STATICS plus s.r.o.
METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Služby: - kompletní inženýrská činnost staveb - technická, technologická údržba objektů - správa nemovitostí - prodej BALNEO potřeb.

Výstavba: -rodinné domy -bytové domy -průmyslové objekty. Stavitelství. Řemeslnické práce: -dlaždičské -obkladačské -kamenické -svářečské. Výrobky z konstrukčních ocelí: -kovové dveře, okenní rámy, rámové konstrukce, mříže -stavební a dekorativní výrobky. Projektová a inženýrská činnost.

Projekce, projektování staveb - pasivní a nízkoenergetické domy - montované dřevostavby - rodinné domystavební povolení - výrobní dokumentace dřevostaveb - pasporty staveb u budov bez projektu - dodatečné projekt k PENB (pasport stavby) - návrhy zateplení staveb a úspor energie - stavební dozor - zpracování ...

Stavební, realitní a developerské činnost - provádění staveb - projekce staveb - hypoteční a investiční úvěry.

Konstrukce Cheb. - projekční, konstrukční kancelář

Konstrukce Cheb. - projekční, konstrukční kancelář

Projekční a inženýrská činnost: -vzduchotechnika -vodovody, kanalizace -plynovody -pozemní stavby.

Projekční a inženýrská kancelář: - stavební projekce

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce staveb - fasády Stavební projekce.

Stavba, výstavba: -novostavby -rodinné domy -rekonstrukce Projekční činnost. Stavební dozor.

Společnost JP ENGINEERING s.r.o. zajišťuje tyto služby - projektová dokumentace, projekce budov - stavební a technický dozor - zastupování při jednání s úřady - poradneství v oblasti investic.

Projektová kancelář: - posudky, dotace - projekty a inženýrské práce

Služby: -inženýrská činnost Práce: -studnařské

Služby -analýza zakázky -analýza staveniště -specifikace potřebných podkladů a průzkumů -specifikace potřebných prací a profesí -poradenské služby v oboru pozemních staveb -projektové práce -autorský dozor

Projekce, projektový management, poradenství: - golfová hřiště

Projektování, inženýrská činnost: - pozemní stavby - vodohospodářské stavby

Práce: - geodetické - inženýrská geodézie Projekce: - pozemkové úpravy

Projekční činnost, architektonické studio - projektové dokumentace.

G-PROJEKT Projekční kancelář: -projektová dokumentace -pozemních staveb všech stupňů pro všechny typy staveb -stavební úpravy, přístavby.

Projektová, inženýrská činnost: -vodní stavby -vodovody -kanalizace -malé vodní elektrárny -znalectví v oboru.