CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Společnost J.A.D. TOOLS s.r.o. se sídlem v Litovli je velkoobchodním prodejcem a dodavatelem nářadí, vybavení a potřeb pro stavbu, zahradu, dům, dílnu, farmu a domácnost. Naše zboží dodáváme do velkoobchodů a obchodních řetězců. V případě zájmu o náš sortiment Vám rádi doporučíme nejbližšího prodejce ve Vašem okolí. Nabízíme vybavení pro: ...

Stolařská výroba z masivu na zakázku: - dveře, okna, prosklené stěny, schodiště - zárubně - zábradlí - skříně - kuchyně - interiéry - stoly. Zpracování umělého kamene - Korian, Hanex, Hi-macc.

Společnost BV Bau, s.r.o. má činnost podnikání: - provádění staveb - dokončovací stavební práce - pronájem a půjčování věcí movitých - zemní práce - výkop a pokládka kanalizace - betonářské práce.

Společnost SIGNALBAU a.s. se zabývá především montáží technologických zařízení pro železniční dopravu, výstavbou telekomunikačních sítí, energetiky a silnoproudých zařízení. V rámci zakázky nabízíme komplexní služby od projektové dokumentace, přes vlastní realizaci, až po následný servis.

Společnost MOSAIC spol. s r.o. je český výrobce masivních dřevěných podlah. Jsme malá rodinná firma, která vyrábí dřevěné dubové parkety z masivu.

Výrobce modulárních domů - domy mohou být dodány jako kompletní řešení na klíč od návrhu stavby, základovou desku až po instalaci na pozemku. Různé styly - využití pro rodinné domy a bungalovy, bytové domy, bydlení pro seniory, byty pro obce.

Společnost ESB mont s.r.o. se specializují na silnoproudé a slaboproudé rozvody pro byty a průmyslové, administrativní i zemědělské stavby.

Skanska a.s, divize Inženýrské stavitelství, závod Inženýrské stavitelství Morava se sídlem v Olomouci zajišťuje veškeré stavby pro obce a kraje - výstavbu komunikací, chodníků a parkovišť, cyklostezek, ale také kanalizací, vodovodů a ČOV.

Skanska a.s., divize Inženýrské stavitelství, oblast AT a speciálních prací se sídlem v Olomouci se zaměřuje na oblast asfaltových technologií a speciálních prací. Provádí pokládku asfaltových směsí, frézování a recyklaci komunikací, zlepšování zemin a montáž silničních svodidel a hydroosev.

Výroba, montáž: - schodiště - schodišťové konstrukce

Společnost PK TEK, s.r.o. se specializuje na komplexní služby v oblasti realizace tepelných čerpadel, klimatizací, elektroinstalace a rekuperace vzduchu.

Výkopové práce. Kontejnerová i nákladní doprava.

PROFI ELECTRO se pyšní dlouholetými zkušenostmi a osobním přístupem ke každé zakázce. Jejich tým odborníků vám rád pomůže zajistit funkční a bezpečnou elektroinstalaci ve vašem domě.

Firma Půjčovna lešení ZDAR s.r.o. se zaměřuje na pronájem lešení a kompletní dodávku lešení na stavební zakázky. Půjčovna: - lešení (rámové SGB, trubkové, pojízdné, HAKI) - montáž a demontáž lešení.

Společnost ZEMECH RP, s.r.o. provádí výkopové a zemní práce, inženýrské sítě, kanalizace a odpady, zemní protlaky a další činnosti v této oblasti.

PILA Petrov KN s.r.o. má širokou paletu činností. Vyrábí a prodává dřevo, palivové dřevo, nakupuje a prodává dřevní hmotu, tuhá paliva a topné oleje. Provádí truhlářské a stolařské práce: dveře, schody, židle, vestavěné skříně, kuchyně, kancelářský nábytek, zahradní domky, pergoly, přístřešky, garážová stání, okna, dveře, ploty, nábytek, bytové ...

Společnost Jurenka elektro s.r.o. poskytuje služby v oblasti montáže fotovoltaických elektráren na rodinné domy.

A&S - střechy: - střechy na klíč - tesařské práce - pokrývačství - pokládka všech typů krytin - klempířské práce - vše včetně dodávky materiálu - mezikrokevní, nadkrokevní izolace.

Dovoz, prodej: - nové a použité značkové lešení.

Realizace na klíč: - elektricky ovládaná skla a folie - PDLC skla a folie - SPD skla - laminace skel - celoskleněné konstrukce - skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, aj.

Firma Hájek - Kozlanský HAK s.r.o. se sídlem v Zábřehu nabízí kompletní topenářské, plynoinstalační a vodoinstalační práce včetně tepelných izolací potrubí. Působíme především v Olomouckém kraji v okolí Zábřehu, Šumperka, Mohelnice, Moravské Třebové nebo Štítů. Součástí naší činnosti je také instalace nerezových potrubních rozvodů a provoz a ...

Zemní práce: - strojní, ruční výkopové práce - řezání živičných povrchů - podvrty pod komunikacemi - přesun stavebních hmot. Telekomunikace: - výstavba nových sítí - opravy poruch - přeložky slaboproudých vedení.

Hledáte odborníka na podlahy, který zvládne práci jakékoliv složitosti s precizností a péčí? František Švihel je vaše odpověď! Nacházíme se na adrese U Lesa 252, Dubicko, a jsme připraveni poskytnout vám nejlepší služby v oblasti podlahářských prací. Naše služby zahrnují: - Pokládka PVC podlah - odolné a snadno udržovatelné, ideální pro ...

Prodej: - barvy, laky, tmely, nátěry - sanitární technika - penetrace - ochranné pracovní oděvy a pomůcky - drogistické, úklidové, čistící, hygienické zboží