Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Projekční a investorská činnost: -zabezpečuje kompletní služby v oblasti stavebnictví -od drobných staveb až po rodinné či bytové domy, občanskou vybavenost -vypracování a projednání urbanistické studie

Služby: -architektonické návrhy -projektové práce, projekce ve stavebnictví: -rodinné domy -bytové stavby -občanské stavby -nebytové prostory -adaptace -rekonstrukce -novostavby.

Služby: - projektová činnost ve výstavbě

Projektová kancelář. Projekce, projektování, projekty: -elektro, elektrické zařízení. Činnost: -projektová činnost v investiční výstavbě -inženýrská činností v investiční výstavbě. Služby: -předprojektová příprava -skutečné provedení stavby -pasporty.

Služby: - architektonická činnost - projektová činnost ve výstavbě

Stavební firma: -průmyslové,občanské,bytové stavby. Práce: -komplexní stavební práce -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -potraviny -stavebniny. Prodejna: -Smíšené zboží Lipina 77,76601 ...

Vypracování: -projektové dokumentace od studie až po realizační projekt -stavební povolení -inženýring -autorský a stavební dozor.

Projekce: -energetické -topné systémy. Pozemní a inženýrské stavitelství. Projekce, provádění: -stavby - bytové, občanské, inženýrské -energetické poradenství -správa a údržba nemovitostí -zastupování investorů.

Projektování dřevostaveb a dřevěných konstrukcí. Projektování od návrhu po zhotovení. Vizualizace.

Statická projekční kancelář: -statické posudky, výpočty a výkresy konstrukcí -kontrola statiky stavby a stavebních konstukcí -projektování: -železobetonové konstrukce a jejich základy.

Projektování, projekce: -ústřední vytápění -zdravotní technika -projektová činnost ve výstavbě

Profmonolit Práce: -stavební projekce. -provádělí staveb.

Zajištění: - stavební dozor a inženýrské činnosti v oblasti pozemního stavitelství.

Architektonické a inženýrské služby - projektová činnost

Výstavba: -nízkoenergetické a pasivní rodinné domy Komplexní služby spojené s výstavbou RD: -návrhy, projekce, stavební řízení, vyřízení úvěru, hypotéky, dotace, kolaudace. -nové rodinné domy na Mladcové ve Zlíně.

Stavební a obchodní společnost. Stavební práce: - vodohospodářské stavby - inženýrské stavby (kanalizace, vodovody, veřejně přístupná sportoviště, komunikace pro pěší) - projekce, projektová činnost.

Projekční ateliér. Projekce, dodávka: -investiční výstavba -interiérová tvorba.

Činnost: - technicko-ekonomické služby ve stavebnictví

Služby, práce: -stavební projekce, projektování, projektant.

Nabídka služeb v oblasti výstavby inženýrských, občanských a bytových staveb.

Práce: -projektování, projekce -architektonické, architekt.

Projekční kancelář: -dopravní stavby

Služby: -architektonické -projekční, projekce, projektování.