STATICS plus s.r.o.
METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Architektonická kancelář. Projekty: - architektonické - urbanistické - interiérové - rekonstrukce památkově chráněných objektů - návrhy fasád a portálů - návrhy reklamních tabulí a firemních označení.

Geodetické a projektové práce. Služby: - geodetické práce v katastru nemovitostí - geodetické práce v inženýrské geodezii - projektové práce v oboru vodohospodářských staveb - projektové práce v oblasti technických zařízení budov - projektové práce v oblasti pozemních staveb - geografické informační služby.

Projektová a inženýrská kancelář specialista na technologii a vzduchotechniku

Projekční kancelář se zaměřením na statiku staveb a železobetonové montované konstrukce: průmyslové objekty bytové domy a občanská vybavenost rodinné domy dílenská dokumentace prefabrikovaných konstrukcí Software pro statiku a konstrukce: sešit statika - univerzální výpočetní nástroj pro každodenní praxi železobetonové konstrukce - ...

Firma LB 2000, s.r.o. se zabývá návrhy a realizací inženýrských staveb. Inženýrské stavby: - kanalizace - vodovody - železobetonové konstrukce - plynovody - dopravní stavby.

Zabývá se zakázkovou stolářskou výrobou. Zakázková výroba: -kuchyně -skříně -dveře -nábytek -podlahy -relaxační a odpočinkové zahradní stavby -pergoly -altánky Komplexní služby v rámci stolářské výroby: -poradenství a návrh -stavební úpravy -vodařské úpravy -samostatná montáž -úklidové práce

Služby - technický dozor investora - průkaz energetické náročnosti - inženýring - zpracování znaleckých posudků a tržních odhadů cen nemovitostí - stavební poradenství.

Příprava, řízení a dodávka: - průmyslové stavby a technologie. Služby: - projektová příprava - technické poradenství - ekonomické rozbory - projektová optimalizace - technický dozor - dodávky staveb.

Činnost: - projekční a poradenské služby v oblasti životního prostředí a územního plánování.

Činnost: - projekce pozemních staveb - urbanistické, architektonické studie - projekce pasivních domů - design interiérů, nábytku - 3D vizualizace staveb - inženýrská činnost.

Činnost: - projektová, projekce průmyslových staveb - inženýrská činnost - spolupráce při výběru dodavatele.

Stavební firma. Výstavba: -stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace, sanace a opravy budov -projekční práce, zejména pro Zelenou úsporám -střešní nástavby -izolace staveb, zateplování objektů -odborné bourání objektů -inženýrské sítě včetně zemních prací. -autorizovaná osoba, certif.jakosti ISO

Architektonické a inženýrské činnosti, projektování. Technické a grafické práce.

Služby: - dotační činnost - marketing - reklama - vzdělávání - stavební projekce

Služby: - architek - inženýrská a projekční činnost ve stavebnictví - stavební dozor

Komplexní stavební práce a realizace stavebních objektů – bytových domů, občanských staveb, průmyslových a zemědělských objektů, rodinných domů, či drobných staveb - zahradních pergol, garáží, skladů. Projekční a inženýrská činnost. Komplexní řešení vzduchotechniky a klimatizace. Realizace zateplovacího systému objektu.

Služby - autorizovaný inženýr pro vodohospodářské stavby - technický dozor investora

Projekční a architektonická kancelář - projekce staveb.

Služby - architektonické návrhy, studie - projekční práce.

Služby - projekce ocelových konstrukcí - projekty a realizační dokumentace ocelových kostrukcí, včetně výrobních výkresů dílů.

Společnost Hroší stavby Morava a.s. se svojí činností zaměřuje na dopravní a pozemní stavitelství. Provádíme veškeré stavební práce, zajistíme vypracování projektové dokumentace i samotnou realizaci. Naše společnost dále provozuje nákladní dopravu a disponujeme vlastním vozovým parkem. Dopravní stavby: - kolejové stavby, výstavba i ...