolení všech typů staveb.

Činnost kanceláře se zaměřuje na komplexní služby v oblasti projektování staveb a jejich plánování, jimiž jsou návrhy všech druhů pozemních staveb. Naším hlavním cílem je poskytnout zákazníkovi komplexní služby, a to od zpracování investičního záměru a studie staveb, přes jednotlivé stupně projektové dokumentace včetně obstarání územního ...

Provádíme: -projektování a realizaci staveb -veškeré zednické a stavební práce -novostavby, přestavby a rekonstrukce bytových, občanských a průmyslových objektů -stavby rodinných domů i jejich opravy -půdní vestavby včetně zateplení podkroví -střešní krytiny všeho druhu -sanace, opravy, zateplení a nátěry fasád -dlažby a obklady ...

Služby: -stavební projekce -inženýrské práce. Autoservis: -automobilová diagnostika všech elektronicky řízených systémů -lepení a opravy čelních skel -montáž mechanického zabezpečení -měření emisí.

Činnost: - komplexní stavební práce - stavby na klíč - developerské projekty.

Činnost: - stavební projekce - rodinné a bytové domy - průmyslové závody - vypracování projektů ústředního vytápění, - rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic - zpracování studie pro úspory ve vytápění - energetické audity - poradenství. Služby: - instalace voda, topení, plyn.

Služby: - architektonické návrhy budov a interiérů - vypracování kompletní projektové dokumentace - kalkulace stavebních prací.

Činnost: -inženýrská a kompletační v investiční výstavbě včetně technického dozoru -projektové práce na všech stupních dokumentace staveb -zajišťování veřejných soutěží a výběrových řízení.

Koordinace - BOZP na staveništi Inženýrská činnost - dozorování staveb - stavební poradenství Projektová činnost.

Služby: -projektové práce v oblasti výstavby -dokumentace pro územní stavební řízení a autorský dozor.

Služby: -projektová činnost v investiční výstavbě -realitní činnost -technické zkoušky, analýzy -veškeré geodetické práce.

Výroba, prodej: - okna, dveře, parapety - plastové, hliníkové - výstavba pozemních a inženýrských staveb - vypracování architektonických návrhů a projektů.

Projektová činnost ve výstavbě Inženýrská činnost Autorizace v oboru pozemní stavby Zpracování kompletní projektové dokumentace včetně vyřízení úředních formalit (územní rozhodnutí, stavební povolení...) Novostavby, rekonstrukce, přístavby Rodinné domy, občanská výstavba, provozovny