CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Elektro Tomáš Bureš ze Šternberka se zaměřuje na maloobchodní prodej elektroinstalačního materiálu. Pokud potřebujete nový lustr nebo jiné svítidlo do vašeho interiéru, navštivte naši prodejnu, kde si můžete vybrat ze široké nabídky svítidel do kuchyně, koupelny, obýváku i dětského pokoje. Prodává také žárovky, vypínače nebo baterie.

Prodej ponorných čerpadel a domácích vodáren

Prodej střešních krytin, poradenství. Internetový katalog střešních krytin a střešních materiálů. Publikace informací a novinek ze světa střech a stavebnictví.

prodej podlahových krytin - laminátové, vinylové, PVC, dýhované, bambusové podlahy, umělý trávník apod

Výstavba dřevostaveb, rekreačních staveb, kanadských domů i tesařskými pracemi. Dřevostavby jsou realizovány kompletně, tedy i s návrhy a projekcí a financováním. Pracujeme na území celé České republiky, i na Slovensku a v okolních státech. Jsme spolehlivá firma s precizně a rychle odvedenou práci.

Internetový prodej externích zdrojů energie. Nabízíme solární power banky, svítilny a příslušenství. Najdete u nás autonabíječky, cestovní adaptéry, nabíjecí a datové kabely.

Obrábění a zámečnictví svařence, výpalky a řezání stavba stroj, strojních částí modernizace a přestavba strojů

Společnost UNIVENTA TZB s.r.o. z Olomouce se specializuje na stropní chlazení a topení, podlahové a stěnové vytápění.

100wood se zaměřuje na zakázky na míru ze dřeva do interiérů i exteriérů. Společnost vyrobí pro Vaši domácnost schody, nábytek, kuchyně a podlahy a na zahradě Vám postaví pergolu, chatku, vrata a mnoho dalšího. Výrobu poskytuje i podnikatelským subjektům.

Prodej: - starší - nepoužitý elektromateriál, který se v současnosti už nevyrábí. - při opravách a údržbě strojů a zařízení, zvláště ve starších provozech, jsou klasické stykače, koncové spínače a jiný elektromateriál stále potřebné. Provozovna: vvv.bowling-vsisko.cz U kaple 10 783 72 Velký Týnec - Vsisko

Investiční a obchodní skupina, která se věnuje investování do developerských projektů. Realizujeme rekonstrukce a revitalizace historických objektů - v této oblasti zajistíme komplexní stavební, technologickou a generální činnost. Nabízíme pronájmy bytových i nebytových prostor v Olomouci, Prostějově, Praze a Chebu. Plánujeme kompletní projekty ...

BJ-Elektroservis s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, průmyslové instalace strojů, programování PLC, stavební činnost, vodoinstalace a zámečnictví.

PONVIA CONSTRUCT s.r.o. se zaměřuje na mostní a dopravní stavitelství, provizorní mostky a lávky a na diagnostiku konstrukcí. Stavební sklad: Olomoucká 612/34 783 35 Horka nad Moravou

Společnost IDEAFLOOR s.r.o. realizuje podlahářské práce.

Velkoobchod, prodej: - materiál topenářský a vodoinstalatérský. Express sklad.

Firma se specializuje na realizaci základových desek, přípojek inženýrských sítí a zemní práce. Realizace horní stavby na klíč.

Firma provádí revitalizaci bytových a panelových domů. Realizuje odborné zateplení objektů, rekonstrukci střech, výměnu oken apod. Zajistí vypracování kompletní projektové dokumentace, projekční a inženýrskou činnost. Komplexní stavební činnost, výstavba rodinných a bytových domů na klíč.

Firma se zabývá výstavbou na klíč - staví především rodinné domy, ale také chaty, garáže, krytá stání, pergoly, kóje a úložné prostory. realizuje dřevostavby i zděné domy. Provádí rekonstrukce, přístavby rodinných a bytových domů, půdní vestavby.

Quality House s.r.o. je stavební společnost, která se specializuje na výstavbu rodinných domů na klíč. Nabízí komplexní služby od financování, projektování, povolení, realizace až po kolaudaci domů. Firma se zaměřuje na kvalitní a energeticky úsporné dřevostavby, které jsou postaveny z předem vyrobených dřevěných panelů. Tyto panely jsou vyráběny ...

Fox Laser s.r.o. je česká společnost, která se zabývá zakázkovým CNC laserovým pálením plechů, ohraňováním a svařováním. Nabízí kvalitní a rychlé služby pro různé odvětví, jako je strojírenství, stavebnictví, zemědělství nebo nábytek. Společnost disponuje moderním strojním parkem, který zahrnuje CNC laserové řezačky, CNC ohraňovací lisy, ...

Výstavba nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb. Realizace staveb na klíč, staveb na dokončení.

Profesionální výškové práce v České a Slovenské republice. Firma provádí nátěry stožárových konstrukcí, přípravné práce a čištění stožárů. Montáže, revize a kontroly na stožárech všech napětí.

Firma se zabývá výrobou a prodejem různých typů zastřešení. Montuje hliníkové pergoly, přístřešky, zahradní domky a zimní zahrady. Možnost objednávky pergol a zahradních domků přes e-shop

Dodávka, servis, poradenské služby ČERPACÍ TECHNIKA -nabídka zařízení do všech odvětví průmyslu i pro domácí použití -čerpané médium: od čisté vody až po chemicky agresivní, abrazivní a vizkozní média . ARMATURY. ZÁVLAHOVÁ TECHNIKA -zaměření na techniku aplikující vodu přímo k rostlinám.