STATICS plus s.r.o.
METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Architektonický ateliér. Komplexní projekční činnost: - pozemní stavby - bytová výstavba, průmyslové objekty, veřejné stavby - interiéry, rekonstrukce. Urbanistické studie, prováděcí projekty.

Služby, práce: -projekční, -inženýrská činnost.

Projektová činnost v investiční výstavbě. Autorizovaný inženýr pro statiku a dynamiku staveb.

Služby: - stavební činnost - montáž sádrokartonů - vodoinstalace, plynoinstalace - klempířské a pokrývačské práce - rekonstrukce - zámečnické a kovářské práce Správa budov: TEL.: 585 054 066 Výroba, nákup, distribuce: - tepelná energie TEL.: 723 692 672 Projekční práce: TEL.: 585 054 467 Reality

Stavební výroba, výstavba: - mosty a lávky - vodohospodářské stavby - pozemní stavby. Projekce, projektování staveb. Provádění izolací skládek.

Stavební projekce: - projekty v CAD - vizualizace - architektonické studie - interiéry, novostavby, rekonstrukce. Inženýrská činnost, stavební rozpočty, stavební dozory.

Projektová činnost ve stavebnictví (stavební projekce): - administrativní budovy - bydlení - sportovní stavby - průmyslové objekty. Inženýrská činnost při projektování a realizaci staveb. Poradenství pro investory s výkonem cenového konzultanta.

Inženýrsko dodavatelská a projekční kancelář Projekty, projekce: - stáje pro skot - stáje pro prasata - projekty pro zemědělskou výrobu. Zpracování podkladů pro vynětí pozemků ze zemědělského a lesního půdního fondu.

Znalecká činnost: - soudní znalec v oborech: - ekonomika, odvětví ceny a odhady nemovitostí - stavebnictví, odvětví stavby obytné a průmyslové. Projekční činnost.

Projekce, projektová činnost: - projekty staveb, - architektura, - návrh interiérů, - vizualizace, animace. Provozovna: Hornická 198, 788 32 Staré Město

Projekce, činnost: - projektová činnost ve výstavbě - inženýrská činnost v investiční výstavbě - provádění staveb jejich změn a odstraňování - technické dozory na stavbách - pronájem a správa vlastních budov

Projekční a inženýrsko dodavatelská činnost v inženýrské výstavbě.

Činnost: - projektantské a poradenské služby v oblasti rekonstrukce památkových objektů

Stavby: -komplexní práce -projektová dokumentace -rekonstrukce -dodávky stavby na klíč -rodinné domky -průmyslové stavby, haly -půdní vestavby a nástavby.

Projekce a inženýrská činnost. Architektura. Urbanismus, zastavovací plány, studie. Design.

Posuzování vlivů na životní prostředí. Projektová činnost.

Projekce, dodávky a rekonstrukce průmyslových objektů. Opláštění staveb. Statické posouzení starších průmyslových objektů. Výroba ocelových konstrukcí.

Služby: - projektová činnost ve výstavbě - inženýrská, koordinační a poradenská činnost se zaměřením na: - výrobně logistická centra - obytné soubory - rodinné a obytné domy - rekonstrukce objektů - interiéry

Projekce, projektové práce: - stavební.

Projekční práce rodinných domů a objektů občanské vybavenosti včetně inženýrské činnosti.

Projekce: - inženýrská činnost (vyřízení stavebního povolení) - projektování.