STATICS plus s.r.o.
METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Projekční činnost - stavební projekce - stavební dozor.

Projektová kancelář, která se zabývá moderní architekturou. Nadčasová a velkoryse prosvětlená architektura zrcadlí název společnosti a tvůrčí filozofii svých autorů, vyznávajících čistý, minimalistický design, přímé linie a výhradně špičkové materiály. Zajišťujeme projekty rodinných domů, interiérový design i zahradní architekturu.

Projektová činnost ve výstavbě. Zpracování projektové dokumentace všech stupňů - zaměření stavby, architektonické studie, územní rozhodnutí, stavební povolení, provedení stavby. Dále zpracování rozpočtů, výkazů výměr, inženýring, autorský dozor. Průkazy ENB, požární zprávy, projekty kanalizace, vody, statiky, vytápění, vzduchotechniky, ...

Návrhy interiéru a exteriéru, 3D projektování, projekty zahrad, projekty domů a bytů, koupelen a kuchyní.

Zajišťujeme: územní řízení stavební řízení ohlášení staveb vypracování studie a návrhu stavby vypracování projektové dokumentace vypracování průkazu energetické náročnosti budov měření radonu a stanovení radonového indexu jednání s dotčenými orgány jednání se správci sítí vodovodní, kanalizační a plynovodní přípojky získání všech dokumentů. .

Postavíme jakýkoliv projekt rodinného domu nebo navrhneme jeho řešení.

Quality inspection, Technický dozor, Autorský dozor, Projektování, Projektový manažer

Projekce, projektování: - vodovody, kanalizace - plynovody.

Činnost: - projektování a výstavba nákupních center.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - výstavba bytových domů - zateplování budov - sádrokartonářské práce - projekční činnost.

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce Činnost: - developerské služby - projekční a inženýrská činnost - stavební dozor

Služby: - řízení realitních a stavebních projektů - studie a investiční záměry - projekční a inženýrská činnost - správa nemovitostí

Služby: - inženýrská činnost - koordinace bezpečnosti práce.

Stavební činnost - bytová výstava - průmyslové stavby - dopravní stavby - projektová činnost. Dodávka - tepelná čerpadla. Provozovna: - adresa: Na Veselou 964/46, Beroun.

Architektonické studio - stavební projekce - inženýrská činnost - autorský a technický dozor.

Služby - projekční a inženýrská činnost - urbanistické studie - územní plány - podklady pro změnu územního plánu.

Služby - projekční činnost - technický dozor investora - inženýrská činnost - project management.

Projektová, inženýrská činnost: - telekomunikace - inženýrské stavby - dopravní plánování - silniční stavby - železniční stavby - bytové, občanské stavby - vodohospodářské stavby.

Stavební firma: - projekce staveb - rodinné domy - půdní vestavby - rekonstrukce bytů, bytových jader - zateplení fasád.

Ryze česká společnost IZOLTECHNIK CZECH s.r.o. se zabývá výstavbou administrativních budov a občanských staveb (jídelny, školky, školy). Dále revitalizací a rekonstrukcemi zděných a panelových bytových domů. Sídlíme v Praze a Českých Budějovicích, působíme tedy ve Středočeském a Jihočeském kraji a především v Praze. V našich službách naleznete ...

Dopravní a inženýrské projekty: -projektová a inženýrská příprava staveb silnic a místních komunikací -projektování tramvajových tratí a železnic -projektování kanalizací, vodovodů, plynovodů, úprav vodotečí -inženýrská činnost ve výstavbě -štoly a protlaky -městské inženýrství -krajinářské inženýrství.

Služby - technický a stavební dozor - stavební rozopočty a kalkulace.

Projekční kancelář, projektování: - inženýrské stavby - čistírny odpadních vod - kanalizace, vodovody, plynovody, dopravní stavby.

Činnost - stavební dozor - koordinátor bezpečnosti práce - výstavba a údržba komunikací - projektování staveb - realizace staveb.