CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.
Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
Montáže Zubček s.r.o.
FSP projekční kancelář s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
Společnost L-stav, s.r.o. je menší rodinná firma, která působí na trhu od roku 1997. V rámci naší činnosti se věnujeme zejména výstavbě atypických projektů s důrazem na individuální požadavky klientů. Stavby dodáváme jak „na klíč“ vč. projektové dokumentace a vyřízení stavebního povolení, tak realizaci jiných projektů donesených klienty.
L-stav, s.r.o. - výstavba atypických projektů
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Naše společnost se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Zaměřujeme se zejména na horizontálně řízené vrtání, podvrty HDD s výplachem a možností recyklace, mikrotunelování a protlaky. Disponujeme moderními vrtnými stroji, které jsou vhodné pro vrtání do skály i na běžné podvrty. Neváhejte nás kontaktovat.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. - řízené vrtání, podvrty
Společnost CHAT s.r.o., sídlící v Pardubicích, nabízí jeřábnické práce a pronájem autojeřábů Tatra 148 AD20 a V3S080 včetně sklápěcího přívěsu do 5, 5 tuny. Disponujeme autojeřábem AD 20 na podvozku Tatra 148, jenž je vybaven čtyřdílným teleskopickým výložníkem s možností nástavce. Maximální nosnost autojeřábu je 20 tun a maximální výška ...

Pevo group s.r.o. se zaměřuje na stavební a zemní práce, elektroinstalace, vzduchotechniku a zabezpečovací systémy.

JELSTA s.r.o. se zaměřuje na dodávky staveb, novostaveb, rekonstrukce bytového jádra a historických objektů a provádí průmyslové, bytové, inženýrské a občanské stavby.

Kontrola a čištění spalinových cest. Zapojení odkouření spotřebičů.

Martin Valouch se zaměřuje na bezpečnost práce, školení BOZP, požární ochranu a revize elektro a hasicích přístrojů.

Poradenská, předprojekční a projekční příprava pro energetické profese: - měření a regulace (čidla, akční členy, řídící systémy, dispečerské systémy) - elektroinstalace (motorické a světelné rozvody) - výroba rozvaděčů NN - slaboproudé rozvody (počítačové sítě, dispečerské sítě pro řízení technologií decentrální přípravy TV a TUV) ...

DD Haus s.r.o. se specializuje na nízkoenergetické dřevostavby a služby od projektování po realizaci stavby, včetně poradenství a zastupování na úřadech.

Společnost ZERZÁNEK s.r.o. realizuje dodávky materiálu a instalatérských prací pro Vaši stavbu.

-Přípravné práce pro stavby -Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Společnost Dřevotvar Bystré, spol. s.r.o. zajišťuje výrobu: -nábytek do obývacích pokojů -interiéry -dřevěné zárubně -kuchyňská a koupelnová nábytková dvířka -obkladačky, atypické dílce. Provádí: -frézování tvarových dílců na CNC horní frézce.

Vyroba: -nábytek do obývacích pokojů -interiéry -dřevěné zárubně -kuchyňská a koupelnová nábytková dvířka -obkladačky, atypické dílce. Provádí: -frézování tvarových dílců na CNC horní frézce.

STAVO KAMENÍK s.r.o. se specializuje na rekonstrukce, revitalizace, plastová okna a dveře.

POWER support s.r.o. je společnost specializující se na prodej stavebních, recyklačních a těžařských strojů.

Společnost SEVT-MONT s.r.o. je firma specializující se na elektroinstalační práce a fotovoltaiku.

Novergon s.r.o. se zaměřuje na prodej elektroinstalačních prvků, proudových chráničů, jističů, odpojovačů a mnoho dalšího.

ERGO, společnost s ručením omezeným se zabývá širokým spektrem činností. Zajišťujeme opravárenské služby, opravujeme osobní a nákladní vozidla i zemědělskou nebo speciální techniku. Prodáváme náhradní díly na motorová vozidla. V našem prodejním skladě nakoupíte také veškerý sortiment nářadí, spojovacího a hutního materiálu. Další činností, které ...

ZEBRA mont s.r.o. se zabývá návrhy, projekcí, montáží a servisem v oblasti tepelné techniky.

RB-Rekonstrukce provádí zednické a malířské práce.

ORLIBIT s.r.o. zajišťuje dodávky vysoce kvalitních střešních asfaltových lepenek a hydroizolací firmám, průmyslovým a soukromým zákazníkům.

Jama Stavby zajišťuje výstavbu rodinných domů, sociálních i komerčních objektů, rekonstrukce bytů a domů dle vašich představ, zateplení fasád, hydroizolace střech včetně projektové dokumentace. Provádíme i zámečnické, topenářské, instalatérské a tesařské práce.

Stavební práce: - sanační práce - zednické práce.

WIRINE ELECTRIC s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce, opravy a revize hromosvodů a návrh a montáž zabezpečovacích systémů.

ABRISS s.r.o. se zaměřuje na stavební, zemní a výkopové práce, demolice, odstraňování budov a na likvidaci odpadů včetně nebezpečných.

E.P.servis Prodej, montáž, servis, opravy : - elektrospotřebiče - plynospotřebiče - pračky - velkokuchyně a velkoprádelny - elektromotory - nářadí NAREX - nezávislé automobilové vytápění Pracovní doba : Pondělí 7:00 – 12:00, 13:00 – 15:30 Úterý 7:00 – 12:00, 13:00 – 17:00 Středa - Čtvrtek 7:00 – 12:00, 13:00 – ...