Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Nabízíme architektonické a inženýrské služby.

Projekční kancelář - zpracováváme projektové dokumentace - poskytujeme konzultace a technickou pomoc při návrh řešení slaboproudých rozvodů - zajistíme technický dozor na stavbě.

Dozorování staveb, Realizace staveb, Realizace interiérů, Projektování staveb, Příprava developerských projektů. Ing. Hugo Jandl, podnikající jako fyzická osoba, dlouholeté zkušenosti s přípravou developerských projektů v rozsahu 100 - 500 mil. Kč.

Služby: - inventarizace hmotného a nehmotného majetku - pasportizace budov - digitalizace výkresové dokumentace. Provozovna: Budějovická 618/53 140 00 Praha 4

Služby: - zpracování projektové dokumentace - vyřízení stavebního povolení - zpracování architektonických projektů.

Provádíme zemní práce, kompletní realizace staveb, subdodávky, rekonstrukce objektů a projektovou činnost ve výstavbě.

Rozpočty staveb - oceňování stavebních konstrukcí a prací pro projektanty, investory a dodavatele - propočty finančních nákladů stavebních objektů - rozpočty stavebních objektů.

Projektová činnost: -stavby -elektrická zařízení. Stavební činnost: -výstavba inženýrských sítí -zemní práce -řezání asfaltových a betonových povrchů -hutnění povrchů. Dodáváme tepelná čerpadla.

Činnost: - stavební projekce - rozpočtování staveb.

Činnost: - projektové studie - dokumentace pro stavební povolení - kompletní inženýrské činnosti - pasporty energetických zařízení.

Autorské dozory. Architektonický ateliér. Projekční práce: -architektonické návrhy exteriérů, interiérů -architektonické a urbanistické studie -zaměření a dokumentace stávajícího stavu -ekonomické projekty -ekonomické rozpočty a projekty -poradenská a developerská činnostdokumentace -pro ohlášení stavby -k územnímu řízení -ke stavebnímu ...

Realitní kancelář Geodetické práce - geometrické plány pro rozdělení pozemků - vytyčení vlastnických hranic pozemků - vytyčování staveb - zápisy budov do katastru (nové i rozestavěné) Projektová kancelář

Služby - stavební rozpočty a kalkulace - rozpočtování staveb.

Činnost: - inženýrská činnost ve stavebnictví.

Činnost: - stavební projekce - vedení realizace stavby - stavebně technické průzkumy - technický dozor

Služby: - stavební projekce - stavební dozor - koordinátor BOZP na staveništi - odborné posudky pro obor pozemní stavby - inženýrská činnost

Vývoj, projekce, konstrukce, výroba, zkušebnictví, servis: - řízení technologických procesů: - řízení velkých průmyslových technologií - řízení pracovních strojů - elektro dodávky: - silnoproudé rozváděče - MaR rozváděče - mozaiková pole - zabezpečovací technika - specielní modulové techniky, modulovací technika.

Činnost: - stavební projekce - inženýrská činnost - technický dozor investora.

Služby: - projektové práce ve stavebnictví - stavební projekce

Inženýrsko projekční kancelář - architektura, urbanismus, pozemní stavby a inženýrské stavby - inženýrská činnost při výstavbě - technický dozor.

Autorizovaný architekt - projektová činnost.

Projekční stavební kancelář - projektové dokumentace - stavební dozor - realizace staveb - zateplování budov.